Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 16 ya da 18 haziran, çok gerginim ya, belirti de yok göğüs ağrısı dışında, inşallah olmam ya, inşallah hepimiz olmayız da gebeyizdir

Ovulasyon testi ile gebelik tesbiti yapılamayacağını söylemiştim sana.ama gönül inanmak istediğinin peşinde gidiyor tabiki.
Ben 1 hafta pozitif çıktı diye hamileyim demedim zaten. Herkes 2 gün pozitif olup 3. Gün silikleşiyor benim neden 1 hafta bıyunca pozitif diye düşünüyordum. Ki gecikmemin 1. Günü idrar testindede pozitif gördüm. Test bozukmuş.

Nasıl yani idrarda gebelik testi pozitif çıktı. Kan negatif mi çıktı. Kimyasal olmasın

Nasıl yani idrarda gebelik testi pozitif çıktı. Kan negatif mi çıktı. Kimyasal olmasın
Evet gecikmemin ilk günü pozitif oldu direk kana gittim 2.0 negatif çıktı. 7 gün daha gelmedi regl ve dün gece regl oldum. Bayada oldum yani hiç böyle olmazdı. Sanırım ard arda 2 yumurta çatladı çünkü ovulasyonda 1 hafta boyunca pozitif gördüm

Evt duzensz oluyorum değişiyor dongum iki ay olmadım geçende pkoluyum canım ben o yüzden böyle ne zaman olucami pek kestiremiyorum maalesef 8 gün sürer 35 40 gün sonra en geç adet olurjm
Adet aralığın ne kadar uzun. Ben 26 günde bi oluyorum. Benim ki de kısa galiba
duzen

Daha çok erken ki varsa bile çıkmaz ki öyle olmuş bence bata bi kaç gün kala tekrar la

Benim bat 16 ya da 18 haziran, çok gerginim ya, belirti de yok göğüs ağrısı dışında, inşallah olmam ya, inşallah hepimiz olmayız da gebeyizdir
İnşallah ya kızlar böyle forumları geziyorum belirti yaşayanları faln okuyorum kesin bu hamile buda buda hamile falan diyorum kendi kendime sanki herkes hamile tek ben değilmişim gibi geliyor iki negatiften sonra özellikle size de oluyor mu böyle?

Yanlış anlamayın ama kimsenin hamile kalmasını istemiyorm faln diye düşünmeyin umarım isteyen herkes anne olur hayırlısıyla burda kimseyi tanımıyorum ama her hamile haberi okudugimda inanılmaz seviniyorum çok yakın bi arkasim ya da kendim hamile ymisim gibi

Bence yapma evet sabretmek çok zor ama negatif çıkarsa da insan fena üzülüyor
Evet canim cok haklısın. Pazartesiden bu yana zaman durdu sanki. Gülerken ağlıyorum, ağlarken gülüyorum. Bir de bu sefer hic bir his yok içimde, adet şişkinliği de yok. Saçma sapan bir durumdayım.

Evt duzensz oluyorum değişiyor dongum iki ay olmadım geçende pkoluyum canım ben o yüzden böyle ne zaman olucami pek kestiremiyorum maalesef 8 gün sürer 35 40 gün sonra en geç adet olurjm

duzen
Dilerim bu ay güzel haber alırsın canım

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum canım, sanki her belirti psikolojik ve asla hamile kalamayacakmışım gibime geliyor

Artık diğer testleri çekmedim bugünli ovulasyonda pozitif çıktı 5 gün oldu artık 5 gündür yumurtluyo olamam bence sanırım hamileyim

Çoğu sitede gebelikleri o testle öğrendiklerini okudum o yüzden acaba diyorum

Valla ben senin yalancınım.en üstteki mesajında aleni şekilde ovulasyon testi 5 gündür pozitif çıkamaz sanırım hamileyim diyen sensin.

Ortadaki mesajında,ovulasyon testi ile gebelik anlaşılmaz mesajıma verdiğin cevap.

Ovulasyon testlerine de erken gebelik testlerine de güvenme diye çok yazan oldu.bence seninki kimyasal gebelik.erken gebelik testi çok hassas o yüzden kimyasal gebeliğini ölçtü.

Bende burdan duyup öyle düşünüyordum eşim veteriner saçmalama öle bişey olmaz diyordu doğruymuş demekki veteriner ne alaka demeyin hayvanlarla aynıyız :) onlar çok doğuruyor o ayrı :) stres yok tabi

Kizlar bu gun adet gunumdu benim test negatif malesef tutmamis bu ayda cok ugrasmistim halbuki ama kismet degilmis demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…