Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burada bir haftadır okumadigim başlık kalmadı gebelikle ilgili. İyice bozuldu psikolojim. Neredeyse kendimle kavga edecegim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Cok gecmiş olsun, geçmişi düşünme diyeceğim ama ben yapamıyorum ki onu.

Burada bir haftadır okumadigim başlık kalmadı gebelikle ilgili. İyice bozuldu psikolojim. Neredeyse kendimle kavga edecegim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hoşgeldin aramıza. Biz burda birlikte üzülüp birlikte seviniyoz, hatta birlikte tırlatıyoz. Ama önce birbirimizi tanıyalım.
Ne kadarlık evlisin? Ne kadar süredir bebek denemeleri var? Siz ve eşiniz tahlil tetkik yaptırdınız mı, bişey çıktı mı? BAT ne zaman?

Hosbuldum canim. Bir buçuk yıllık evliyim. Bebek düşünmemizin 4. Ayında hamile kaldım, kalbi atmadı 7 haftalık kurtaj oldum. İkinci adetten sonra gittim, hormon testi, yumurta takibi yapıldı. Sorun yok 4-5 ay deneyin dedi. Bat bugün ama gelen giden yok. Sabırsız davranıp 4-5 gün test yaptım. Hazırda iki predictor testimle bakisiyoruz.

Öğretmenim canım ama yine de kolay olmuyor malesef elimizdekini iyi yapmaya çalışıyoruz o da çok zorluyor.ilk geceden hamile kalanları kutluyorum valla ne büyük stresten kurtulmuslar

Öğretmenim canım ama yine de kolay olmuyor malesef elimizdekini iyi yapmaya çalışıyoruz o da çok zorluyor.ilk geceden hamile kalanları kutluyorum valla ne büyük stresten kurtulmuslar
Senin kozalak fazla nazlı geldi bana.ona bir ayar vermek lazım.yoksa ömür boyu uğraşılmaz onla

Ovulasyon testi ile gebelik tesbiti yapılamayacağını söylemiştim sana.ama gönül inanmak istediğinin peşinde gidiyor tabiki.

Kizlar netten indirdigim takvime göre yarin ovulasyon gunum bir gun öncesi böyle cikti.yarinda yaptigimda catliyo mu yoksa erken mi catlamis öğreneceğim

Eklentiler

• 20170609_181149.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar netten indirdigim takvime göre yarin ovulasyon gunum bir gun öncesi böyle cikti.yarinda yaptigimda catliyo mu yoksa erken mi catlamis öğreneceğim
Tam köyü rengi görünce yumurta oluşmuş demek sonrasında siliklesince yumurta çatlamış demek. Şu anda bir şey yok yani negatif

Kızlar ben bu ay 2 haziran pik gördüm 4 günü değerlendirdik. 7 haziran da idrar yolu enfeksiyonuyla hastaneye gittim. Beta hcg yapıldı 0.99 negatif yani şimdi benim merak ettiğim regle 9 gün var. Hamile olma şansım var mı? Ozeldeki doktor olsaydı çıkardı dedi. Içimde küçük bir umut belki vardir diyorum ilaçları bile kullanmıyorum

Dokuz gün varken cikiyormuymus testte. Bence adet tarihin gelmeden umutsuzluğa kapılma canim.

Çarşamba bi negatifi daha gördüm tutamadım kendimj test yaptım regl de olmadim daha benim adetim düzensizdir geç döllenme olabilir mı kızlar ya

Maşaallah.. pek bereketli buralar. firsat buldukça okuyorum yazamasam da... ramazan sonrası daha çok paylasirim inş. Zaten benim heyecanlı bekleyisime daha var. Bayram sonrası heyecan başlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…