• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim bat 29 mayıs ve 26 mayısta kan tahlili yaptırmayı düsünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu ay ümitliyim sanki. Her ne kadar pek bir belirti hissetmesem de :KK70: 26 mayısı iple çekiyorum
Benim de aynı 28 Mayıs bat 26 sında kan tahlili yaptircam benim de hafif sızılar var nasıl bekleyebiliyo musun benim hiç sabrım kalmadı aklımda sadece bu mesele var

Kızlar merhaba. Hergün yaptım ovulasyon testini. Soldan sağa yapıldı sizce yumurta çatladımı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar herzaman yumurtladıktan 14 gün sonra mı regl oluruz? Cünkü ben gecen ay 10.gün yumurtladım ama 26. Gün regl oldum hatta 11. 12. Günler ovulasyon testi silikti 10. Gün net 2 cizgi vardı yani eminim o gün yumurtladıgıma

Buraya sormuştum akşammı sabahmı yapılıyor diye kimse birşey demedi bende hepsini akşam yatmadan önce yaptım normal su tükettim fazla tüketmemeye çalıştım
4 saat sıvı tüketmeden diyolar ama onu bende yapamıyorum saat de hep aynı olmalı ama kacta kendine göre ayarla cok gec saate de kalma

Benim tum belirtiler kayboldu. Adet olmadan oncede boyle olurdum. Agri batma şişlik vs. hepsi bitti. 5 gune adet olurum sanirim :(

ben gidicem bugün işten çıkınca hoop acile sabah idrarda çıkmadı ,normal zaten çıkmaması çünkü bat 26 kanda çıkar belki kolumu deldiresim var
Hadi git akşama bi deldir de gel bakem ne çıkacak.haber vermeyi unutma.

Kızlar herzaman yumurtladıktan 14 gün sonra mı regl oluruz? Cünkü ben gecen ay 10.gün yumurtladım ama 26. Gün regl oldum hatta 11. 12. Günler ovulasyon testi silikti 10. Gün net 2 cizgi vardı yani eminim o gün yumurtladıgıma
Genellikle deniyor canım ama bak olmayabilir demek ki.

Buraya sormuştum akşammı sabahmı yapılıyor diye kimse birşey demedi bende hepsini akşam yatmadan önce yaptım normal su tükettim fazla tüketmemeye çalıştım
Sabah ilk çişle ya da çok sıvı tüketmeden yapmak lazım
Benim tum belirtiler kayboldu. Adet olmadan oncede boyle olurdum. Agri batma şişlik vs. hepsi bitti. 5 gune adet olurum sanirim :KK43:
O ağrı şişlik batma yumurtlamasanız canım.belirti arama şimdilik.bende de bişey yok.ama hemen ümitsizliğe kapılma

Back