• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım soğan kürü kapalı tüpleride açıyormuş. Dene derim inşaALLAH faydası olur
inşallah cnm tabi denerim gece sahura kalmıyorum yiyip yatıyorum o zaman yemek yemeden önce içerim birde iftar saatinde içerim sonra yemek yerim, birde bu adaçayı yağı varmış pumağa bir iki damla akıtıp vajina bölgesine koyuyorsun akşam yatarken oda iyi geliyormuş bununla alakalı bilgin varmı cnm.

Ayy aynen ya tembelikten hepsi
kizgin.gif
sırf bu ilişki pesinde koşmaya için aşılama yapmak istiyorum ama bu adama da çocuk vermek ne kadar mantikli
yaşım ufak olsa bunla ömür geçer mi diyeceğimde. başkaları da pek bundan daha iyi değil.bi de işin yoksa birini yeniden tanı anlaşmaya çalış.başkaları ile başka başka hatta kocamı aratacak sorunlar yaşamaktan çekindiğim için(cidden etrafımda düzgün insan yok) elimdekine sahip çıkıp katlanıyorum.

Az önce uyandım ve kasık ağrım var, adete bi hafta var, bütün umutlarım tükendi sanki bi anda... Hava da tam depresifliğe itiyor zaten

Çok
Ayyy :KK49: ben bıle heyecanlandım valla cok sevindim cok mutlu oldum canım allah ol derse olur şükürler olsun Rabbime.. Hayırlısıyla kucağına al insallah. Kızlarımız abla oluyor :halay: Ocak annelerındeyım bu arada 23 Ocak gırunuyor:emir_bebek:
Cok Teşekkür ederim canım benim amin inşallah evet abla oluyorlar benimde 18 subat gorunuyor şubat annelerindeyim

Selamm kızlarrr...Benimde Bat 18 haziran...Iyice psikopata bağlamadan burada biraz stresimi atarım inşallahhh...çünkü zaman durdu..7 haz.çatladı sağ tarafta gelişen tek yumurtam.Şimdi çatladı simdi tüplerde ,acaba 1 tanecik sperm buldu mu bulmadımı derken düsünmek istemiyorum ama elimde değil...Umarım rabbim bu mubarek ayda herkesin dilediğini nasip etsin...Destek ve moral de önemli..Bebişşş istiyorummm...

Ayy aynen ya tembelikten hepsi
kizgin.gif
sırf bu ilişki pesinde koşmaya için aşılama yapmak istiyorum ama bu adama da çocuk vermek ne kadar mantikli
Bu adama çocuk vermek deyince kafanda soru işaretleri oluşması da çok kötü değil mi ya?
Benim adam da çocuğu öyle böyle değil, süper hakediyor ama olmuyor olmuyor olmuyor!!!

fatma_sibel fatma_sibel canım ebru destanın bir kitabı var onu alıp incelermisin.
O kitabı ben de duydum.
Bende regl oldum malesef. Yeni bat 11 temmuz:110:
Senin 2. çizgi filan çıkmıştı sanki gebelik testinde? Yanlış mı hatırlıyom? Günlerce abuk şekilde ovulasyon testi pozitif çıkan sen miydin?

Kendimi kuafore attım şu an. Uzun saçlarimi kisacik kestirecegim. Psikolojimi siz düşünün.:KK39:

Merhabalar
Bayağı dır takipdeyim ama yeni üye oldum.
Benim SAT 24 Mayıs 2017 ve BAT 24 Haziran 2017

Bizim ikinci denememiz olacak, ilk denememde ilk ay Kimyasal gebelik geçirdim malesef.

Bu hafta da Doğurganlık dönemim.

İNŞALLAH BAYRAM GÜNÜ ÇİFTE BAYRAM OLUR BİZİM İÇİN

Merhabalar
Bayağı dır takipdeyim ama yeni üye oldum.
Benim SAT 24 Mayıs 2017 ve BAT 24 Haziran 2017

Bizim ikinci denememiz olacak, ilk denememde ilk ay Kimyasal gebelik geçirdim malesef.

Bu hafta da Doğurganlık dönemim.

İNŞALLAH BAYRAM GÜNÜ ÇİFTE BAYRAM OLUR BİZİM İÇİN
benimde 24 haziran inşallah bayram şekerleri gelir.

Bu adama çocuk vermek deyince kafanda soru işaretleri oluşması da çok kötü değil mi ya?
Benim adam da çocuğu öyle böyle değil, süper hakediyor ama olmuyor olmuyor olmuyor!!!

O kitabı ben de duydum.

Senin 2. çizgi filan çıkmıştı sanki gebelik testinde? Yanlış mı hatırlıyom? Günlerce abuk şekilde ovulasyon testi pozitif çıkan sen miydin?
Evet tam 1 hafta ovulasyon testi pozitifti. Gecikmemin 1. Günü idrarda pozitifi görüp doktora koltum ve kocaman bi negatif dediler. Yine regl olmadım 7 gün geciktim ve dün akşam şaldır şuldur geldi kırmızılar. Öyle böyle değil belim kopuyor ağrıdan. Sanırım 2 yumurta falan çatladı benim ard arda. Eğer olsaydı ikiz olcaktı belkide :110: Nasıl heveslenmiştim ama varya. O testlere tüküreyim. Yada benim çiş bozuk

Ya senin silik cizgi yokmuydi
Evet tam 1 hafta ovulasyon testi pozitifti. Gecikmemin 1. Günü idrarda pozitifi görüp doktora koştum ve kocaman bi negatif dediler test bozukmuş. Yine regl olmadım 7 gün geciktim ve dün akşam şaldır şuldur geldi kırmızılar. Öyle böyle değil belim kopuyor ağrıdan. Sanırım 2 yumurta falan çatladı benim ard arda kanama çok fazla çünkü böyle olmazdım. Eğer olsaydı ikiz olcaktı belkide :110: Nasılheveslenmiştim ama varya. O testlere tüküreyim. Yadabenim çiş bozuk

Back