- 2 Mayıs 2017
- 508
- 438
- 18
- 37
Enfeksiyon spermlerin yumurtaya ulaşmasını zorlaştırıyor. Ancak eşli tedavi yaptık ilişkiye belli dönemler ara verdik falan. Enfeksiyonun geçeceği yoktu zaten. Halen de geçmedi. Çok şapmayım onuu ben dedim artık. Doktor da sürekli engel değil enfeksiyon dedi.Oyleyse canım enfeksıyonla hamıle kalmanda doktor bı sakınca gormedı sanrım ılac kullanıyorken nasıp olms beklenmedık sekilde bnmde fıtıl verdı doktor kullan dıye yara varken onermıyorum dedi hamıleligi annemdede kardesıme yara varken hamıle kalms doktor dogumda dondurmus bende ertelemıyım dıyorum yumurtlamam yaklasmısken onun ıcın sordum
Canım ben dun yaptım ovulasyon sılık cızgı cıktı onumuzdekı gunlerde artıs olabılır gibi gozukuyor insallah uygulamada 4 gun sonra gorunuyor ılk defa yaptım test akıntıyı anlayamıyorum cunkı fıtıl kullanıyorum onun kalıntısı zaten beyaz beyaz ıc camasırım ve ıdrale karısıp akıyor
Fitil kullanırken anladım ben. İnsülin direncim olduğu için çok su içer çok tuvalete giderim. Affedersin ama elimde vajina girişinden aldım hep akıntıları anlamak için. Yara da aynı şekilde hamileliği zorlaştırıyor ama tamamen engel değil. Kısaca Rabbim isterse ol diyor ve oluyor
Her şey sebep oluyor o zaman da. İşte ısırgan içtim, ada çayı içtim, düzenli incir yedim. Falan bahane. Bugün doktor usg de yumurtalarım da gerdanlık şeklinde kistleri gördü. Pcos var ben de. Geçen ay kistlerim daha azdı tipik değilsin sen demişti. Bu ay çoktu mesela. Ama geçen ay tekti çizgi bu ay çift. Oysa Pcos zorlaştırır.