- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Canım yumurta için en iyi yöntemi seçmişsin.ancak bu kadar uğraşmana ne gerek var allasenKızlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım Rabbim bebek isteyen herkesin kucağına hayırlı evlatlar almayı nasip etsin bende dahil ,evladı olanlarıda evlatlarını bağışlasın inş
Bat 5 mayıs ilk gün itibariyle bende ateş ölçmeye başladım bakalım hayırlısı yorumlayabilirmisiniz?
Eczanede fiyatını bilmiyorum canım ama GittiGidiyor da çok uygun oluyor.yanında 20-30 tane gebelik testi de al.sıkıldıkça yaparsınKızlar ovulasyon testi fiyatı nedir eczanede bilen varmı
Canim bu ateş ölçme işini regl bitincemi yapmaya basliyoruzKızlar herkese merhaba aranıza yeni katıldım Rabbim bebek isteyen herkesin kucağına hayırlı evlatlar almayı nasip etsin bende dahil ,evladı olanlarıda evlatlarını bağışlasın inş
Bat 5 mayıs ilk gün itibariyle bende ateş ölçmeye başladım bakalım hayırlısı yorumlayabilirmisiniz?
Hayır hemen başla.yarın sabah uyanır uyanmaz yataktan kalmadan ölç.hep aynı saatte ölçeceksinCanim bu ateş ölçme işini regl bitincemi yapmaya basliyoruz
Yılmak yokkkkkkk bizimde 8.ay olcakkkk5 aydir deniyoruz haziran 6.ayimiz olacakk
Hayır catlamadi henüz t bölgesi daha koyu olur yarında yap ama bugün çalışmaya devam et gün aşırı devam canım benimkine bak pozitif i gördüm ertesi gün t bölgesi daha koyuydu zaten pozitif i gördüğün zaman 24-36 saat sonra catlicagini gösteriyor biraz uzun oldu ama bak örnek benimkine bakKızlar merhaba. Hergün yaptım ovulasyon testini. Soldan sağa yapıldı sizce yumurta çatladımı
25 TL canımKızlar ovulasyon testi fiyatı nedir eczanede bilen varmı
Evet canimBu ovulasyon testlerini nerden aliyosunuzz eczanelerde satiliyormu
Yılmak yok amaa beklemek çok zor en son bir yakınımın istedikten 1 ay sonra hamile kaldığını duyunca pskolojim bozuldu resmenYılmak yokkkkkkk bizimde 8.ay olcakkkk
Yılmak yok amaa beklemek çok zor en son bir yakınımın bebek istedikten 1 ay sonra hamile kaldığını duyunca pskolojim bozuldu resmen
Canım nasip bende yaşıyorum aynısını 8 ay olcak evliligime ve biz aynı mahalleden 2 gün arayla 4 kişi evlendik biri 6 aylık biri 3 aylık diğeri 2 aylık hamile sadece ben kaldım düşün artık ariyan herkes o hamile kaldı sen kaldın suda kalmış deyip duruyor boşver herşey nasip çok zor biliyorum ama inanki bütün sorunla baş edersin hastalık falan ama bu emiş demişle basedemezsen işte ozaman çaresiz kalırsın zamanı var bekle olucakkkkkk koca ağızlı yumuk gözlü bebislerimiz olcak hiiicccc canını sıkmaYılmak yok amaa beklemek çok zor en son bir yakınımın istedikten 1 ay sonra hamile kaldığını duyunca pskolojim bozuldu resmen
Canim bende 3 yıllık evliyim. 2016 eylulde cocuk yapmaya karar verdik.1 ay sonra hamile kaldim ama 9 haftalikken alindi. Şubatta tekrar düşuk yaptim. Hamile kaldigini anlamadim bile. Şimdi bu ay tekrar denemelere basladik. Bence hayırlısını iste. Baskalarinin hemen oldu diyede kafana takma.Yılmak yok amaa beklemek çok zor en son bir yakınımın istedikten 1 ay sonra hamile kaldığını duyunca pskolojim bozuldu resmen
Canım bizim apartmanda herkesin çocugu oldu.(28 daire var) millet ikinciyi yapiyor. Bir ben kaldim. Bide beni düşun. Herkes birsey soyluyor. Sira bizede gelecek insallahCanım nasip bende yaşıyorum aynısını 8 ay olcak evliligime ve biz aynı mahalleden 2 gün arayla 4 kişi evlendik biri 6 aylık biri 3 aylık diğeri 2 aylık hamile sadece ben kaldım düşün artık ariyan herkes o hamile kaldı sen kaldın suda kalmış deyip duruyor boşver herşey nasip çok zor biliyorum ama inanki bütün sorunla baş edersin hastalık falan ama bu emiş demişle basedemezsen işte ozaman çaresiz kalırsın zamanı var bekle olucakkkkkk koca ağızlı yumuk gözlü bebislerimiz olcak hiiicccc canını sıkma
Aman boşver kim ne derse desin sen çalışmaları sık tutCanım bizim apartmanda herkesin çocugu oldu.(28 daire var) millet ikinciyi yapiyor. Bir ben kaldim. Bide beni düşun. Herkes birsey soyluyor. Sira bizede gelecek insallah
Aynen pes etmek yok.Aman boşver kim ne derse desin sen çalışmaları sık tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?