- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Uğraşma oluruna bırak.o zaman geliyor bebişKizlar bu gun adet gunumdu benim test negatif malesef tutmamis bu ayda cok ugrasmistim halbuki ama kismet degilmis demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğraşma oluruna bırak.o zaman geliyor bebişKizlar bu gun adet gunumdu benim test negatif malesef tutmamis bu ayda cok ugrasmistim halbuki ama kismet degilmis demek
Valla ben senin yalancınım.en üstteki mesajında aleni şekilde ovulasyon testi 5 gündür pozitif çıkamaz sanırım hamileyim diyen sensin.
Ortadaki mesajında,ovulasyon testi ile gebelik anlaşılmaz mesajıma verdiğin cevap.
Ovulasyon testlerine de erken gebelik testlerine de güvenme diye çok yazan oldu.bence seninki kimyasal gebelik.erken gebelik testi çok hassas o yüzden kimyasal gebeliğini ölçtü.
Benim 26 haziran.ben yarından itibaren değerlendiricem,öyle gözüküyor.takipteyim seni.inş bebişin göbüşündedir.Bat 23 haziran haydı hayırlısı bu haftayı değerlendirdik
Canım bende seni takipteydim :)) inş ikimizde bu ay birbirimize o güzel haberi veririz :)) geçen ay çok üzülmüştüm bu ay hiç takmadan çalıştım :)Benim 26 haziran.ben yarından itibaren değerlendiricem,öyle gözüküyor.takipteyim seni.inş bebişin göbüşündedir.
Adetim 7 gün geçti fakat doktorlar tüpten başka olmaz diyorlardı hala inanamıyorum test bozukmu acaba diye düşünüyorumPozitifmi ne demek kuzu pozitif iste bariz ordada hamissin cok sevindim rabbim hayirli hamilelikler versin sana canim bizlere de dua et benimde bat 10 hazirandi yaptim sabah test negatif cikti senin gunun gectimi silik falan degil kiz bariz ortada hayirli olsun git kan ver beta ni ogren duzenli artiyormu takip edersin canim cok guzel bir haber kendi negatifimden sonra rabbim banada vercek hayirlisiyla biliyorum
Bu ilk testim cnm bu ay 15gün falan meryem süresi okudum ve daha birürü şeyler yaptım kesinleşsin hepsini bir bir yazıcamYavrum bi test daha al yao ne zaman olmza deseler olur cunki rabbim isterse olmaz diye bisey yok hz. Meryem i dusun erkek eli degmemisken olmus yani rabbim ne isterse o olur peki adet gunun test yaomismiydin bu ilk testinmi canim
Neden sadece tüp bebek olabilir dedi ki doktorlar? Bir sorununuz mu vardı? Ne kadar süredir deniyorsunuz da olmuyor?Bu ilk testim cnm bu ay 15gün falan meryem süresi okudum ve daha birürü şeyler yaptım kesinleşsin hepsini bir bir yazıcam
Yok negatif ! TebriklerrrrKızlar testim pozitifmiEki Görüntüle 2007251
Benim amh düşüktü eşimdede morfoloji ve hareket sorunu vardıNeden sadece tüp bebek olabilir dedi ki doktorlar? Bir sorununuz mu vardı? Ne kadar süredir deniyorsunuz da olmuyor?
O zaman ne diyoruz? Allah'ın mucizesi diyoruz :)Benim amh düşüktü eşimdede morfoloji ve hareket sorunu vardı