• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah bundan da birsey çikmaz canim. Benimde tekrarlayan düşükler oldugu icin istedi. Hsg ve genetik testler yapilacak. Eşimdende sperm testi ve kromozom testi istedi. Benimde özelde yapılacak. Hayirlisi insallah iyi sonuclar aliriz. Şimdiden gecmis olsun canim.
inşallah sizde iyi sonuçlar alırsınız. Teşekkür ederim cnm hangi hastanede çektirceksin nerde yaşıyorsun.

868aghz3.jpg

Kızlar adetime 5 gün var sizce durum ne

868aghz3.jpg

Canim var gibi geldi bana git bi kan ver istersen beninde adete son 3 kaldi ama ne test yapmaya nede kan vermeye cesaretim yok nasil olsa negatif en azindan adetle gorurum diye bekliyorum ama sende o cesareti gordum ben sen git tatlim kan ver

İnşallah kuzu yaa çok unutlanmak istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım
Bence var erken olduğu için silik koş kan ver imkanın varsa bak beni de umitlendirdin zaten zor duruyorum test yapmamak için gidip yaparım bak :D neyse tut kız kendini ölmezsin azcik daha sık dişini :D kafayı mı yedim ne :)

Canim var gibi geldi bana git bi kan ver istersen beninde adete son 3 kaldi ama ne test yapmaya nede kan vermeye cesaretim yok nasil olsa negatif en azindan adetle gorurum diye bekliyorum ama sende o cesareti gordum ben sen git tatlim kan ver

Ah kuzu varya kaç gündür test yapmaya cesaretim yıktu bugün ilk idrarlada yapmadım bunu durduk yere yapayım ya nolcak dedim zaten çok ümitsizdim ama şaşırdım kaldım:deli:

Hamilesin :anneadayı::KK71: tebrikler bize de duanı eksik etme

Yaklaşık 1 haftadır sürekli dua ediyorum ve dualarım hep şöyle ki benim yaşım daha genç önümde uzun seneler var yaşı artık geçip giden ve yıllardır çocuj sahibi olmayı bekleyenlere benden öncelik ver yarabbim dedim hep Allah aratmasın Herkesin kucağı çocukla dolsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Yaklaşık 1 haftadır sürekli dua ediyorum ve dualarım hep şöyle ki benim yaşım daha genç önümde uzun seneler var yaşı artık geçip giden ve yıllardır çocuj sahibi olmayı bekleyenlere benden öncelik ver yarabbim dedim hep Allah aratmasın Herkesin kucağı çocukla dolsun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Senden tecrubelerini paylasmani isyiyoruz. Kacinci denemen farkli birseyler denedin mi vs

Senden tecrubelerini paylasmani isyiyoruz. Kacinci denemen farkli birseyler denedin mi vs

Hiç bi şey denemedim canım. İlk denememizdi bu ay çocuk düşünmeye başlamıştık. Yumurtlama günlerimde hergün ilişki yaşadık o kadar canım. Ama benim daha belli değil ki silik çizgi çıktı ama belki testim hatalıydı belki bozuktu test bilmiyorum ya

Hiç bi şey denemedim canım. İlk denememizdi bu ay çocuk düşünmeye başlamıştık. Yumurtlama günlerimde hergün ilişki yaşadık o kadar canım. Ama benim daha belli değil ki silik çizgi çıktı ama belki testim hatalıydı belki bozuktu test bilmiyorum ya

Pozitif testte hata ihtimali imkansıza yakın.

Erken gebelik testi değil de normal olan ise.

Hayırlı olsun. Kan verin ya da biraz bekleyip öyle verin. Ben bekleyip vermedim diye şuan pişmanım. Bir türlü zaman geçmiyor

Merhaba kızlar benide aranza alın batım dündü olmadm cok skur aksamda test yaptm aşağya atyrm yorumlarmasnz szce varmı benmı yanls goryrm
Net görünmüyor başka açıdan çek.ya da sabaha tekrarla.göremedim ben.

günaydın kızlar. benimde bat 2 hazirandı gelmedi hala. pko var bende. 1 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı. 17 aydır bebek istiyoruz. Rabbim herkezin duasını kabul etsin inş.
Aminnn

kan testi yaptrdim malesef negatif..yine olmadi..cok uzgünüm kizlar..hep negatif..
Üzülme bit gün pozitif çıkacak hepsini anında unutacaksın.tadını çıkar bence.
868aghz3.jpg

Ohaaa laaan hamilesin sen!:oha::halay::halay::halay:

95 alıp Hocam sınavım çok kötü geçti diye bir hafta başımın Eti'ni yiyen öğrencilerimi hatırlattın.:KK53:tistim hitiliydi bızıktı bıkbıkbık:KK53::KK53:

Test bozuk olamaz da senin çiş bozuk mu bilimiycimmm:süslü:

Pozitif testte hata ihtimali imkansıza yakın.

Erken gebelik testi değil de normal olan ise.

Hayırlı olsun. Kan verin ya da biraz bekleyip öyle verin. Ben bekleyip vermedim diye şuan pişmanım. Bir türlü zaman geçmiyor
Keseye ayrı kalp dinlemeye ayrı gitme bence.6+ da kalp kese toptan gör de gel

Back