Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yaa, hamile kalıp sigarayı bırakmayan da var. Pöfür pöfür aynen devam. Boşancam derken hamile kalan. Çok kilolu olup, rahatsızlıkları olup hamile kalan. Resmen nasip kısmet. Olsun, biz devam edelim sağlıklı beslenmeye.

O kişi kesin 'neden hamile kalamiyorum' diye kafayı yememiştir ve ugraşmamiştir. Bizdeki sorun bu.

Merhaba kızlar benide aranza alın batım dündü olmadm cok skur aksamda test yaptm aşağya atyrm yorumlarmasnz szce varmı benmı yanls goryrm

Eklentiler

• IMG_1730.JPG
    45,8 KB · Görüntüleme: 62
günaydın kızlar. benimde bat 2 hazirandı gelmedi hala. pko var bende. 1 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı. 17 aydır bebek istiyoruz. Rabbim herkezin duasını kabul etsin inş.

Merhaba kızlar benide aranza alın batım dündü olmadm cok skur aksamda test yaptm aşağya atyrm yorumlarmasnz szce varmı benmı yanls goryrm
Çok silik bi şekilde ikinci çizgin yine de kan testi yaptır sağlam olsun

Bat yarın ama bugün kırmızılar gelecek gibi

kızlar bugün hsg filmi çekilicek sanki biraz korkuyorum ama yapıcak bişey yok mecburen çekilicem, birde yorumlarda fln okudum hsg filmi çekildikten sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş en fazla 3 yada 4 ay içinde hamile kalanlar veya o ay içinde hamile kalanlar varmış artık hayırlısı

Birde birsey daha farkettim. Bu stres hani adeti de engelleyen geciktiren biseydi. Masallah hepimiz gununden once oluyoruz. Neyi istersek onu tetikliyo stres sadece

Hamile kalan arkadaslar bi anlatin bakalim neler yaptiniz nasil basariya ulastiniz benimde bata son 3 gun kalirsam hamile bende yazcam hemde cok ayrintili kizlar sizde yazinda kacirdigimiz ayeinti varsa bizde yapalim gelecek aya

Ayy canim bende bugun doktora gittim. Hsg, trombofili testi ve kromozom analizi testi istedi. Yarin icin randevu aldim bende hastaneden. Benide bilgilendirirsen cok sevinirim canim.

Ayy canim bende bugun doktora gittim. Hsg, trombofili testi ve kromozom analizi testi istedi. Yarin icin randevu aldim bende hastaneden. Benide bilgilendirirsen cok sevinirim canim.
cnm bende geçen ay doktora gittim progesteron v.s bi sürü test istedi Allaha şükür bişey çıkmadı, eşimden de sperm tesyti istedi ondada bişey çıkmadı sonra doktor dediki tedbir amaçlı birde hsg çektirelim dedi işte özelden aldım randevu bugün çektircem seni bilgilendirirm cnm

İnsallah bundan da birsey çikmaz canim. Benimde tekrarlayan düşükler oldugu icin istedi. Hsg ve genetik testler yapilacak. Eşimdende sperm testi ve kromozom testi istedi. Benimde özelde yapılacak. Hayirlisi insallah iyi sonuclar aliriz. Şimdiden gecmis olsun canim.

Canım aynen öyle, eltim de pöfür pöfür sigara içerdi, alkol desen öyle, gamsızdı stres yapmazdı kaldı. Darısı başımıza.. Adete 8-10 gün var nerdeyse ama dün gece göğüs uçlarım sızladı ilk defa normalde göğsüm tamamen sızlardı, hemen iç sesimi susturdum, saçmalama adet olacaksın diye.. Umutlanıp üzülmek daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…