Ya biliyorum da herşeyle bağlantı kuruyorum kafayı yiyorum sanırım bebek yolunda ..Ne alaka ya gideceksen hemen git.ya Cuma'ya kadar yumurta döllenirse ne olacak?
Adana'da yaşıyorum. Doktor seçenegi çok ama iyisine denk gelmek zor.Prof. Cansun Demir'i önerdiler. Yaşı artik 34 desem olur. 9 aydir deniyoruz ama 2 düşük oldu. Kendi doktorum bu durumlara ragmen birsey yok deyip duruyor.Umutlari yitirmek yok. Hangi sehirdesin. Umarim doktor bulmakta zorlanmadigin bir yerde yasiyorsundur. Kac yasindasin bacim? Ne kadar suredir deniyorsunuz?
amin canim insAmin inşallah Hayırlı mübarek olsun Rabbim sağlıcakla kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin
ins canim cok sagolHayırlı olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah :)
Tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.kan verdin mi?ins canim cok sagol
Merhabalar benim de bat günüm perşembe. Olmaz isem cuma günü testte çıkar mı yada yarın test yapsam.? İdrar testi mi yaptınız acaba? 27 günde bir oluyorum ben. Çok tebrik ederim sizi de.kizlar benim bat dundu bugun gebelik yaotim sonucum pozitif cikti allah isteyen butun arkadaslarima bu duyguyu uasattsin ancak resim atamadim tarif ederseniz resim atarim
Evt yeniyor ancak prolaktin yüksekligi sorununuz yoksa öyle yapın kuruBaksaniza! İncir kürü yaparken incirleri haşlayıp suyunu içiyoz ya. Sonra o incirleri de yiyoz mu? Dün tek incirle deneyeyim dedim. İncir suyu hoşuma gitti yaa lezzeti.
Yarın evde yap ,çıkar.Merhabalar benim de bat günüm perşembe. Olmaz isem cuma günü testte çıkar mı yada yarın test yapsam.? İdrar testi mi yaptınız acaba? 27 günde bir oluyorum ben. Çok tebrik ederim sizi de.
Ne buluyorsan ye işte!Baksaniza! İncir kürü yaparken incirleri haşlayıp suyunu içiyoz ya. Sonra o incirleri de yiyoz mu? Dün tek incirle deneyeyim dedim. İncir suyu hoşuma gitti yaa lezzeti.
Prolaktinin normal değeri 3 ila 29 arası. Benimkisi 9. Benim değerlerimin hepsi normal. Sırf atraksiyon olsun diye bişeyler uygulamaya çalışıyom.Evt yeniyor ancak prolaktin yüksekligi sorununuz yoksa öyle yapın kuru
bende dun adet olmam gerekiyordu olmadim bugun yaptim cikti adetim gecikmez benimhic 30 gunde bir oluruyorum ins seninde vardir bebisMerhabalar benim de bat günüm perşembe. Olmaz isem cuma günü testte çıkar mı yada yarın test yapsam.? İdrar testi mi yaptınız acaba? 27 günde bir oluyorum ben. Çok tebrik ederim sizi de.
yok daha vermedim bi kac gun gecsin kanda yukselsin iyice iki tane idrar testi yaptim ikisindede cikti koyu bisekildeTebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.kan verdin mi?
Hadi rastgele...Çok değişik kürümsü hareketler uyguluyom bu ay bacılar. Herhangi bi sorunum yok aslında. Maksat atraksiyon olsun, vakit geçsin.
Sabah BTÇ. Akşam tek incirle 1 küçük bardak incir kürü. Çay saatinde de 1 bardak adaçayı.
Miktar olarak az, ama çeşit olarak çok kürlü bir ay olacak bu ay :)
Canm şimdi bn tecrübeli değilim hani başımda böyle bişey gelmedi ben gecem yıl yumurtlamadb sonra lazere gidicektim sırf tuttuysa bişey olmasın diye kan testi yaptırmıştım yani birqz bn pimoirikliyim yani 1 gün dende bişey olcagini sanmiyorum ayrıca yarın catlayacagi nida bilemezsin 2 gün üst üste çift çizgi görebilirsin bece bişey olmaz canm yaptir gitsinCanım şimdi bugün benim 14.günüm ovulasyon testinde de çift çizgi seansım ise yarın biz bu akşamı değerlendiririz diyoruz adet bitimine bırakamıyorum çok ihmal ettim malum tatilde geldi çattı acaba yarın mı gitsem yoksa Cuma falan mı gitsem
Evet haklısın yaptırcam artık yarınCanm şimdi bn tecrübeli değilim hani başımda böyle bişey gelmedi ben gecem yıl yumurtlamadb sonra lazere gidicektim sırf tuttuysa bişey olmasın diye kan testi yaptırmıştım yani birqz bn pimoirikliyim yani 1 gün dende bişey olcagini sanmiyorum ayrıca yarın catlayacagi nida bilemezsin 2 gün üst üste çift çizgi görebilirsin bece bişey olmaz canm yaptir gitsin
Hayırlı olsun canım bizlerede dua et sağlıcakla gelsin bebisin insallahbende dun adet olmam gerekiyordu olmadim bugun yaptim cikti adetim gecikmez benimhic 30 gunde bir oluruyorum ins seninde vardir bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?