• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde öyle oluyordu adetimi oradan biliyorum hormon testi yapıldı ploraktin yüksekliği yüzünden agriyormus ilaç kullandım bu ay hissetmedim goguslerimi eğer rahatsız edici bı ağrı varsa hormon testi yaptır derim
Benimde reglimde hiç göğüs agrısı vs hiç olmadı bugüne kadar

Ben bu ay umutlu değilim hep boş geçtik. Eşim sperm testi verdi 4 gün ordan gitti ben hastaneye gittim 10 tane test yapıldı yarın progesteron testi yapıcaz bu ay gitti yani.

Bu çok şahane bir telkin oldu benim için. Düzenli şeker ilacı içtiğim için adetim de düzenli gelirdi. En son 3 ayda da hep 29 günde gelmişti. Bebek düşündüğüm ay 7 gün gecikme. Yalnız sürekli enfeksiyon durumum var. Engellerse o engel olacak gibi...

Bir kaç gün gecikmeli yumurtlama varsa kesinlikle. Düzenli adet gören herkes için son bir haftaya kadar çalışma olmalı diye düşünüyorum ama. Düzensiz ise iki adet arası gün aşırı (pek zor)

Aslında gebelik durumunda uçlarda ağrı olur
Fakat bazı adet dönemlerinden önce de oluyor. Normalde olmaz demeyin psikoloji ile hormonlar doğru orantılı. Ama biz İnşallah gebelik sebeplidir diyelim.
Doğru söylüyorsun bı kaç gün daha dişimi sıkım bari :) bu ay akıntı işi benim kafamı karıştırdı gerçi her ay başka bir şeye takılıyorum da : D bakalım artık ya nasip

Hanimlar benm bat a 2 gunum var. Ciddi anlamda Beyaz akinti ve kahverengi lekelenmelerim var. Normalde boyle olmazdi. Sizce normal mi hic blmiyorum.
Belki yerleşme kanamasidi r benim arkadaşın da adet gunune yakın kahverengi lkelenme geldi o da adet sanmış ama kesilince test yaptı ve pozitif inş sizi mı de oyledir

Canım benimde öyle oluyordu adetimi oradan biliyorum hormon testi yapıldı ploraktin yüksekliği yüzünden agriyormus ilaç kullandım bu ay hissetmedim goguslerimi eğer rahatsız edici bı ağrı varsa hormon testi yaptır derim
Ben. Hamile olduğum ay adet belirtisinden farklı olarak göğüs ucu hassasiyet im vardı o yüzden şimdi de göğüs ucum agrimadn heveslenmiyorum ama tabi her vücut farklıdır eğer bı problemin yoksa hamilelege bağlı prolaktin yükseldiği için ağrıyordu r ve inş öyledir güzel haberlerini alırız

Ben. Hamile olduğum ay adet belirtisinden farklı olarak göğüs ucu hassasiyet im vardı o yüzden şimdi de göğüs ucum agrimadn heveslenmiyorum ama tabi her vücut farklıdır eğer bı problemin yoksa hamilelege bağlı prolaktin yükseldiği için ağrıyordu r ve inş öyledir güzel haberlerini alırız
İnşallah canım inşallah aklımdan çıkmıyor bu mesele bir de stres yapmayın diyorlar hiç kolay degil

Belki yerleşme kanamasidi r benim arkadaşın da adet gunune yakın kahverengi lkelenme geldi o da adet sanmış ama kesilince test yaptı ve pozitif inş sizi mı de oyledir
Ay insallah agzindan bal damliyor:KK200: bakalm crs gunu test yaptm negatifti batim da pazar gunu belki erken yaptigm icin negatif cikmistir.

Back