- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam 1 hafta ovulasyon testi pozitifti. Gecikmemin 1. Günü idrarda pozitifi görüp doktora koştum ve kocaman bi negatif dediler test bozukmuş. Yine regl olmadım 7 gün geciktim ve dün akşam şaldır şuldur geldi kırmızılar. Öyle böyle değil belim kopuyor ağrıdan. Sanırım 2 yumurta falan çatladı benim ard arda kanama çok fazla çünkü böyle olmazdım. Eğer olsaydı ikiz olcaktı belkide Nasılheveslenmiştim ama varya. O testlere tüküreyim. Yadabenim çiş bozuk
Oy ya masallah baya da guzel cıkmıs saglıkla gelsin insallah509.4 çıktı canım
Hoşgeldin aramıza. Biz burda birlikte üzülüp birlikte seviniyoz, hatta birlikte tırlatıyoz. Ama önce birbirimizi tanıyalım.Burada bir haftadır okumadigim başlık kalmadı gebelikle ilgili. İyice bozuldu psikolojim. Neredeyse kendimle kavga edecegim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hosbuldum canim. Bir buçuk yıllık evliyim. Bebek düşünmemizin 4. Ayında hamile kaldım, kalbi atmadı 7 haftalık kurtaj oldum. İkinci adetten sonra gittim, hormon testi, yumurta takibi yapıldı. Sorun yok 4-5 ay deneyin dedi. Bat bugün ama gelen giden yok. Sabırsız davranıp 4-5 gün test yaptım. Hazırda iki predictor testimle bakisiyoruz.Hoşgeldin aramıza. Biz burda birlikte üzülüp birlikte seviniyoz, hatta birlikte tırlatıyoz. Ama önce birbirimizi tanıyalım.
Ne kadarlık evlisin? Ne kadar süredir bebek denemeleri var? Siz ve eşiniz tahlil tetkik yaptırdınız mı, bişey çıktı mı? BAT ne zaman?
Öğretmenim canım ama yine de kolay olmuyor malesef elimizdekini iyi yapmaya çalışıyoruz o da çok zorluyor.ilk geceden hamile kalanları kutluyorum valla ne büyük stresten kurtulmuslaryaşım ufak olsa bunla ömür geçer mi diyeceğimde. başkaları da pek bundan daha iyi değil.bi de işin yoksa birini yeniden tanı anlaşmaya çalış.başkaları ile başka başka hatta kocamı aratacak sorunlar yaşamaktan çekindiğim için(cidden etrafımda düzgün insan yok) elimdekine sahip çıkıp katlanıyorum.
Inşallah canim benim hepimizin ki inşallahOy ya masallah baya da guzel cıkmıs saglıkla gelsin insallah
Senin kozalak fazla nazlı geldi bana.ona bir ayar vermek lazım.yoksa ömür boyu uğraşılmaz onlaÖğretmenim canım ama yine de kolay olmuyor malesef elimizdekini iyi yapmaya çalışıyoruz o da çok zorluyor.ilk geceden hamile kalanları kutluyorum valla ne büyük stresten kurtulmuslar
Amin cok teşekkür ederim Inşallah rabbim bu mübarek günlerde gönlünden geçeni versin canım benim dua ettim senin icinTebrik ederim...İnşallah Sağlıkla sihhatle kucağına alırsın..Darısı başımıza Hayırlısi ise tabiii☺☺
Ovulasyon testi ile gebelik tesbiti yapılamayacağını söylemiştim sana.ama gönül inanmak istediğinin peşinde gidiyor tabiki.Evet tam 1 hafta ovulasyon testi pozitifti. Gecikmemin 1. Günü idrarda pozitifi görüp doktora koltum ve kocaman bi negatif dediler. Yine regl olmadım 7 gün geciktim ve dün akşam şaldır şuldur geldi kırmızılar. Öyle böyle değil belim kopuyor ağrıdan. Sanırım 2 yumurta falan çatladı benim ard arda. Eğer olsaydı ikiz olcaktı belkide Nasıl heveslenmiştim ama varya. O testlere tüküreyim. Yada benim çiş bozuk
Tam köyü rengi görünce yumurta oluşmuş demek sonrasında siliklesince yumurta çatlamış demek. Şu anda bir şey yok yani negatifKizlar netten indirdigim takvime göre yarin ovulasyon gunum bir gun öncesi böyle cikti.yarinda yaptigimda catliyo mu yoksa erken mi catlamis öğreneceğim
Kizlar yarin adet gunum banada dua edin insallah hamile kalabilmisimdir de gelmez
Kızlar ben bu ay 2 haziran pik gördüm 4 günü değerlendirdik. 7 haziran da idrar yolu enfeksiyonuyla hastaneye gittim. Beta hcg yapıldı 0.99 negatif yani şimdi benim merak ettiğim regle 9 gün var. Hamile olma şansım var mı? Ozeldeki doktor olsaydı çıkardı dedi. Içimde küçük bir umut belki vardir diyorum ilaçları bile kullanmıyorum
Yavru insallah seninde hamile haberini alirim bakalim kismetimize ne yazilmis gorcez bi kac guneİnsallah gelmez de guzel haberi verirsin bize Benim de bugündü henüz gelmedi, elimde test bekliyorum
Bat ne zamanÇarşamba bi negatifi daha gördüm tutamadım kendimj test yaptım regl de olmadim daha benim adetim düzensizdir geç döllenme olabilir mı kızlar ya