Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YEni bat 27 haziran ama bu ay nedense hiç umudum yok ramazan dolayısıyla iftardan sonra canımhiçmikmik istemiyo uykum geliyo :))))

Evet internet araştırmalarıma göre sebep o yazıyordu bende buraya sordum. Kimyasalda olsa bthcg düşmesi günler alıyor 10 saat sonra 2.0 olamaz. Ki benim normal değerim 2.0 zaten geçen aylardada. Herkese yaptığınız yorumları görüyorum asıp kesip duruyorsunuz biraz sakin. Herkes burda heycanını merakını paylaşıyor. Heveslerini tıkmayın ağızlarına bunun hakkı size ait değil.

Üstte kendi nickinin üstüne tıklıyorsun.kara listeniz var,oraya seni rahatsız eden,ahmakça yorumlar yapan kişinin nickini giriyorsun.ohhh misss rahatönceden aklıma gelmediğine yanarım.boşuna anlatmaya çalışıyorum.zamanıma yazık.bana neyse...

Khaleesi21 P Pudra16 Kavga etmeden dövüşün kızlar. Hepimiz gerginiz biraz da olsa. Mevsimsel değişimden de depresyon durumlarında artış var. Ramazan iyi mübarek hoş da, çok yorucu be! Kalp kırmayın, kırmaya çalışanlara kırılmayın. Ahan da diyene bak. 2 haftadır anasına küs olan ben. İçi bayık olan yine ben. Depresyonda olan ben. Ağlayan ben. Hehey yavrum hey!

Pozitifmi ne demek kuzu pozitif iste bariz ordada hamissin cok sevindim rabbim hayirli hamilelikler versin sana canim bizlere de dua et benimde bat 10 hazirandi yaptim sabah test negatif cikti senin gunun gectimi silik falan degil kiz bariz ortada hayirli olsun git kan ver beta ni ogren duzenli artiyormu takip edersin canim cok guzel bir haber kendi negatifimden sonra rabbim banada vercek hayirlisiyla biliyorum

Adetim 7 gün geçti fakat doktorlar tüpten başka olmaz diyorlardı hala inanamıyorum test bozukmu acaba diye düşünüyorum

Yavrum bi test daha al yao ne zaman olmza deseler olur cunki rabbim isterse olmaz diye bisey yok hz. Meryem i dusun erkek eli degmemisken olmus yani rabbim ne isterse o olur peki adet gunun test yaomismiydin bu ilk testinmi canim

Bide anlatsana kac gunde bir iliski oldu ne yaptin vardir ince bi noktasi bende tutturamiyorum cunki

Yavrum bi test daha al yao ne zaman olmza deseler olur cunki rabbim isterse olmaz diye bisey yok hz. Meryem i dusun erkek eli degmemisken olmus yani rabbim ne isterse o olur peki adet gunun test yaomismiydin bu ilk testinmi canim
Bu ilk testim cnm bu ay 15gün falan meryem süresi okudum ve daha birürü şeyler yaptım kesinleşsin hepsini bir bir yazıcam

Bu ilk testim cnm bu ay 15gün falan meryem süresi okudum ve daha birürü şeyler yaptım kesinleşsin hepsini bir bir yazıcam
Neden sadece tüp bebek olabilir dedi ki doktorlar? Bir sorununuz mu vardı? Ne kadar süredir deniyorsunuz da olmuyor?

Sen yaz bence bizde bir an once faydalanalim canim kesinlesmeden sole cunki seninki var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…