Ben 1 hafta pozitif çıktı diye hamileyim demedim zaten. Herkes 2 gün pozitif olup 3. Gün silikleşiyor benim neden 1 hafta bıyunca pozitif diye düşünüyordum. Ki gecikmemin 1. Günü idrar testindede pozitif gördüm. Test bozukmuş.Ovulasyon testi ile gebelik tesbiti yapılamayacağını söylemiştim sana.ama gönül inanmak istediğinin peşinde gidiyor tabiki.
Nasıl yani idrarda gebelik testi pozitif çıktı. Kan negatif mi çıktı. Kimyasal olmasınBen 1 hafta pozitif çıktı diye hamileyim demedim zaten. Herkes 2 gün pozitif olup 3. Gün silikleşiyor benim neden 1 hafta bıyunca pozitif diye düşünüyordum. Ki gecikmemin 1. Günü idrar testindede pozitif gördüm. Test bozukmuş.
Evet gecikmemin ilk günü pozitif oldu direk kana gittim 2.0 negatif çıktı. 7 gün daha gelmedi regl ve dün gece regl oldum. Bayada oldum yani hiç böyle olmazdı. Sanırım ard arda 2 yumurta çatladı çünkü ovulasyonda 1 hafta boyunca pozitif gördümNasıl yani idrarda gebelik testi pozitif çıktı. Kan negatif mi çıktı. Kimyasal olmasın
İki uç güne olurum sanırım hamilelik yoksa bugün 34.gunBat ne zaman
İnsallah canim ya, rabbim dualarımızı kabul etsin. Benim bat 9 hazirandı ama hala yok. Su belirsizlik çıldırttı beniYavru insallah seninde hamile haberini alirim bakalim kismetimize ne yazilmis gorcez bi kac gune
Adet aralığın ne kadar uzun. Ben 26 günde bi oluyorum. Benim ki de kısa galibaİki uç güne olurum sanırım hamilelik yoksa bugün 34.gun
Canim sen test yaptinmiİnsallah canim ya, rabbim dualarımızı kabul etsin. Benim bat 9 hazirandı ama hala yok. Su belirsizlik çıldırttı beni
Yok canim yapmadım, iki farklı predictor testle bakışıyorum. Esim pazarı bekle diyor, sabretmeye çalışıyorum. Sen yaptın miCanim sen test yaptinmi
duzenAdet aralığın ne kadar uzun. Ben 26 günde bi oluyorum. Benim ki de kısa galiba
Yok canim yapmadım, iki farklı predictor testle bakışıyorum. Esim pazarı bekle diyor, sabretmeye çalışıyorum. Sen yaptın mi
Daha çok erken ki varsa bile çıkmaz ki öyle olmuş bence bata bi kaç gün kala tekrar laKızlar ben bu ay 2 haziran pik gördüm 4 günü değerlendirdik. 7 haziran da idrar yolu enfeksiyonuyla hastaneye gittim. Beta hcg yapıldı 0.99 negatif yanişimdi benim merak ettiğim regle 9 gün var. Hamile olma şansım var mı? Ozeldeki doktor olsaydı çıkardı dedi. Içimde küçük bir umut belki vardir diyorum ilaçları bile kullanmıyorum
İnşallah ya kızlar böyle forumları geziyorum belirti yaşayanları faln okuyorum kesin bu hamile buda buda hamile falan diyorum kendi kendime sanki herkes hamile tek ben değilmişim gibi geliyor iki negatiften sonra özellikle size de oluyor mu böyle?Benim bat 16 ya da 18 haziran, çok gerginim ya, belirti de yok göğüs ağrısı dışında, inşallah olmam ya, inşallah hepimiz olmayız da gebeyizdir
Yanlış anlamayın ama kimsenin hamile kalmasını istemiyorm faln diye düşünmeyin umarım isteyen herkes anne olur hayırlısıyla burda kimseyi tanımıyorum ama her hamile haberi okudugimda inanılmaz seviniyorum çok yakın bi arkasim ya da kendim hamile ymisim gibiİnşallah ya kızlar böyle forumları geziyorum belirti yaşayanları faln okuyorum kesin bu hamile buda buda hamile falan diyorum kendi kendime sanki herkes hamile tek ben değilmişim gibi geliyor iki negatiften sonra özellikle size de oluyor mu böyle?
Evet canim cok haklısın. Pazartesiden bu yana zaman durdu sanki. Gülerken ağlıyorum, ağlarken gülüyorum. Bir de bu sefer hic bir his yok içimde, adet şişkinliği de yok. Saçma sapan bir durumdayım.Bence yapma evet sabretmek çok zor ama negatif çıkarsa da insan fena üzülüyor
Dilerim bu ay güzel haber alırsın canımEvt duzensz oluyorum değişiyor dongum iki ay olmadım geçende pkoluyum canım ben o yüzden böyle ne zaman olucami pek kestiremiyorum maalesef 8 gün sürer 35 40 gün sonra en geç adet olurjm
duzen
İnşallah ya kızlar böyle forumları geziyorum belirti yaşayanları faln okuyorum kesin bu hamile buda buda hamile falan diyorum kendi kendime sanki herkes hamile tek ben değilmişim gibi geliyor iki negatiften sonra özellikle size de oluyor mu böyle?
Artık diğer testleri çekmedim bugünli ovulasyonda pozitif çıktı 5 gün oldu artık 5 gündür yumurtluyo olamam bence sanırım hamileyim
Çoğu sitede gebelikleri o testle öğrendiklerini okudum o yüzden acaba diyorum
Ben 1 hafta pozitif çıktı diye hamileyim demedim zaten. Herkes 2 gün pozitif olup 3. Gün silikleşiyor benim neden 1 hafta bıyunca pozitif diye düşünüyordum. Ki gecikmemin 1. Günü idrar testindede pozitif gördüm. Test bozukmuş.
Bende burdan duyup öyle düşünüyordum eşim veteriner saçmalama öle bişey olmaz diyordu doğruymuş demekki veteriner ne alaka demeyin hayvanlarla aynıyız :) onlar çok doğuruyor o ayrı :) stres yok tabiValla ben senin yalancınım.en üstteki mesajında aleni şekilde ovulasyon testi 5 gündür pozitif çıkamaz sanırım hamileyim diyen sensin.
Ortadaki mesajında,ovulasyon testi ile gebelik anlaşılmaz mesajıma verdiğin cevap.
Ovulasyon testlerine de erken gebelik testlerine de güvenme diye çok yazan oldu.bence seninki kimyasal gebelik.erken gebelik testi çok hassas o yüzden kimyasal gebeliğini ölçtü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?