- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm çok teşekkür ederimCanım yumurta için en iyi yöntemi seçmişsin.ancak bu kadar uğraşmana ne gerek var allasenfertilityfriend programını indir bu değerleri oraya gir.uygulama senin yumurtlamanı otomatik gösterecektir.ayrıca Ateş ölçme topiğindeki kızlar bu konuda uzman.orayı takip et derim.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ates-olcme-yontemi.392878/
Reglin başladığı gün ölçmeye başlarsan daha sağlıklı olur die biliyorum cnmCanim bu ateş ölçme işini regl bitincemi yapmaya basliyoruz
Herzamankinden farkli sekilde mi ya da dikkat ettigin icin mi farkli geliyor. Eger oyle degilse muhtemelen hamileliktir. Bircok yakinim bu durumdan bahsetmistiKızlar göğüs ağrım beni öldürecek Afedersiniz ucu acıyor elim demiyor tam 7 gündür boylee adete de 4 gün var.
Canım benimde öyle oluyordu adetimi oradan biliyorum hormon testi yapıldı ploraktin yüksekliği yüzünden agriyormus ilaç kullandım bu ay hissetmedim goguslerimi eğer rahatsız edici bı ağrı varsa hormon testi yaptır derimKızlar göğüs ağrım beni öldürecek Afedersiniz ucu acıyor elim demiyor tam 7 gündür boylee adete de 4 gün var.
Yapalım mı diyorsun canım benim.umud kalmadiHerkese selaaam arkadaşlar evime dönüyorum bugün test alıp yarın sabah yapicam bata 3 kala bakalim bisey varsa çıkar zatiii
Canim bu ay öldürdü beni,kaç gün önce yanları ağrıyordu sabahtan beri de ucu ağrıyor. Pazartesi inşallah gidecem doktora.Canım benimde öyle oluyordu adetimi oradan biliyorum hormon testi yapıldı ploraktin yüksekliği yüzünden agriyormus ilaç kullandım bu ay hissetmedim goguslerimi eğer rahatsız edici bı ağrı varsa hormon testi yaptır derim
Bu çok şahane bir telkin oldu benim için. Düzenli şeker ilacı içtiğim için adetim de düzenli gelirdi. En son 3 ayda da hep 29 günde gelmişti. Bebek düşündüğüm ay 7 gün gecikme. Yalnız sürekli enfeksiyon durumum var. Engellerse o engel olacak gibi...Canm ben ilk hamilegimde ilk ay cok gecikti hatta test yaptim negatif cikti. Bir sonraki ay yine gecikti ama test yapmadik bekledm sonrada yapinca hamile oldugmj ogrendim. Yakinlarimda dediki ilk ay vucud kendini gebelige hazırlamış ondan gecikmis. Sen calismalara devam et bence bir dahaki ay gebe olcaksin insallah.
Bir kaç gün gecikmeli yumurtlama varsa kesinlikle. Düzenli adet gören herkes için son bir haftaya kadar çalışma olmalı diye düşünüyorum ama. Düzensiz ise iki adet arası gün aşırı (pek zor)Bat i 30 Mayıs olanlar hala çalışmalara devam ediyor musunuz hala yumurtlama ihtimalimiz var mı sizce
Aslında gebelik durumunda uçlarda ağrı olurCanim bu ay öldürdü beni,kaç gün önce yanları ağrıyordu sabahtan beri de ucu ağrıyor. Pazartesi inşallah gidecem doktora.
Ama seninki bi günde koyılaşmış benim 3 gündür aynı koyulukta. Yarınkini sabah deniyim ozamanHayır catlamadi henüz t bölgesi daha koyu olur yarında yap ama bugün çalışmaya devam et gün aşırı devam canım benimkine bak pozitif i gördüm ertesi gün t bölgesi daha koyuydu zaten pozitif i gördüğün zaman 24-36 saat sonra catlicagini gösteriyor biraz uzun oldu ama bak örnek benimkine bak
Herzamankinden farkli sekilde mi ya da dikkat ettigin icin mi farkli geliyor. Eger oyle degilse muhtemelen hamileliktir. Bircok yakinim bu durumdan bahsetmisti
Herzamankinden farkli sekilde mi ya da dikkat ettigin icin mi farkli geliyor. Eger oyle degilse muhtemelen hamileliktir. Bircok yakinim bu durumdan ilk defa bu kasa uzun süre önce başladı canım.bu arada test yaptim kaç kez negatif
inşallah öyledir canım kafamdan çıkmıyor büyük ihtimalle kendi vücudumu psikolojimle yonetiyorumBu çok şahane bir telkin oldu benim için. Düzenli şeker ilacı içtiğim için adetim de düzenli gelirdi. En son 3 ayda da hep 29 günde gelmişti. Bebek düşündüğüm ay 7 gün gecikme. Yalnız sürekli enfeksiyon durumum var. Engellerse o engel olacak gibi...
Bir kaç gün gecikmeli yumurtlama varsa kesinlikle. Düzenli adet gören herkes için son bir haftaya kadar çalışma olmalı diye düşünüyorum ama. Düzensiz ise iki adet arası gün aşırı (pek zor)
Aslında gebelik durumunda uçlarda ağrı olur
Fakat bazı adet dönemlerinden önce de oluyor. Normalde olmaz demeyin psikoloji ile hormonlar doğru orantılı. Ama biz İnşallah gebelik sebeplidir diyelim.
inşallah öyledir canım kafamdan çıkmıyor büyük ihtimalle kendi vücudumu psikolojimle yonetiyorum
İlk üç gün negatif den sonra normal iki çizgiyi gördüm ertesi gün t bölgesi daha koyu bı pozitif gördüm ertesi gün tekrarladigimda normal iki çizgiye döndü sonrası negatif ti canım karışık oldu amaAma seninki bi günde koyılaşmış benim 3 gündür aynı koyulukta. Yarınkini sabah deniyim ozaman
Git canım benim ondan olmuyor şuan bebeğimCanim bu ay öldürdü beni,kaç gün önce yanları ağrıyordu sabahtan beri de ucu ağrıyor. Pazartesi inşallah gidecem doktora.
Hanimlar benm bat a 2 gunum var. Ciddi anlamda Beyaz akinti ve kahverengi lekelenmelerim var. Normalde boyle olmazdi. Sizce normal mi hic blmiyorum.
Ya neden acaba cok merak ediyorum regl olmaya mi hazirlik yoska baska bisey miYa benimde aynı 4 gün var akıntı ile karısı kahverengi akıntı geldi sonrada akıntı ile karışık pembe ne bu bilmiyorum
Hadi hadi insallahh cok guzel haberler bekliyoruzAyyy kızlar çok çişim geldi.durun boşa gitmesin bi test yapiiimmm