amin insallah allah saglukli olarak hem bana hemde sizlere en hayirli evlat nasip etsinHayırlı olsun canım bizlerede dua et sağlıcakla gelsin bebisin insallah
Evet canm git ins.olmazsın canm rabbim en kısa zamanda nasip etsin yavrunun sanaEvet haklısın yaptırcam artık yarınbundan sonra Eğer adet olursam hemen ertesi gün gidicem lazere tabi inşallah olmam da hamile kalırım
Aynen yaa, hamile kalıp sigarayı bırakmayan da var. Pöfür pöfür aynen devam. Boşancam derken hamile kalan. Çok kilolu olup, rahatsızlıkları olup hamile kalan. Resmen nasip kısmet. Olsun, biz devam edelim sağlıklı beslenmeye.Bugüb bi tanidigimin hamile oldugunu ogrendim oda bugun hastaneden geliyordu hafta sonlari mutlaka bira icer 3 4 sise hayati cok streslidir nezaman konussak isyanlarda gecen ay bosanma kararindan vazgecmisti kavga dovus baristilar...Bizlerse Saglikli kafa saglikli vucut yaratmaya calisiyoruz ama nasipte varsa oluyor demekki darisi bizlere arkadaslar
O kişi kesin 'neden hamile kalamiyorum' diye kafayı yememiştir ve ugraşmamiştir. Bizdeki sorun bu.Bugüb bi tanidigimin hamile oldugunu ogrendim oda bugun hastaneden geliyordu hafta sonlari mutlaka bira icer 3 4 sise hayati cok streslidir nezaman konussak isyanlarda gecen ay bosanma kararindan vazgecmisti kavga dovus baristilar...Bizlerse Saglikli kafa saglikli vucut yaratmaya calisiyoruz ama nasipte varsa oluyor demekki darisi bizlere arkadaslar
sanki ince bir çizgi var gibi cnmMerhaba kızlar benide aranza alın batım dündü olmadm cok skur aksamda test yaptm aşağya atyrm yorumlarmasnz szce varmı benmı yanls goryrm
Olur inş üzülme bu önümüzdeki ayı daha verimli daha güzel geçirirsek süper olucak güzel düşün güzel olsunkan testi yaptrdim malesef negatif..yine olmadi..cok uzgünüm kizlar..hep negatif..
Çok silik bi şekilde ikinci çizgin yine de kan testi yaptır sağlam olsunMerhaba kızlar benide aranza alın batım dündü olmadm cok skur aksamda test yaptm aşağya atyrm yorumlarmasnz szce varmı benmı yanls goryrm
olur cnm hayırlı zamanda inşallah bebişlerimiz sağlıcakla bizimle olur.kan testi yaptrdim malesef negatif..yine olmadi..cok uzgünüm kizlar..hep negatif..
Katılıyorum canım sana stres yaptığımız konular farklı :)O kişi kesin 'neden hamile kalamiyorum' diye kafayı yememiştir ve ugraşmamiştir. Bizdeki sorun bu.
Ayy canim bende bugun doktora gittim. Hsg, trombofili testi ve kromozom analizi testi istedi. Yarin icin randevu aldim bende hastaneden. Benide bilgilendirirsen cok sevinirim canim.kızlar bugün hsg filmi çekilicek sanki biraz korkuyorum ama yapıcak bişey yok mecburen çekilicem, birde yorumlarda fln okudum hsg filmi çekildikten sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş en fazla 3 yada 4 ay içinde hamile kalanlar veya o ay içinde hamile kalanlar varmış artık hayırlısı
cnm bende geçen ay doktora gittim progesteron v.s bi sürü test istedi Allaha şükür bişey çıkmadı, eşimden de sperm tesyti istedi ondada bişey çıkmadı sonra doktor dediki tedbir amaçlı birde hsg çektirelim dedi işte özelden aldım randevu bugün çektircem seni bilgilendirirm cnmAyy canim bende bugun doktora gittim. Hsg, trombofili testi ve kromozom analizi testi istedi. Yarin icin randevu aldim bende hastaneden. Benide bilgilendirirsen cok sevinirim canim.
İnsallah bundan da birsey çikmaz canim. Benimde tekrarlayan düşükler oldugu icin istedi. Hsg ve genetik testler yapilacak. Eşimdende sperm testi ve kromozom testi istedi. Benimde özelde yapılacak. Hayirlisi insallah iyi sonuclar aliriz. Şimdiden gecmis olsun canim.cnm bende geçen ay doktora gittim progesteron v.s bi sürü test istedi Allaha şükür bişey çıkmadı, eşimden de sperm tesyti istedi ondada bişey çıkmadı sonra doktor dediki tedbir amaçlı birde hsg çektirelim dedi işte özelden aldım randevu bugün çektircem seni bilgilendirirm cnm
Bugüb bi tanidigimin hamile oldugunu ogrendim oda bugun hastaneden geliyordu hafta sonlari mutlaka bira icer 3 4 sise hayati cok streslidir nezaman konussak isyanlarda gecen ay bosanma kararindan vazgecmisti kavga dovus baristilar...Bizlerse Saglikli kafa saglikli vucut yaratmaya calisiyoruz ama nasipte varsa oluyor demekki darisi bizlere arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?