Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve kırmızı!!! Duydun mu @Khaleesi21 2 gün erken geldi. Belliydi. Ben demedim mi.
İçimden bi his, benim çocuğum olmucak diyo. Herkes evlat sahibi olmayabilir öyle değil mi?

Eltimin gebeliğini duyduğumdan beri senin gibi isyan halindeydim, 4 aydır olmuyo demek ki benim de olmıcak dedim çok ağladım çok yıprattım kendimi ama ne yapsam da Allah'ın yazdığını değiştiremem biliyorum. Üzülme canım, bi gün elbet biz de anne olacağız alnımıza yazıldıysa.. Hissettiklerini ben de şu an kalbimden anlıyorum. Üzme kendini.

Benim de iki aydır erken geliyor, bu ay görücez nasip kısmet.

Canım erken gibi geldı kımının kanda bukadar erken çıkmıyor umutlandırmak gibi olmasın yinede dikatet bıraz zaman gecsın tekrar test idral yapabilirsin
Yani 11. Günüm bugün yumurtlamadan ve ilişkiden. 7-10 gün içinde implante oluyormuş yumurta. Acaba kana geçmedimi daha diyorum ama idrar testim çift çizgiyi gördüm burayada atmıştım boşa umutlanmışım. Bu ay hiç ovulasyon falanda yapımıcam unutucam takvimede bakmıcam. Eşimide ister istemez sıkıyorum oda sıkılmaya başladı görev gibi soğuyorum artık yapasım gelmiyor diyor bende aynı. Düşünmicem artık

Ya aslinda cok ilginctir ki bu defa uzulmedim de aglamadim da. Cunku asla cift cizgi gormeyecegime, gebelik belirtisi yasamayacagima inanmaya baslamisim. Keyfim yerinde niyeyse. Annemle hala aram bozuk. Ovulasyon testleri, esimin destek ilaci boşa cikti hala gülüyom. Bomba gibiyim hem de. Cok degisik.

Kızlar dün kırmızılar geldi demiştim ama bir gariplik var. Biraz gelmisti. Bir daha da birsey gelmedibu neydi simdi?

Ovulasyonu tutturmuşum ben akıntı çok barizdi çünkü. Bence akıntı takibi de yeter.

Canım sürekli enfeksiyonum var demişsin fitil yada ilaç kullandınmı ? Doktor herangi birsey soledimi bunun için

İki aydır ilaç, fitil, krem... Doktor değiştim iki kez batikon ile temizledi içimi. Böylece spermler de kolay ulaşır dedi. O enfeksiyona çok iyi geldi. Hatta bugün de yaptı aynı şeyi.

Benim 12. Gün canım döllenmeden.

Allah keyfini bozmasın. Vakti saati ne zamansa bekliyor işte. Ben şu ostrojen olayına eğil diyorum. Ada çayı iyidir.
Kızlar dün kırmızılar geldi demiştim ama bir gariplik var. Biraz gelmisti. Bir daha da birsey gelmedibu neydi simdi?

Sen test yapmış mıydın canım?

Geçen ay ben de 2-3 gün ancak gördüm.

Ya ben ovulasyon testi yaptım tam 1 hafta pozitif çıkmıştı ne olduğunu anlamadım. İlk pozitif günü ve 4 gün sonrasını değerlendirdim. İlk değerlendirdiğim günden beri 11. Gün bugün. Ama tutmadı heralde ikiside bilemedim. Yada 4 gün sonraki tuttuysada 1 hafta geçti üstünden

Yok canim yapmadim. Sali yada carsamba gelmesi lazimdi. Dun geldi ama cok azdi. Sadece bir defa geldi.24 saat gecti üstunden bekliyorum simdilik. Belimde agriyor. Gelecek gibi de kafam karisti. Hic boyle olmamisti.

Yok canim yapmadim. Sali yada carsamba gelmesi lazimdi. Dun geldi ama cok azdi. Sadece bir defa geldi.24 saat gecti üstunden bekliyorum simdilik. Belimde agriyor. Gelecek gibi de kafam karisti. Hic boyle olmamisti.

Hafta içi benimde kahverengi lekelenmem olmuştu. Bir test yap derim.

Olmazsa bir kaç gün sonra tekrar ver

herbisi
Canim akintin oldugu gun mu yumurtlaniyo yoksa yumurtlama oncesi akintisi mi oluyo o bende cunku akintili gunu mu bariz anlıyorum

herbisi
Canim akintin oldugu gun mu yumurtlaniyo yoksa yumurtlama oncesi akintisi mi oluyo o bende cunku akintili gunu mu bariz anlıyorum

Valla ben sadece o gün ilişki yaşadım. Enfeksiyon olduğu için ertesi günleri ilişkiyi kestim. Öncesinde de iki gün önceden ilişki var. Akıntı ve sonrası değerlendirilmeli diye biliyorum. Keşke derman yetse de gün aşırı adetler arası ilişki olsa.

Aynen oyle ama demekki Allah isteyince bak bi seferde de olabiliyo. Benim akintim 3 gundur var. Eggwhite seklinde. Bugunde baya yogun geldi ve ovu. testim kopkoyu bordo cikti neredeyse. Ve ilk defa bu ay takip yapmaya basladim. Insallahh hepimiz isteklerine kavuşur. Allah hepimize nasip eder. Tekrar tebrikler ve mutluluklar canim

Ya ne güzel erkenden öğrenmişsiniz. Takip yapınca insan böyle oluyor demek ki. Hayırlı olsun canım...

Bazen insanın herşeyi bırakası geliyor ama sonra bir heyecan bir umut her şeyi araştırıp çare aramak geliyor içinden. Senin için de hayırlısı olsun. Çaresini buluruz inşaallah...

Oyleyse canım enfeksıyonla hamıle kalmanda doktor bı sakınca gormedı sanrım ılac kullanıyorken nasıp olms beklenmedık sekilde bnmde fıtıl verdı doktor kullan dıye yara varken onermıyorum dedi hamıleligi annemdede kardesıme yara varken hamıle kalms doktor dogumda dondurmus bende ertelemıyım dıyorum yumurtlamam yaklasmısken onun ıcın sordum

Canım ben dun yaptım ovulasyon sılık cızgı cıktı onumuzdekı gunlerde artıs olabılır gibi gozukuyor insallah uygulamada 4 gun sonra gorunuyor ılk defa yaptım test akıntıyı anlayamıyorum cunkı fıtıl kullanıyorum onun kalıntısı zaten beyaz beyaz ıc camasırım ve ıdrale karısıp akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…