• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese selaaam arkadaşlar evime dönüyorum bugün test alıp yarın sabah yapicam bata 3 kala bakalim bisey varsa çıkar zatiii

Kızlar göğüs ağrım beni öldürecek Afedersiniz ucu acıyor elim demiyor tam 7 gündür boylee adete de 4 gün var.
Herzamankinden farkli sekilde mi ya da dikkat ettigin icin mi farkli geliyor. Eger oyle degilse muhtemelen hamileliktir. Bircok yakinim bu durumdan bahsetmisti

Kizlar Adetime 4 gün var (normalde hiç erken gelmez) bugün kahverengi bı akindi geldi ne aceba bi doktora gitmelimiyim düşük olabilir mı bide bu ay cyclo-progynova kullandım onun etkisi de olabilir

Kızlar göğüs ağrım beni öldürecek Afedersiniz ucu acıyor elim demiyor tam 7 gündür boylee adete de 4 gün var.
Canım benimde öyle oluyordu adetimi oradan biliyorum hormon testi yapıldı ploraktin yüksekliği yüzünden agriyormus ilaç kullandım bu ay hissetmedim goguslerimi eğer rahatsız edici bı ağrı varsa hormon testi yaptır derim

Canım benimde öyle oluyordu adetimi oradan biliyorum hormon testi yapıldı ploraktin yüksekliği yüzünden agriyormus ilaç kullandım bu ay hissetmedim goguslerimi eğer rahatsız edici bı ağrı varsa hormon testi yaptır derim
Canim bu ay öldürdü beni,kaç gün önce yanları ağrıyordu sabahtan beri de ucu ağrıyor. Pazartesi inşallah gidecem doktora.

Canm ben ilk hamilegimde ilk ay cok gecikti hatta test yaptim negatif cikti. Bir sonraki ay yine gecikti ama test yapmadik bekledm sonrada yapinca hamile oldugmj ogrendim. Yakinlarimda dediki ilk ay vucud kendini gebelige hazırlamış ondan gecikmis. Sen calismalara devam et bence bir dahaki ay gebe olcaksin insallah.
Bu çok şahane bir telkin oldu benim için. Düzenli şeker ilacı içtiğim için adetim de düzenli gelirdi. En son 3 ayda da hep 29 günde gelmişti. Bebek düşündüğüm ay 7 gün gecikme. Yalnız sürekli enfeksiyon durumum var. Engellerse o engel olacak gibi...
Bat i 30 Mayıs olanlar hala çalışmalara devam ediyor musunuz hala yumurtlama ihtimalimiz var mı sizce
Bir kaç gün gecikmeli yumurtlama varsa kesinlikle. Düzenli adet gören herkes için son bir haftaya kadar çalışma olmalı diye düşünüyorum ama. Düzensiz ise iki adet arası gün aşırı (pek zor)
Canim bu ay öldürdü beni,kaç gün önce yanları ağrıyordu sabahtan beri de ucu ağrıyor. Pazartesi inşallah gidecem doktora.
Aslında gebelik durumunda uçlarda ağrı olur
Fakat bazı adet dönemlerinden önce de oluyor. Normalde olmaz demeyin psikoloji ile hormonlar doğru orantılı. Ama biz İnşallah gebelik sebeplidir diyelim.

Hayır catlamadi henüz t bölgesi daha koyu olur yarında yap ama bugün çalışmaya devam et gün aşırı devam canım benimkine bak pozitif i gördüm ertesi gün t bölgesi daha koyuydu zaten pozitif i gördüğün zaman 24-36 saat sonra catlicagini gösteriyor biraz uzun oldu ama bak örnek benimkine bak:confused::confused::confused:
Ama seninki bi günde koyılaşmış benim 3 gündür aynı koyulukta. Yarınkini sabah deniyim ozaman

Herzamankinden farkli sekilde mi ya da dikkat ettigin icin mi farkli geliyor. Eger oyle degilse muhtemelen hamileliktir. Bircok yakinim bu durumdan bahsetmisti

Herzamankinden farkli sekilde mi ya da dikkat ettigin icin mi farkli geliyor. Eger oyle degilse muhtemelen hamileliktir. Bircok yakinim bu durumdan ilk defa bu kasa uzun süre önce başladı canım.bu arada test yaptim kaç kez negatif:(

Bu çok şahane bir telkin oldu benim için. Düzenli şeker ilacı içtiğim için adetim de düzenli gelirdi. En son 3 ayda da hep 29 günde gelmişti. Bebek düşündüğüm ay 7 gün gecikme. Yalnız sürekli enfeksiyon durumum var. Engellerse o engel olacak gibi...

Bir kaç gün gecikmeli yumurtlama varsa kesinlikle. Düzenli adet gören herkes için son bir haftaya kadar çalışma olmalı diye düşünüyorum ama. Düzensiz ise iki adet arası gün aşırı (pek zor)

Aslında gebelik durumunda uçlarda ağrı olur
Fakat bazı adet dönemlerinden önce de oluyor. Normalde olmaz demeyin psikoloji ile hormonlar doğru orantılı. Ama biz İnşallah gebelik sebeplidir diyelim.
inşallah öyledir canım kafamdan çıkmıyor büyük ihtimalle kendi vücudumu psikolojimle yonetiyorum:(

inşallah öyledir canım kafamdan çıkmıyor büyük ihtimalle kendi vücudumu psikolojimle yonetiyorum:KK43:

Geçen ay yaptım bunu. Göğüs uçlarım yandı. Adetim lekelenme şeklinde geldi, aha dedim düşük riski var. Midem bulanmadı ama kokular fena fena geldi. Kasıklarım müthiş ağrıdı... Falan falan...

İlk gebeliğimde ise beklenmedik bir gebelik olduğu için bana garip gelen tek şey göğüs başındaki kahverengi halkanın genişlemesiydi. Adetimi 7 gün geçmişti test yaptığımda ve bu halkanın genişlediğini pozitif testten sonra fark ettim. Aslında belirsiz belirtiler yaşanıyor. Çok da öyle aha kesin hamileyim denmiyor

Ama seninki bi günde koyılaşmış benim 3 gündür aynı koyulukta. Yarınkini sabah deniyim ozaman
İlk üç gün negatif den sonra normal iki çizgiyi gördüm ertesi gün t bölgesi daha koyu bı pozitif gördüm ertesi gün tekrarladigimda normal iki çizgiye döndü sonrası negatif ti canım karışık oldu ama ;)

Back