Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canimm. Saglikla kucagina alirsin insallah

Bu bilmem kaçıncı testim ama :) kaç boş gördüm orayı. Kan vereyim haklısınız

Benimde tahmini şüpheliden 12 gün geçti. Hiç ihtimal vermiyordum
Canim belirtilerini ve kaçıncı denemendi yazarmisin. Bu arada tebriklerrrr cok mutlu oldummmm

Canim belirtilerini ve kaçıncı denemendi yazarmisin. Bu arada tebriklerrrr cok mutlu oldummmm

3. Denememdi ve süreklş enfeksiyonum vardı. Pcos + insülin direncim var. Isırgan otu ve ada çayı içtim bu ay ve düzenli her gün incir yedim.

Göğüs ucunda belirginlik ve yavaşça koyulaşma. Dolgunluk iki gündür var. Erken belirti değil. Kasıkta batma. Sürekli üşüme. Şişkinlik ve gaz. Göbek altında dolgunluk. Vajinada zonklama. Çok dinledim kendimi ama bir çoğu öyle hissedildi. Ha bir de bacak ağrısı. İdrarda koyulaşma.

Hepsi varmış sanırım

Akinti oluyor muydu peki canim? Insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin

Akinti oluyor muydu peki canim? Insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin

Aşırı sulu ve sarı pürtüklğ şuan.

Bir de idrarı bir kaba yaptığımda içinde beyaz bir şeyler dolaşıyordu. Daha önce kk da okumuştum bunu belirti olarak. Ben İdrar testi yaparken fark ettim. Direkt özellikle bakmadım ama belirgindi

Cevap icin sagol canim, tekrardan hayirli olsun..

Gecen ay bunlarin hepsi bende vardi ve adet oldum. Hahahah. Sanirim yumurtlama bekirtileriyle ayni. 3. Deneme diyosunya icime umut doluyo :). Yalniz biz bugun kavgaliyiz ve bugun ovu. Testi kopkoyuydu. Iliski miliski yok yani yarin fln. @_citygirl_ sendende bendende gecmis bu ay :))). Peki senin 2. Gebeliginmiydi.

Evet ilki 6 yaşında.

Bu ay ilk kez aksatmadan düzenli denemeye karar verdik, olmazsa başka bi doktora görünüp tüm tetkiklerime baktırıcam, eşim erken diyordu ama ona da baktırıcam.

Benim estradiol 76,52 cıktı doktor testlere normal dedi yüksek mi şimdi bu değer

Bu yazıyı buldum canım.

E2 Hormonu
Kadının yumurtalıklarından salgılanan bir hormondur. Bu hormonlar ergenlik çağına gelmiş her genç kızda salgılanır ve cinsel olgunluğa varmasını sağlar. E2 nin arttığı durumlar kistler ya da tümörlerdir. E2 nin azaldığı durumlar böbrek hastalığı, şeker hastalığı, tiroid bezi hastalıkları, doğuştan kalp hastalıklarıdır.

E2 hormonunun düşük olması iyi bir haberdir. 80 pg/ml üzerinde bir değer hamilelik şansının az olduğunun habercisidir. Foliküler gelişme uygunsuz olduğu için sorunlar da baş gösterir. Bayanlarda adetin 3.günü yapılan bu test olabilecek sorunları belli eder. Genel olarak E2 değerinin 50 altında olması tercih sebebidir. E2 hormon değeri kişiden kişiye farklılık gösterir, bünyeye göre düşük ya da yüksek olur; bu sebeple bu değerlerin kontrolünün uzman bir doktor tarafından yapılması ve tedavinin buna istinaden devam etttirilmesi esas olan noktadır.

Kızlar ben mayis 19da yumurtladm degerlendrdik adetimi beklerken yumurtlamann 15.gunu kanamam oldu sizce yerlesme olabilir mi o kanama bitince mi test yapm normal adet gunume daha 5 gun war ( kanama dun basladi ) bide hicbir zaman erken adet olmadm tam gunumde olurdm cok nadir bi kacgun gecerdi benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…