• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bilirsin ama kadınlardan önce erkeklerin gitmesi gerekiyor. Biz ne kadar sağlam olursak olalım ama bizde gebeliği sağlayacak olan spoşlar onlarda sonuçta. Ürologa 3. ayda gittik biz. Dr. Takdir ve teşekkür etti. Erkeklerin bu tahlillerini evlenmeden önce yaptırmasında bile fayda var ama maalesef erkekler bu işe yanaşmıyor dedi Spermiogram sonucu belli olacak olan İleri hareketlilik, morfoloji, sperm sayısı ve Renkli Doppler Lazer sonucu anlaşılacak acaba Varikosel var mı? Kan tahlili sonucu bakılacak olan hormonları ne durumda? İdrar tahliline de baktılar benim kozalağın! Böbreğine kadar incelediler yani :)
vallahi yawrum ilk ben kontrol amaçlı gittim ve bebiş için de karar verdiğimizi söyledim bana bir sürü tahlil verdi ve güzel bir muayene etti sonuçlar iyi megafolik verdi ve dedi ki 2günde bir ilişki de bulunmaya dikkat edin eğer 8 ay gibibirsürede hamile kalmaz isen eşinle beraber bana tekrar gel demişti yani şuan daha denemeden bilemeyiz boşuna eşime de bakmayalım olmayınca gelirsiniz bakarız demişti şubat ve martta biz pek çalışamadık 1ayda 4 kez filan yapmışıznisan ve mayıs ta 7-8 kez çıkarttık belki bu da azdır ama şimdide bu ovülerden deneyeyim 2-3 ay baktık ki oda olmadı zaten dr gideriz

Valla biz bu gruptakiler genel olarak, karı koca tahlil tetkik yaptırmış, sorunlarını çözen, çözmeye çalışan ya da hiç bir sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlarız. Kimimizin 5. , kimimizin bilmem kaçıncı denemesi, tutsun da, kız oğlan mı düşüncez ya!
Durumu çok şahane özetledin bebem.Yani desene biz bir poku beceremedik.ne idüğü belirsiz gibi bişeyiz.mikiyoz mikiliyoz sonuç sıfır!:KK70:

Ayrıca da depresyondayız.savulunnnn.

vallahi yawrum ilk ben kontrol amaçlı gittim ve bebiş için de karar verdiğimizi söyledim bana bir sürü tahlil verdi ve güzel bir muayene etti sonuçlar iyi megafolik verdi ve dedi ki 2günde bir ilişki de bulunmaya dikkat edin eğer 8 ay gibibirsürede hamile kalmaz isen eşinle beraber bana tekrar gel demişti yani şuan daha denemeden bilemeyiz boşuna eşime de bakmayalım olmayınca gelirsiniz bakarız demişti şubat ve martta biz pek çalışamadık 1ayda 4 kez filan yapmışıznisan ve mayıs ta 7-8 kez çıkarttık belki bu da azdır ama şimdide bu ovülerden deneyeyim 2-3 ay baktık ki oda olmadı zaten dr gideriz
Bir ayda 7-8 mikmik az mı?
İlişki durumumu hemen gözden geçirmeliyim.aman yok vazgeçtim.zira bizim kozalağa 7-8azmış desem.sen iyice azdın deyip evi terk edeceğine eminim.:KK70:ben elde var olanla yetinen bir eş olarak kalayım.fazlası bana zarar.:KK53:

Yavvaşşş gel yawrummm.afaroz edilmeyesin benim gibin:KK53:
Aman yok bee. Konu sahibi benim, kimse bana dokunmasın. Ovulasyon zamanı yükleniyor. Gerginim zaten. Ve deneme 5!

Yaşın küçükse de erken demiş olabilir tabi. 35 yaşın altındakilere 1 sene, 35+ olanlara 6 ay dene diyorlar. Zira biz 3. ayda koştuk gittik. Pişman değilim, eşime destek bir şeyler filan verdi. Bi 3-5 ay daha geçsin, yine dr kapısı aşındırırım.

Durumu çok şahane özetledin bebem.Yani desene biz bir poku beceremedik.ne idüğü belirsiz gibi bişeyiz.mikiyoz mikiliyoz sonuç sıfır!:KK70:

Ayrıca da depresyondayız.savulunnnn.
Niye olmiy la? Because kader kısmet bebeeem. Neyse sende 1 tane evlat var, ay bende o da yok.

İlişki durumumu hemen gözden geçirmeliyim.aman yok vazgeçtim.zira bizim kozalağa 7-8azmış desem.sen iyice azdın deyip evi terk edeceğine eminim.:KK70:ben elde var olanla yetinen bir eş olarak kalayım.fazlası bana zarar.:KK53:
30 günün 7 günü regl olsam, kalan 23 günde gün aşırı mikmik yapsam ayda 11-12 mikmik'e tekabül eder. Doktorlar öyle tavsiye ediyo ya.

Son düzenleme:
6 aydir hic sebepsiz olmamış yani gercekten birşeylerin zamani var demekki. Hayirlisi olmus. Cok sevindim senin adina. Peki son 1 haftada yasadigin herhangi bir belirtin varmiydi. Onlarida paylasirmisn
Canım oruçlu olduğum için İnanki anlamadım çünkü yine mide bulantısı açlık halsizlik yorgunluk uyku hepside oldu ben oruca yordum tabi bunları hiç gebelik aklıma gelmedi

Bende 15 inde olacaktım, 2 gün önceden geldi tükürdüğünü. Tabi bu arada kendim hariç bol bol hamilelik haberi aldım almaya da devam ediyorum. Allah ım ya temmuz da inşallah hepimiz hayırlı bebek haberlerini alalım artık ya valla başlayacağım bebeğine

Kızlaaaarrr ben de mi hamişş oldum inanamıyorum :) PhotoGrid_1497354571510.jpg
Sabah karbonat pozitif olunca hemen idrar testi yaptım :)

şimdi sen nasıl kullandım tam ne zaman ilişkide bulundun
telefonda uygulama vardı adet zamanı ile ilgili 5-6 test almak işime gelmedi gittim 1 pakette 2 tane ovü testi aldım. yumurtlamam 10 haziran 9 haziranda C çizgisinin yarısı kadar kırmızı idi T çizgisi,10 haziranda daha koyu idi.9-10-11 çalışma yaptık.birde uzun zamandır şeker hapı kullanıyorum şu sıralar şeker hapına rağmen 28 günde bire sabitlenen adetim 27 bazende 26 günde gelmeye başladı.telde ki uygulamaya yakın yumurtluyorum dediğim sapmalarıa rağmen.11 haziranda belki daha koyudur tam çatlamıştır.pko olduğum için eminde olamıyorum adam gibi lh yükselipte zamanında çatlamazsa,olaylar içte ceryan ettiği için tutturamazsam çok üzülürüm. zalımsın pkoEn Büyük KK

bunun için başka topikte yazıları okudum bende şaşırdım konuylada yabancı olduğum için sorayım dedim hatta klinik araştırmalar bile yapılmış tutturanlar olmuş
X ve Y spermlerinin yaşama süresine göre bence.Y hızlı ve az yaşar yumurtlama gününde çalışılırsa X olanlardan önce o ulaşır hedefe.yok yumurtlamadan önce çalışılırsa Xler hayatta kalıyor. sanırım vücutta önceki hayatta kalan ağır kanlı Xleri seçiyor.

10 ve üstü yapanı duydum.

ne biliyim yani dr dediği 2 gunde bir deyince bana az gelmişti ona kıyasla mikmik çok hoşmuş ya öldüm gülmekten

Aman yok bee. Konu sahibi benim, kimse bana dokunmasın. Ovulasyon zamanı yükleniyor. Gerginim zaten. Ve deneme 5!

Yaşın küçükse de erken demiş olabilir tabi. 35 yaşın altındakilere 1 sene, 35+ olanlara 6 ay dene diyorlar. Zira biz 3. ayda koştuk gittik. Pişman değilim, eşime destek bir şeyler filan verdi. Bi 3-5 ay daha geçsin, yine dr kapısı aşındırırım.

Niye olmiy la? Because kader kısmet bebeeem. Neyse sende 1 tane evlat var, ay bende o da yok.

30 günün 7 günü regl olsam, kalan 23 günde gün aşırı mikmik yapsam ayda 11-12 mikmik'e tekabül eder. Doktorlar öyle tavsiye ediyo ya.
ezgish ezgish canım ya ben 28 eşim 31 yaşında sen iyi yapmışsın eşin içinde gitmekle sağlam adım atmışsın bize önermediler dr dediği gibi yol izleyelim dedik

telefonda uygulama vardı adet zamanı ile ilgili 5-6 test almak işime gelmedi gittim 1 pakette 2 tane ovü testi aldım. yumurtlamam 10 haziran 9 haziranda C çizgisinin yarısı kadar kırmızı idi T çizgisi,10 haziranda daha koyu idi.9-10-11 çalışma yaptık.birde uzun zamandır şeker hapı kullanıyorum şu sıralar şeker hapına rağmen 28 günde bire sabitlenen adetim 27 bazende 26 günde gelmeye başladı.telde ki uygulamaya yakın yumurtluyorum dediğim sapmalarıa rağmen.11 haziranda belki daha koyudur tam çatlamıştır.pko olduğum için eminde olamıyorum adam gibi lh yükselipte zamanında çatlamazsa,olaylar içte ceryan ettiği için tutturamazsam çok üzülürüm. zalımsın pkoEn Büyük KK

X ve Y spermlerinin yaşama süresine göre bence.Y hızlı ve az yaşar yumurtlama gününde çalışılırsa X olanlardan önce o ulaşır hedefe.yok yumurtlamadan önce çalışılırsa Xler hayatta kalıyor. sanırım vücutta önceki hayatta kalan ağır kanlı Xleri seçiyor.

10 ve üstü yapanı duydum.
T tugsem_10 ne güzel anlatmışsın ben hiç araştırmamışım bakıyorum da tabi yeni karar verdiğimizden dolayımı bişmiyorum ama başlamak lazım okumak bilgilenmwk her yazılana kulak asmamak lazım

Back