• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlari yitirmek yok. Hangi sehirdesin. Umarim doktor bulmakta zorlanmadigin bir yerde yasiyorsundur. Kac yasindasin bacim? Ne kadar suredir deniyorsunuz?
Adana'da yaşıyorum. Doktor seçenegi çok ama iyisine denk gelmek zor.Prof. Cansun Demir'i önerdiler. Yaşı artik 34 desem olur. 9 aydir deniyoruz ama 2 düşük oldu. Kendi doktorum bu durumlara ragmen birsey yok deyip duruyor.

merhaba kızlar aranıza katılmak istedim ben de; 1 yıl 1 aylık evliyim. son 2 aydır bebiş düşünüyoruz. Geçen ay denedik olmadı bu ay için BAT 8 haziran.Regl takibimi yapıyrum ve son 3 aydır hep 27 günde b ir oldum. Düzenli oluyorum yani. Bu sefer daha dikkat ettik olması için. Bakalım çok sabırsızım bir an önce BAT günüm gelse.

kizlar benim bat dundu bugun gebelik yaotim sonucum pozitif cikti allah isteyen butun arkadaslarima bu duyguyu uasattsin ancak resim atamadim tarif ederseniz resim atarim
Merhabalar benim de bat günüm perşembe. Olmaz isem cuma günü testte çıkar mı yada yarın test yapsam.? İdrar testi mi yaptınız acaba? 27 günde bir oluyorum ben. Çok tebrik ederim sizi de.

Baksaniza! İncir kürü yaparken incirleri haşlayıp suyunu içiyoz ya. Sonra o incirleri de yiyoz mu? Dün tek incirle deneyeyim dedim. İncir suyu hoşuma gitti yaa lezzeti.

Baksaniza! İncir kürü yaparken incirleri haşlayıp suyunu içiyoz ya. Sonra o incirleri de yiyoz mu? Dün tek incirle deneyeyim dedim. İncir suyu hoşuma gitti yaa lezzeti.
Evt yeniyor ancak prolaktin yüksekligi sorununuz yoksa öyle yapın kuru

Merhabalar benim de bat günüm perşembe. Olmaz isem cuma günü testte çıkar mı yada yarın test yapsam.? İdrar testi mi yaptınız acaba? 27 günde bir oluyorum ben. Çok tebrik ederim sizi de.
Yarın evde yap ,çıkar.

Ne buluyorsan ye işte!

Evt yeniyor ancak prolaktin yüksekligi sorununuz yoksa öyle yapın kuru
Prolaktinin normal değeri 3 ila 29 arası. Benimkisi 9. Benim değerlerimin hepsi normal. Sırf atraksiyon olsun diye bişeyler uygulamaya çalışıyom.

Çok değişik kürümsü hareketler uyguluyom bu ay bacılar. Herhangi bi sorunum yok aslında. Maksat atraksiyon olsun, vakit geçsin.
Sabah BTÇ. Akşam tek incirle 1 küçük bardak incir kürü. Çay saatinde de 1 bardak adaçayı.
Miktar olarak az, ama çeşit olarak çok kürlü bir ay olacak bu ay :)

Belimde çok değişik bi sancı oldu bugün, onun dışında 0 belirtisiz Bat a doğru gün sayıyoruz bakalım.. Her gün iki adet kuru incir yiyorum, bişey olacağından değil de insan yiyor işte :KK49:

bende dun adet olmam gerekiyordu olmadim bugun yaptim cikti adetim gecikmez benimhic 30 gunde bir oluruyorum ins seninde vardir bebis

Çok değişik kürümsü hareketler uyguluyom bu ay bacılar. Herhangi bi sorunum yok aslında. Maksat atraksiyon olsun, vakit geçsin.
Sabah BTÇ. Akşam tek incirle 1 küçük bardak incir kürü. Çay saatinde de 1 bardak adaçayı.
Miktar olarak az, ama çeşit olarak çok kürlü bir ay olacak bu ay :)
Hadi rastgele...

Canım şimdi bugün benim 14.günüm ovulasyon testinde de çift çizgi seansım ise yarın biz bu akşamı değerlendiririz diyoruz adet bitimine bırakamıyorum çok ihmal ettim malum tatilde geldi çattı acaba yarın mı gitsem yoksa Cuma falan mı gitsem
Canm şimdi bn tecrübeli değilim hani başımda böyle bişey gelmedi ben gecem yıl yumurtlamadb sonra lazere gidicektim sırf tuttuysa bişey olmasın diye kan testi yaptırmıştım yani birqz bn pimoirikliyim yani 1 gün dende bişey olcagini sanmiyorum ayrıca yarın catlayacagi nida bilemezsin 2 gün üst üste çift çizgi görebilirsin bece bişey olmaz canm yaptir gitsin

Canm şimdi bn tecrübeli değilim hani başımda böyle bişey gelmedi ben gecem yıl yumurtlamadb sonra lazere gidicektim sırf tuttuysa bişey olmasın diye kan testi yaptırmıştım yani birqz bn pimoirikliyim yani 1 gün dende bişey olcagini sanmiyorum ayrıca yarın catlayacagi nida bilemezsin 2 gün üst üste çift çizgi görebilirsin bece bişey olmaz canm yaptir gitsin
Evet haklısın yaptırcam artık yarın :işsiz:bundan sonra Eğer adet olursam hemen ertesi gün gidicem lazere tabi inşallah olmam da hamile kalırım :anneadayı:

Bugüb bi tanidigimin hamile oldugunu ogrendim oda bugun hastaneden geliyordu hafta sonlari mutlaka bira icer 3 4 sise hayati cok streslidir nezaman konussak isyanlarda gecen ay bosanma kararindan vazgecmisti kavga dovus baristilar...Bizlerse Saglikli kafa saglikli vucut yaratmaya calisiyoruz ama nasipte varsa oluyor demekki darisi bizlere arkadaslar :dua:

Back