Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamm. Grup kurucusu olarak ben, gruptan ayrilmak istememe konusundaki taleplerinize aşırı sevindim. Benim yine enerjim düsük bugün. Annemle 10 gündür küsüm. Hala konusmuyoz. Psikologa filan da gittim. Offffhhhh.
Canim benim hayat çok kısa,bugün varız yarın yokuz al telefonu eline ara anneni

Ya arkadaşlar ben bişey sorcam burası yeri değil ama ...şimdi ben özel bölgeme laZer epilason yaptırıyorum önceden dikkat etmiyordum ama bu defa seansım yumurtlama günüme denk geliyor yani acaba bir etkisi olur mu ki başka güne mi atsam ama bir hafta içinde gitmeliyim yumurtlama dönemime illa denk gelecek kafamda deli sorular nolur fikir verin

Bnde gidiyorum özel bölgemde adet bitiminde gidiyorum neolur neolmaz diye eğer yumurtlama gününe kadar ilişki olmazsa git canm bişey olmaz eğer yaparsanız ihtimal yani eğer gebe kalmis san etkisi olabilir

Bnde gidiyorum özel bölgemde adet bitiminde gidiyorum neolur neolmaz diye eğer yumurtlama gününe kadar ilişki olmazsa git canm bişey olmaz eğer yaparsanız ihtimal yani eğer gebe kalmis san etkisi olabilir
Canım şimdi bugün benim 14.günüm ovulasyon testinde de çift çizgi seansım ise yarın biz bu akşamı değerlendiririz diyoruz adet bitimine bırakamıyorum çok ihmal ettim malum tatilde geldi çattı acaba yarın mı gitsem yoksa Cuma falan mı gitsem

Bu defa annemi aramamaya kararliyim cunku cok kirildim ve yiprandim.
Mikmik konusunda da ramazan berbat geciyor ya. 7 saate iftar mi sahur mu mikmik mi banyo mu ne sigdircaz ya. Cok zor. Ben belki ovulasyon testi yapar. Ona gore yaparim. Aslinda benim kozalak isteklidir ama ramazan ayi onu da yamulttu beni de. Sadece o gun yapalim dedim olur dedi. Bu hafta yine spermiogram takibi yapilcak.

kizlar benim bat dundu bugun gebelik yaotim sonucum pozitif cikti allah isteyen butun arkadaslarima bu duyguyu uasattsin ancak resim atamadim tarif ederseniz resim atarim
Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah :)

Ne alaka ya gideceksen hemen git.ya Cuma'ya kadar yumurta döllenirse ne olacak?

Yok canım ya aslında çok umutsuzum bu ay ilk denememizdi. Belirtilerde pskilojik olarak gerçekleşiyo olabilir
Ben de heray diyorum enazndan birkac belirti yasasam da bat a kadar bi umudum olsa.. Ama hicbir belirti olmuyor enufak. Ve daha gün girdigi gbi hasta oluyorum hangisi iyi bilemedim...

Nasıl mutluysan öyle yap annenle.ama unutma hayat kısa...

kizlar benim bat dundu bugun gebelik yaotim sonucum pozitif cikti allah isteyen butun arkadaslarima bu duyguyu uasattsin ancak resim atamadim tarif ederseniz resim atarim
Amin inşallah Hayırlı mübarek olsun Rabbim sağlıcakla kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin

Yarın yeni bir doktorla tekrar kontrollere başliyorum. Eşimde cuma gunu doktora gidecek. Güvenecegim bir doktor bulmakta zorlaniyorum artık. Eşimle psikolojimiz iyice bozulmaya başladi. Her gün bir bebek haberi alır olduk. İsyan etmiyoruz sadece bizimde bir bebegimiz olsun istiyoruz. Hayata herseye geç sahip oldum. En zor sınav da buymuş. Sonu güzel olur inşallah. Hepimiz için...

Umutlari yitirmek yok. Hangi sehirdesin. Umarim doktor bulmakta zorlanmadigin bir yerde yasiyorsundur. Kac yasindasin bacim? Ne kadar suredir deniyorsunuz?

Bugün adet sancısı gibi ağrı yaşadım adet olucam sanirim ama dün ve bugün göğüsle koltuk arasinda kalan yerde ağrım oldu iki kez daha önce hiç olmamıştı böyle bir ağrı acaba nedendir ? Bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…