- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
Ya neden acaba cok merak ediyorum regl olmaya mi hazirlik yoska baska bisey mi
Ay ah bu bilsem ağrın faln var mı senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya neden acaba cok merak ediyorum regl olmaya mi hazirlik yoska baska bisey mi
AhauhahahaAyyy kızlar çok çişim geldi.durun boşa gitmesin bi test yapiiimmm
Yok canm suan hic agrim yok.Ay ah bu bilsem ağrın faln var mı senin
Benimde yok ama yapicam yinede canim merak işte sende yapacakmisin??Yapalım mı diyorsun canım benim.umud kalmadi
Yok canm suan hic agrim yok.
Benimde reglimde hiç göğüs agrısı vs hiç olmadı bugüne kadarCanım benimde öyle oluyordu adetimi oradan biliyorum hormon testi yapıldı ploraktin yüksekliği yüzünden agriyormus ilaç kullandım bu ay hissetmedim goguslerimi eğer rahatsız edici bı ağrı varsa hormon testi yaptır derim
Yapın gitsin aklımızda kalacağına enazından rahatlatır bi süre kafayı :))Benimde yok ama yapicam yinede canim merak işte sende yapacakmisin??
Canm ne zaman yapcaksin testi? Senn bat ne zamandi?Benimde yok ama yapicam yinede canim merak işte sende yapacakmisin??
Yarin sabah yapicam canim bat 23ü benimCanm ne zaman yapcaksin testi? Senn bat ne zamandi?
Benimde 23 ama hic cesaretim yok. Agrim belirtim de yok. Senin belirtilerin devam ediyor muYarin sabah yapicam canim bat 23ü benim
Doğru söylüyorsun bı kaç gün daha dişimi sıkım bari :) bu ay akıntı işi benim kafamı karıştırdı gerçi her ay başka bir şeye takılıyorum da : D bakalım artık ya nasipBu çok şahane bir telkin oldu benim için. Düzenli şeker ilacı içtiğim için adetim de düzenli gelirdi. En son 3 ayda da hep 29 günde gelmişti. Bebek düşündüğüm ay 7 gün gecikme. Yalnız sürekli enfeksiyon durumum var. Engellerse o engel olacak gibi...
Bir kaç gün gecikmeli yumurtlama varsa kesinlikle. Düzenli adet gören herkes için son bir haftaya kadar çalışma olmalı diye düşünüyorum ama. Düzensiz ise iki adet arası gün aşırı (pek zor)
Aslında gebelik durumunda uçlarda ağrı olur
Fakat bazı adet dönemlerinden önce de oluyor. Normalde olmaz demeyin psikoloji ile hormonlar doğru orantılı. Ama biz İnşallah gebelik sebeplidir diyelim.
Benimde 15 haziranBenimde 15 haziran çalışmalara devam :)
Belki yerleşme kanamasidi r benim arkadaşın da adet gunune yakın kahverengi lkelenme geldi o da adet sanmış ama kesilince test yaptı ve pozitif inş sizi mı de oyledirHanimlar benm bat a 2 gunum var. Ciddi anlamda Beyaz akinti ve kahverengi lekelenmelerim var. Normalde boyle olmazdi. Sizce normal mi hic blmiyorum.
Ben. Hamile olduğum ay adet belirtisinden farklı olarak göğüs ucu hassasiyet im vardı o yüzden şimdi de göğüs ucum agrimadn heveslenmiyorum ama tabi her vücut farklıdır eğer bı problemin yoksa hamilelege bağlı prolaktin yükseldiği için ağrıyordu r ve inş öyledir güzel haberlerini alırızCanım benimde öyle oluyordu adetimi oradan biliyorum hormon testi yapıldı ploraktin yüksekliği yüzünden agriyormus ilaç kullandım bu ay hissetmedim goguslerimi eğer rahatsız edici bı ağrı varsa hormon testi yaptır derim
Tüm testleri bitirdim canım pazartesiye kadar sabredeyim diyorum bakarım adet olmadım kan veririm hastane tam karsimdaBenimde yok ama yapicam yinede canim merak işte sende yapacakmisin??
İnşallah canım inşallah aklımdan çıkmıyor bu mesele bir de stres yapmayın diyorlar hiç kolay degilBen. Hamile olduğum ay adet belirtisinden farklı olarak göğüs ucu hassasiyet im vardı o yüzden şimdi de göğüs ucum agrimadn heveslenmiyorum ama tabi her vücut farklıdır eğer bı problemin yoksa hamilelege bağlı prolaktin yükseldiği için ağrıyordu r ve inş öyledir güzel haberlerini alırız
Benim de 23 cnm bakalım hayırlısı hakkimizdaBenimde 23 ama hic cesaretim yok. Agrim belirtim de yok. Senin belirtilerin devam ediyor mu
Ay insallah agzindan bal damliyor bakalm crs gunu test yaptm negatifti batim da pazar gunu belki erken yaptigm icin negatif cikmistir.Belki yerleşme kanamasidi r benim arkadaşın da adet gunune yakın kahverengi lkelenme geldi o da adet sanmış ama kesilince test yaptı ve pozitif inş sizi mı de oyledir