Salı günü yaptığımda yoktu ikinci çizgi.Yaa cok sevindim sizlerin adina kizlarrr, hamis doluyor forum ☺ acaba bende test yapsam mi ? Takvimime gore 8 gun sonra gebelik testi yapmam gerekiyor?! Erkenden cikar mi ki?
Anladim canim, en azindan 4-5 gun kala yapayim bari, belki bisiler varsa cikar, simdi yapmiyim =/Salı günü yaptığımda yoktu ikinci çizgi.
İnsallah 9 ay sonrada bebegini kucaginda gorursunSanırım silik bir çift çizgi gördüm
Tebrik ederim canimm. Saglikla kucagina alirsin insallahKızlaaaar sabah testte çıkmadı demiştim. İçime birden bi kurt düştü gittim test yaptım şimdiki idrarımla ve sonuç bu. Dünkünü içini söküp ışığa tutarak görmüştüm. Bu çıplak gözle görülüyor. Bu testi bilen varmı güvenilir midir szce pozitifmi çatlıcam şimdi
İnşallah test yanlış değildirde. Yarın tekrarlayıp doktora gideceğim bakalımTebrik ederim canimm. Saglikla kucagina alirsin insallah
Anladim canim, en azindan 4-5 gun kala yapayim bari, belki bisiler varsa cikar, simdi yapmiyim =/
İnsallah 9 ay sonrada bebegini kucaginda gorursun
Canim belirtilerini ve kaçıncı denemendi yazarmisin. Bu arada tebriklerrrr cok mutlu oldummmmBu bilmem kaçıncı testim ama :) kaç boş gördüm orayı. Kan vereyim haklısınız
Benimde tahmini şüpheliden 12 gün geçti. Hiç ihtimal vermiyordum
Canim belirtilerini ve kaçıncı denemendi yazarmisin. Bu arada tebriklerrrr cok mutlu oldummmm
Akinti oluyor muydu peki canim? Insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin3. Denememdi ve süreklş enfeksiyonum vardı. Pcos + insülin direncim var. Isırgan otu ve ada çayı içtim bu ay ve düzenli her gün incir yedim.
Göğüs ucunda belirginlik ve yavaşça koyulaşma. Dolgunluk iki gündür var. Erken belirti değil. Kasıkta batma. Sürekli üşüme. Şişkinlik ve gaz. Göbek altında dolgunluk. Vajinada zonklama. Çok dinledim kendimi ama bir çoğu öyle hissedildi. Ha bir de bacak ağrısı. İdrarda koyulaşma.
Hepsi varmış sanırım
Akinti oluyor muydu peki canim? Insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin
Cevap icin sagol canim, tekrardan hayirli olsun..Aşırı sulu ve sarı pürtüklğ şuan.
Bir de idrarı bir kaba yaptığımda içinde beyaz bir şeyler dolaşıyordu. Daha önce kk da okumuştum bunu belirti olarak. Ben İdrar testi yaparken fark ettim. Direkt özellikle bakmadım ama belirgindi
Canim bu hangi applicationYaa cok sevindim sizlerin adina kizlarrr, hamis doluyor forum ☺ acaba bende test yapsam mi ? Takvimime gore 8 gun sonra gebelik testi yapmam gerekiyor?! Erkenden cikar mi ki?
Gecen ay bunlarin hepsi bende vardi ve adet oldum. Hahahah. Sanirim yumurtlama bekirtileriyle ayni. 3. Deneme diyosunya icime umut doluyo :). Yalniz biz bugun kavgaliyiz ve bugun ovu. Testi kopkoyuydu. Iliski miliski yok yani yarin fln. @_citygirl_ sendende bendende gecmis bu ay :))). Peki senin 2. Gebeliginmiydi.3. Denememdi ve süreklş enfeksiyonum vardı. Pcos + insülin direncim var. Isırgan otu ve ada çayı içtim bu ay ve düzenli her gün incir yedim.
Göğüs ucunda belirginlik ve yavaşça koyulaşma. Dolgunluk iki gündür var. Erken belirti değil. Kasıkta batma. Sürekli üşüme. Şişkinlik ve gaz. Göbek altında dolgunluk. Vajinada zonklama. Çok dinledim kendimi ama bir çoğu öyle hissedildi. Ha bir de bacak ağrısı. İdrarda koyulaşma.
Hepsi varmış sanırım
Canim ismi Ovia Fertility diye bi program hamile kalinca da pregnancy adinda baska bi programi var, buna gore takip ediyorum, suana kadar yumurtlamama kadar yanilma olmadiCanim bu hangi application
Gecen ay bunlarin hepsi bende vardi ve adet oldum. Hahahah. Sanirim yumurtlama bekirtileriyle ayni. 3. Deneme diyosunya icime umut doluyo :). Yalniz biz bugun kavgaliyiz ve bugun ovu. Testi kopkoyuydu. Iliski miliski yok yani yarin fln._citygirl_ sendende bendende gecmis bu ay :))). Peki senin 2. Gebeliginmiydi.
Benim estradiol 76,52 cıktı doktor testlere normal dedi yüksek mi şimdi bu değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?