- 1 Mayıs 2017
- 250
- 192
- 103
- 31
Valla canım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Ne bileyim doktor pazartesi gel dedi mecbur beklicem ama nasıl beklicem bilmiyorum.Akıntı geldikten sonra yumurta çatlıyor.dün gece değil bugün çatlamış yumurtan canım.kasık ve bel ağrın göstergesi.bu akşam ve yarın akşam mikmik gerek sizin haneye...
Erken gebelik testi adı üstünde battan önce yapılıyor.sabrına hayran kaldım.bu test pozitif ancak erken gebelik testi değil de normal testle yapsan daha rahat pozitif diyebilirdik.tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
Hiç korkma canım.değerin çok güzel.bazı dr lar 1000i görmeden yani kalp atışını duymadan gebelik var demiyor.ben de oğlumu 134le öğrenmiştim.önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış olması.ben olsam Cuma'ya testi tekrar yüreğime su serperim
Ben de onu diyorum bekleme git Cuma günü kan ver.bak değerine rahatla.illa o dr a mecbur değilsin.benim dr um bana 134 teyken öyle yaptırdı 2 gün sonra 400 şerde bişey çıktı.her şey yolunda Progestan başla demişti.seninkinin uzatıp seni germesi gereksiz.Valla canım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Ne bileyim doktor pazartesi gel dedi mecbur beklicem ama nasıl beklicem bilmiyorum.
Anladım canım haklısın galiba o zaman eşimle konuşayım başka bir doktora gideyim cuma günüBen de onu diyorum bekleme git Cuma günü kan ver.bak değerine rahatla.illa o dr a mecbur değilsin.benim dr um bana 134 teyken öyle yaptırdı 2 gün sonra 400 şerde bişey çıktı.her şey yolunda Progestan başla demişti.seninkinin uzatıp seni germesi gereksiz.
Erken gebelik mi yaptin bende bilemiyorum yaptim ama ins vardir ins beni yaniltmazAynıyız benim 4 gün gecikti. Olcam kesin diyorum hissediyorum bakıyorum yok. Testim de negatif..
Erken gebelik daha kesin olur diye onu yaptim ins bebegim benimledir ins yaniltmaz testAkıntı geldikten sonra yumurta çatlıyor.dün gece değil bugün çatlamış yumurtan canım.kasık ve bel ağrın göstergesi.bu akşam ve yarın akşam mikmik gerek sizin haneye...
Erken gebelik testi adı üstünde battan önce yapılıyor.sabrına hayran kaldım.bu test pozitif ancak erken gebelik testi değil de normal testle yapsan daha rahat pozitif diyebilirdik.tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
Hiç korkma canım.değerin çok güzel.bazı dr lar 1000i görmeden yani kalp atışını duymadan gebelik var demiyor.ben de oğlumu 134le öğrenmiştim.önemli olan 2 gün sonra 2 kat artış olması.ben olsam Cuma'ya testi tekrar yüreğime su serperim
Hayır canım normal testlerden yaptım. Hiç bu kadar gecikmezdi ondan tedirginim. Sen stres yapma gayet net çıkmış. Kan ne zaman vercenErken gebelik mi yaptin bende bilemiyorum yaptim ama ins vardir ins beni yaniltmaz
hayırlısı olsun cnm hakkındaBirazdan doktora gidecegim. Sabah sulu ultrasonla bakildi. Biraz adet sancisi gibi agrim oldu.Bir sorun yok cok sukur. Simdi de rahim filmi cekilecek.
Merhaba kizlarr
Biliyosunuz ki idrar testim pozitif çıkmıştı bugün gittim kan verdim beta hcg degeri 136.6 çıktı doktor daha çok yeni bir gebelik bu değerin yükselmesi gerekiyor dedi pazartesi gel bi daha bakalım dedi. Düşük bı değermi ya yükselir mi sizcee böyle bişey yaşayan varmı
Bana 3 gündür herkes hamilesin diyip duruyor, test yapmadım bat ı bekliyorum, kahverengi leke bugün gelmedi, dün vardı, bat o beklemekten başka çarem yok şimdilik, umutlu da değilim umutsuz da değilim, Allahtan gelene razıyım, vaktine razıyım, gelmeyene de boynum kıldan ince..
Dr a gitmene gerek YÖK acile git kan ver özeleAnladım canım haklısın galiba o zaman eşimle konuşayım başka bir doktora gideyim cuma günü
Canim cekildi. Dedigin gibi adet sancisi gibiydi. Sonuçta iyi cikti cok sukur.hayırlısı olsun cnm hakkında
Canim sonuclarim iyi cikti cok sukur. Cok sagolGeçmiş olsun canım. Sonuçların temiz çıksın inş.
Çok sevindim canım. Dilerim çabuk kavuşursun bebeğineCanim sonuclarim iyi cikti cok sukur. Cok sagol
Sagol canim insallah. Bu ayı pas geciyoruz biz. Kromozom testi yapildi esimle bana. Sonuclar cikana kadar bekleyecegiz.onlarda insallah iyi cikar.Çok sevindim canım. Dilerim çabuk kavuşursun bebeğine
MerhabaŞuan düşününce ilk denememizde kimyasal yaşamış olabilceğimi düşünüyorum. Adetim baya gecikmişti. İlkinin heyecanı olduğundan test yapmadım evde yada hastanede.
Bebek istediğimizden beri de adetlerimde gariplik var. Günüm yaklaşınca kahverengi lekelenmem oluyor sonrasında adet başlıyor. Önceden hiç böyle bişey yaşamamıştım.
Boşuna bekleyip stres yapıyorsun.test yap çıkar ona göre ya regli ya bebişi beklersin.Bana 3 gündür herkes hamilesin diyip duruyor, test yapmadım bat ı bekliyorum, kahverengi leke bugün gelmedi, dün vardı, bat o beklemekten başka çarem yok şimdilik, umutlu da değilim umutsuz da değilim, Allahtan gelene razıyım, vaktine razıyım, gelmeyene de boynum kıldan ince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?