• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ezgish ezgish canım ya ben 28 eşim 31 yaşında sen iyi yapmışsın eşin içinde gitmekle sağlam adım atmışsın bize önermediler dr dediği gibi yol izleyelim dedik
Ben 32 yaşındayım, eşim 31. Zaten 1 sene olmayınca (ki inşallah yaşamayız) doktor yolu gözüküyor.

Ben 32 yaşındayım, eşim 31. Zaten 1 sene olmayınca (ki inşallah yaşamayız) doktor yolu gözüküyor.
inşallah gerek kalmadan hamileyiz diyeceğiz bak görürsün buna inan ne düşünür ne istersen onu çekersin çekim yasası var bilirain ben buna çok inanırım

Kızlaaarr hamileleri tebrik ediyorum. Darisi diger isteyenlere.
Yarin sulu ultrasonografi ve rahim filmi çekilecek. Tırstım birazzz.:KK17: yaptıran var mı?

Rahim icine steril su verilerek polip miyom ya da yapisiklik var mi diye bakiliyormus. Adı Salin infuzyon sonografi aslinda. 8 aydir deniyoruz ama ust uste 2 tane dusugum oldugu icin sebebi arastirilacak. Ayrica yas 34.

Yarin sulu ultrasonografi ve rahim filmi çekilecek. Tırstım birazzz.:KK17: yaptıran var mı?
Merhaba canm bn mayıs 15 de rahim filmi çekildim şimdi kişiden kişiye degisiyo ama bnm çok canim yanmıştı seni korkutmak istemiyorum ama bn bidaha çekilecek olsam anestezi isterdim ama bak dediğim gibi kimisinde ağrı yok bi arkadaşım hemşire o cekilmistı bnm ki çok acımadi dedi ona güvendim valla bnm anam ağladı şuan adetim geçiyo yarın kan vermeye gidicem ins.hayirki haberlerle dönerim

Merhaba canm bn mayıs 15 de rahim filmi çekildim şimdi kişiden kişiye degisiyo ama bnm çok canim yanmıştı seni korkutmak istemiyorum ama bn bidaha çekilecek olsam anestezi isterdim ama bak dediğim gibi kimisinde ağrı yok bi arkadaşım hemşire o cekilmistı bnm ki çok acımadi dedi ona güvendim valla bnm anam ağladı şuan adetim geçiyo yarın kan vermeye gidicem ins.hayirki haberlerle dönerim
Dedigin gibi kisiden kisiye degisiyor galiba canim. Yarin iki islem yapilacak. Artik hayirlisi agrisiz atlatirim insallah. Cekildikten sonra kanama oldu mu canim. Bide ilac kullandin mi.
Sen hamilelik icin mi kan vereceksin

Dedigin gibi kisiden kisiye degisiyor galiba canim. Yarin iki islem yapilacak. Artik hayirlisi agrisiz atlatirim insallah. Cekildikten sonra kanama oldu mu canim. Bide ilac kullandin mi.
Sen hamilelik icin mi kan vereceksin
Evet canm 2 saat normal adet gunu gibi geldi sancin oluyo zaten sonra 5 gun adetinin son günü gibi lekelenmem oldu kimisinde bu süre daha kısa oluyo çoğunlukla antibiyotik kullaniyo herkes bnm doktorum vermedi gerek yok dedi hani iltihap kapmasin diye çok şükür hiç bişey olmadı evet canm gecikmenin 12.günü bitti ama idrar testi negatif çok kafam karıştı cumartesi bir damla leke geldi bidaha bişey gelmedi rahatlamak istiyorum gebe değilsem de adet söktürücü falan versin

Evet canm 2 saat normal adet gunu gibi geldi sancin oluyo zaten sonra 5 gun adetinin son günü gibi lekelenmem oldu kimisinde bu süre daha kısa oluyo çoğunlukla antibiyotik kullaniyo herkes bnm doktorum vermedi gerek yok dedi hani iltihap kapmasin diye çok şükür hiç bişey olmadı evet canm gecikmenin 12.günü bitti ama idrar testi negatif çok kafam karıştı cumartesi bir damla leke geldi bidaha bişey gelmedi rahatlamak istiyorum gebe değilsem de adet söktürücü falan versin
Artik yarin yasayip gorecegim. Cok uzun bir sure olmus seninde. Bu dönemde herkesin bir tuhaf oldu. Ya erken geldi ya da cok gec. Psikolojik midir nedir.

Artik yarin yasayip gorecegim. Cok uzun bir sure olmus seninde. Bu dönemde herkesin bir tuhaf oldu. Ya erken geldi ya da cok gec. Psikolojik midir nedir.
Mevsim değişikliği! Ah o mevsim değişikliği yok mu :D

Selam kızlar, bnm işler yoğun olduğundan çok fazla katılamıyorum konuşmalara ama her gün okuyorum. Yeni hamileleri tebrik ediyorum. Her gün yeni hamilelik haberi alıyorum onlara istemedende canım sıkılırken burda hamile olanları duyunca seviniyorum. Biz uğraşıyoruz ediyoruz bi ton araştırma kür vb uğraşıp onlar gelişigüzel istemeden fln hamile kaldığı için yada hamile olupta sigara içtikleri değer vermedikleri için ister istemez böyle hissediyorum. Adetim bitti çalışmalara başladık bakalım. 5. Ay bu. Bzmde yakın zamanda yüzümüz güler inşallah

günaydın cnm geçen hafta çarşamba bana rahim filmi çekildi korkulucak bişey yok sadece hafif bi adet sancısı gibi ağrı oluyor o kadar sonrasında ağrı kesici içinde geçiyor zaten ağrın işlem yapılırkn kendini serbest bırak sıkma yeter.

Back