Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yumurtlama gunum 19 mayisti. Sanirim bugun adet olucam. Yani beklenen adet tarihinden 2 gun kala. Hah geldi galiba deyip deyip wc ye gidiom dunden beri. Sancisi geldi. Kendisi yok.

Benim de yumurtlama gunum 19 mayisti. Sanirim bugun adet olucam. Yani beklenen adet tarihinden 2 gun kala. Hah geldi galiba deyip deyip wc ye gidiom dunden beri. Sancisi geldi. Kendisi yok.
Bende sanci bile yoktu hic beklemiyodm adet olmayi kan testi yaptrsam belli olr mu suan bitmesini bekleym mi yoksa

Bende sanci bile yoktu hic beklemiyodm adet olmayi kan testi yaptrsam belli olr mu suan bitmesini bekleym mi yoksa
Yerleşmeye benziyor canım seninki.çoookkkk sabırsızlanıyorsan kan ver çıkar.değer düşüktür muhtemelen.dont panic.

Bu arada lekelenme tarzı bişey seninki değil mi?

Senin çiş de kıymete bindi haaa!yap şu testi.ya da sızlanma regl olamadım oluyorum olacağım oldum mu olsam mı olmasam mıııfenalık geçirdik burda.

Kızlar beta hcg pozitif
Tebrikler!gözün aydın.şimdi evde nasıl bir hava bar?eşine nasıl söyledin?

Canlar hamile haberlerini görüp çok çok sevindim darısı biz bekleyenlerin başına. Kızlar bugün ovu testi silik çıktı. Tam köyü çıktığı gün mu yumurta çatlamiş oluyor ö gün mu iliskiye girmek lazım. Malum rqzaman ilişki çok zor denk getirmeliyom:)))

Ve kırmızı!!! Duydun mu Khaleesi21 2 gün erken geldi. Belliydi. Ben demedim mi.
İçimden bi his, benim çocuğum olmucak diyo. Herkes evlat sahibi olmayabilir öyle değil mi?

2 gun once 47 olan beta degerim bugun 50 olmuş kimyasal gebelik yaşıyorum sanırım. O kadar sevinc gosterileri umutlar mutluluklar hepsi bitti. Cok mutsuzum.

Gözün aydın canim. Degerin kac cikti
50 canım.
Eşimden ziyade oğlumun tepkisi kıymetliydi. Havalara uçtu kuzum. Eşim idrara çok kıymet vermedi. Kana o götürdü beni. Biraz hislerini belli edemez ama kan sonucunun kağıdını kahretmesin negatif diye gösterdim. Üzülme olsun dedi sonra kağıda bir baktı. Çakal seni dedi. Sevindi İnşallah tamamına erdirir rabbim.
Ve kırmızı!!! Duydun mu Khaleesi21 2 gün erken geldi. Belliydi. Ben demedim mi.
İçimden bi his, benim çocuğum olmucak diyo. Herkes evlat sahibi olmayabilir öyle değil mi?

Sen de evlat sahibi olacaksın. Umudunu ve inancını kaybetme. Dua edeceğim senin için.

Yapma ya Rabbim yeniden nasip etsin inşallah. Kendini yıpratma.
Ben dayanamadım gittim kan verdim. Değerim 2.0 negatif çktı malesef bozuk test kurbanı oldum. 11. Gün bugün yinede bi umut acaba kana geçmedimi diyorumda kana geçmeden idrara nasıl geçecekki benimkide saçmalık. Önümüzdeki ay ovulasyon testi vs hiçbişey yapmayacağım olacağı varsa olsun 2 ayda sinirlerim bozuldu

Yerleşmeye benziyor canım seninki.çoookkkk sabırsızlanıyorsan kan ver çıkar.değer düşüktür muhtemelen.dont panic.

Bu arada lekelenme tarzı bişey seninki değil mi?
yok canim lekelenme degil ama eltim de ustune gormede cok olms adet gibi bilemedm ki bende olabilir mi acaba doktormla konstm kanaman bitince gel dedi

Canım erken gibi geldı kımının kanda bukadar erken çıkmıyor umutlandırmak gibi olmasın yinede dikatet bıraz zaman gecsın tekrar test idral yapabilirsin

Sınıra yaklaşmışım ben bende okudum bı kac yerde canım adet donemınde düşüş yaşanıyormu diye bu degeri ölçüyorlar demekki hayırlısı benim yumurtlamada yakındır ama ben fitil kullanmaya devam edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…