- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 38
Tez zman kavusururz canım inşallah bebislerimizeCanım ben 34 olacagim nerdeyse.atayim mi kendimi biyerdenSen hic üzulme. Hicbir sey için geç kalmis sayilmazsin
Benim de aynı 28 Mayıs bat 26 sında kan tahlili yaptircam benim de hafif sızılar var nasıl bekleyebiliyo musun benim hiç sabrım kalmadı aklımda sadece bu mesele varMerhaba arkadaşlar benim bat 29 mayıs ve 26 mayısta kan tahlili yaptırmayı düsünüyorum. Hakkımızda hayırlısı. Bu ay ümitliyim sanki. Her ne kadar pek bir belirti hissetmesem de26 mayısı iple çekiyorum
İnşallah canımİnşallah canım inşallah Rabbim kucagimizi boş bırakması tez zmanda o mutluluğu yasatsinn
Benimde 15 haziran çalışmalara devam :)Evet kızlar yeni bat tarihim 16 Haziran Vatana millete hayırlı olsun
Bu ayıda hayallerim hayal oldu şarkısıyla sonlandırdımHerkese başarılar
Evde test yapmadan gidip kan vermeyi çok yersiz buluyorum.Benim de aynı 28 Mayıs bat 26 sında kan tahlili yaptircam benim de hafif sızılar var nasıl bekleyebiliyo musun benim hiç sabrım kalmadı aklımda sadece bu mesele var
Nekadardır deniyosunızEvet kızlar yeni bat tarihim 16 Haziran Vatana millete hayırlı olsun
Bu ayıda hayallerim hayal oldu şarkısıyla sonlandırdımHerkese başarılar
5 aydir deniyoruz haziran 6.ayimiz olacakkNekadardır deniyosunız
Aynen canım yılmak yok Rabbim dermansız dert vermesin yeter kiBenimde 15 haziran çalışmalara devam :)
Su tüketimine dikkat ettinmi testten önceKızlar merhaba. Hergün yaptım ovulasyon testini. Soldan sağa yapıldı sizce yumurta çatladımı
Buraya sormuştum akşammı sabahmı yapılıyor diye kimse birşey demedi bende hepsini akşam yatmadan önce yaptım normal su tükettim fazla tüketmemeye çalıştımSu tüketimine dikkat ettinmi testten önce
Canım ben gebelikte kullanılmaması gereken bir ilaç kullanıyorum idrarda çıkana kadar geç olur o yüzden erkenden kanda öğrenmem lazimEvde test yapmadan gidip kan vermeyi çok yersiz buluyorum.
4 saat sıvı tüketmeden diyolar ama onu bende yapamıyorum saat de hep aynı olmalı ama kacta kendine göre ayarla cok gec saate de kalmaBuraya sormuştum akşammı sabahmı yapılıyor diye kimse birşey demedi bende hepsini akşam yatmadan önce yaptım normal su tükettim fazla tüketmemeye çalıştım
Gitti gidiyordan aldım ben laboquick markaBu ovulasyon testlerini nerden aliyosunuzz eczanelerde satiliyormu
Hadi git akşama bi deldir de gel bakem ne çıkacak.haber vermeyi unutma.ben gidicem bugün işten çıkınca hoop acile sabah idrarda çıkmadı ,normal zaten çıkmaması çünkü bat 26 kanda çıkar belki kolumu deldiresim var
Genellikle deniyor canım ama bak olmayabilir demek ki.Kızlar herzaman yumurtladıktan 14 gün sonra mı regl oluruz? Cünkü ben gecen ay 10.gün yumurtladım ama 26. Gün regl oldum hatta 11. 12. Günler ovulasyon testi silikti 10. Gün net 2 cizgi vardı yani eminim o gün yumurtladıgıma
Sabah ilk çişle ya da çok sıvı tüketmeden yapmak lazımBuraya sormuştum akşammı sabahmı yapılıyor diye kimse birşey demedi bende hepsini akşam yatmadan önce yaptım normal su tükettim fazla tüketmemeye çalıştım
O ağrı şişlik batma yumurtlamasanız canım.belirti arama şimdilik.bende de bişey yok.ama hemen ümitsizliğe kapılmaBenim tum belirtiler kayboldu. Adet olmadan oncede boyle olurdum. Agri batma şişlik vs. hepsi bitti. 5 gune adet olurum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?