- 9 Şubat 2016
- 141
- 147
Çok sevindim çok tebrik ederim. İnsallah sağlıkla büyür tutunur bebeğinEki Görüntüle 2144988 Kızlar ben bu sabah çift çizgiyi net gördüm çok şükür. Belki okuyan olmuştur. Batıma 4 gün kala bebe time markası ile test yapmıştım çok silikti güvenememiştim markaya. Ancak doğruymuş. Batım yarın aslında :) Ben sadece artış var mı görmek için test yaptım bu sabah. Bi tane daha aldım onu da yarın yapcam. Bunun sebebi şu : henüz tam olarak sevineniyorum.
Biz çocuk için şubatta denemelere başladık ancak yanlış hesap yaptığımız için ( acemilikten) yumurtlama dönemimi kaçırmışız. Hamile kalmadım. Martta hamilr kaldım ancak kimyasal gebelik geçirdim. Batım 2 gün geçmişti sabah gebelik testi yaptım silikti. Kan testi verdim 27 çıkmıştı. Çok sevindim çünkü değer düşük olunca anlamı nedir bilmediğimden. 5. Gün düşük yaptım. 1 hafta sonra Adana’da mükemmel bir Doktora gittim. Testleri yaptı her şey normal dedi. Nisan da hamile kalmadım çünkü eşim görev sebebi ile şehir dışındaydı. Benim de işime geldi. Çünkü doktor kimyasal gebelik sonrası denemeye devam demiş olsa da ben reglimin düzenli olmasını istedim. 2 gün rötarlı geldi ama çok rahat bir regl dönemi geçirdim Allah’a şükürler olsun. İçim çok rahat etti. Sonra yumurtalama günüme yakın zamanda başladık çalışmalara. 27 nisan ovulasyon günümdü 23-25-26-27 günlerinde çalışmalara devam etmiş olduk. 5 gün sonra sabah duvardan duvara çarptığım baş dönmesi geçirdim. Kustum vs. Akşam 6 ya kadar mide bulantısı baş dönmesi devam etti. Hiç gebeliğe yormadım emin olun ama şuan çok iyi anlıyorum ki gebelikle alakalı bir durumdu. Reglime 6 gün kala ufak ufak batmalar başladı. Eğilip kalkarken sanki rahmimde sıkışma oluyordu. Her gün biraz artarak regl sancısına döndü. Hamile olduğuma geçen gece emin oldum. Ben hep yan yatarım. Gece sağıma döndüm ağrı soluma döndüm ağrı. Reglken bile sancımı gece hissetmem. Yerleşme kanaması yaşamadım. Bu beni biraz daha korkutuyor. Ayrıca akıntım çok az geliyor. Bunlar benim belirtilerim. Kızlar tek isteğim sağlıklı gebelik geçirmek. Bu sabah eşimde ben de yarım sevindik inanın bana. Bir kere düşük yaşayınca insan korkuyor. Sevdiklerimizle paylaşamadık kalp atışını duyana kadar paylaşmıcaz. Sizle paylaştım bunları çünkü biliyorum insan duymak istiyor başkaları nasıl yaşadı bu dönemi ne hissetti ihtimaller nasıl gerçekleşiyor diye. Evet şuan hamileyim ama kendimi kaptırmamak için duygularımı zor tutuyorum. Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin. Evlat isteği bambaşka bir istek. Yarın kan vereceğim. İnşallah sağlıklı artış gözleriz. Sizler için de dua ediyorum. Şimdiye kadar ki güzel yorumlarınız için teşekkür ederim gelişmeleri haberdar ederim.
Bazılarının faz 14gün müş bazılarının 16buna göre ya 14 gün sonra olunuyor ya 16Ben onu anlamadım kesin olarak yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet olunuyor
Hayırlı olsun canım cok mutlu oldum.. Rabbim hepimize nasip etsin...Eki Görüntüle 2144988 Kızlar ben bu sabah çift çizgiyi net gördüm çok şükür. Belki okuyan olmuştur. Batıma 4 gün kala bebe time markası ile test yapmıştım çok silikti güvenememiştim markaya. Ancak doğruymuş. Batım yarın aslında :) Ben sadece artış var mı görmek için test yaptım bu sabah. Bi tane daha aldım onu da yarın yapcam. Bunun sebebi şu : henüz tam olarak sevineniyorum.
Biz çocuk için şubatta denemelere başladık ancak yanlış hesap yaptığımız için ( acemilikten) yumurtlama dönemimi kaçırmışız. Hamile kalmadım. Martta hamilr kaldım ancak kimyasal gebelik geçirdim. Batım 2 gün geçmişti sabah gebelik testi yaptım silikti. Kan testi verdim 27 çıkmıştı. Çok sevindim çünkü değer düşük olunca anlamı nedir bilmediğimden. 5. Gün düşük yaptım. 1 hafta sonra Adana’da mükemmel bir Doktora gittim. Testleri yaptı her şey normal dedi. Nisan da hamile kalmadım çünkü eşim görev sebebi ile şehir dışındaydı. Benim de işime geldi. Çünkü doktor kimyasal gebelik sonrası denemeye devam demiş olsa da ben reglimin düzenli olmasını istedim. 2 gün rötarlı geldi ama çok rahat bir regl dönemi geçirdim Allah’a şükürler olsun. İçim çok rahat etti. Sonra yumurtalama günüme yakın zamanda başladık çalışmalara. 27 nisan ovulasyon günümdü 23-25-26-27 günlerinde çalışmalara devam etmiş olduk. 5 gün sonra sabah duvardan duvara çarptığım baş dönmesi geçirdim. Kustum vs. Akşam 6 ya kadar mide bulantısı baş dönmesi devam etti. Hiç gebeliğe yormadım emin olun ama şuan çok iyi anlıyorum ki gebelikle alakalı bir durumdu. Reglime 6 gün kala ufak ufak batmalar başladı. Eğilip kalkarken sanki rahmimde sıkışma oluyordu. Her gün biraz artarak regl sancısına döndü. Hamile olduğuma geçen gece emin oldum. Ben hep yan yatarım. Gece sağıma döndüm ağrı soluma döndüm ağrı. Reglken bile sancımı gece hissetmem. Yerleşme kanaması yaşamadım. Bu beni biraz daha korkutuyor. Ayrıca akıntım çok az geliyor. Bunlar benim belirtilerim. Kızlar tek isteğim sağlıklı gebelik geçirmek. Bu sabah eşimde ben de yarım sevindik inanın bana. Bir kere düşük yaşayınca insan korkuyor. Sevdiklerimizle paylaşamadık kalp atışını duyana kadar paylaşmıcaz. Sizle paylaştım bunları çünkü biliyorum insan duymak istiyor başkaları nasıl yaşadı bu dönemi ne hissetti ihtimaller nasıl gerçekleşiyor diye. Evet şuan hamileyim ama kendimi kaptırmamak için duygularımı zor tutuyorum. Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin. Evlat isteği bambaşka bir istek. Yarın kan vereceğim. İnşallah sağlıklı artış gözleriz. Sizler için de dua ediyorum. Şimdiye kadar ki güzel yorumlarınız için teşekkür ederim gelişmeleri haberdar ederim.
Eki Görüntüle 2144988 Kızlar ben bu sabah çift çizgiyi net gördüm çok şükür. Belki okuyan olmuştur. Batıma 4 gün kala bebe time markası ile test yapmıştım çok silikti güvenememiştim markaya. Ancak doğruymuş. Batım yarın aslında :) Ben sadece artış var mı görmek için test yaptım bu sabah. Bi tane daha aldım onu da yarın yapcam. Bunun sebebi şu : henüz tam olarak sevineniyorum.
hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin sağlıkla bir dış gebelik bir kimyasal gebelik yaşamış biri olarak senin korku ve endişelerini en iyi şekilde anlıyorum güzel düşün güzel olsun inşallah benimde yumurtlama 24-25 nisanda oldu sanırım 25-26-28 nisanda birliktelik oldu bakalım nasip olacak mı banada bende bugünde adet olmazsam yarın test yapacağımEki Görüntüle 2144988 Kızlar ben bu sabah çift çizgiyi net gördüm çok şükür. Belki okuyan olmuştur. Batıma 4 gün kala bebe time markası ile test yapmıştım çok silikti güvenememiştim markaya. Ancak doğruymuş. Batım yarın aslında :) Ben sadece artış var mı görmek için test yaptım bu sabah. Bi tane daha aldım onu da yarın yapcam. Bunun sebebi şu : henüz tam olarak sevineniyorum.
eğer bu günleri esas alırsak benim yumurtlama üzerinden 16. günü yaşıyorum bu günBazılarının faz 14gün müş bazılarının 16buna göre ya 14 gün sonra olunuyor ya 16
Merhaba herkese arkadaşlar; Nisan ayının ilk 10 günü bitti neredeyse. Bu ay gebe kalamayanların umutları mayısa kaldı. Haydi mayıs ayını birlikte bekleyelim, batlarınızı yazın hepinizi listeye ekleyim.
Hamişlerimiz
defne1453
morceket
Bahunya
Mucizemol14
BAT
burcu_87 1 Mayıs
Why name is 1 Mayıs
eymecik 2 Mayıs
Misss_laviniaaa 2 Mayıs
kzbnyns 3 Mayıs
RuveydaCihad 3 Mayıs
KAVAKs 3 Mayıs
chloen 4 Mayıs
edirne1221 4 Mayıs
gkymc 4 Mayıs
zuzumhmt 5 Mayıs
the_miss 5 Mayıs
teacheralla 5 Mayıs
SedaGretchen 5 Mayıs
Ayca2533 5 Mayıs
Neic 6 Mayıs
Lothbrok 6 Mayıs
Dea_Tacita15 6 Mayıs
blackpearl92 6 Mayıs
platonikbaby 7 Mayıs
anneveoglusu 7 Mayıs
turuncu balık 7 Mayıs
Glsmmc 7 mayıs
Evrem17 8 Mayıs
lulu_bitte 8 Mayıs
nejlaa 86 8 Mayıs
siirkiz 9 Mayıs
heytbengeldim 9 Mayıs
Queen21 9 Mayıs
mylittlemiracl 11 Mayıs
Archpa 11 Mayıs
Betita 13 Mayıs
sahra41 14 Mayıs
gokcesezer 14 Mayıs
Umithepvar 14 Mayıs
meva888 15 Mayıs
kahvecibaby 15 Mayıs
HerSey_Guzel_Olucak 15 Mayıs
Alya_sura88 15 Mayıs
Nurbanu34 16 Mayıs
41EEEEE41 16 Mayıs
Rapse 17 Mayıs
isisya 17 Mayıs
zeynepoztrk 18 Mayıs
Aayyssnnrr 18 Mayıs
aytoli 18 Mayıs
yvz13 19 Mayıs
Sanderling 19 Mayıs
Saglikliyasamgunlugumm 20 Mayıs
hey naber 21 Mayıs
kardelen2780 22 Mayıs
baharbebek001 23 Mayıs
Melegimiz89 23 Mayıs
esenglvedat 24 Mayıs
dmlslnkrmk 24 Mayıs
laugh_a_lot 24 Mayıs
sidelya 24 Mayıs
Bohsisah 25 Mayıs
ladylilly 25 Mayıs
Hatticeee32 26 mayıs
different human 27 mayıs
gulsahctl 27 mayıs
Rainbow4607 28 Mayıs
Htc3509 29 mayıs
balbocegi35 30 mayıs
yasmin89 31 Mayıs
Kizlar mrb sizlere bisey sormak istiyorum.laboquik gebelik testi sizce dogru sonuc veriyor mu kullanan var mi aranizda acaba.guvenebilir miyiz.
Hosgeldin inşallah fazla beklemeden sağlıkla kavusursun bebeğineMerhabaaa gec kalmadıysam beni de ekler misiniz bat 14 mayısilk defa bekliyorum yeni karar verdik... cok heyacanlıyım.... bu sabah test yaptım laboquick markası ile beklemeye dayanamayıp ama negatif cok umutsuzluga kapıldım... iliskiden birkaç gun sonra hep sancım olmustu hic olmaz normalde... bakalım birlikte bekleyelim
Öyle mi oluyormuş bunu ilk kez duyuyorum peki onun dışında farklı olmuyor değil mi inşallah olmuyordur ben hep 14 güne göre ayarlıyordum :)Bazılarının faz 14gün müş bazılarının 16buna göre ya 14 gün sonra olunuyor ya 16
cok tesekkur ederim hosbuldum :) evet gecen ay gittim dr a ve hicbirsorun yok dedi folik asit bile basladım ozellikle birsey varsa onceden bilelim diye gitmistim... insallah Rabbim her isteyenin hayırlı zamanda kucagını doldursunHosgeldin inşallah fazla beklemeden sağlıkla kavusursun bebeğine
Ama oyle ilk denemeden umutsuzluga kapilma yolun çok başındasın. Sancıları belirtileri de hep hamileliğe yorma akışına bırak biraz. Doktor kontrollerini de ihmal etme, bir sorun varsa bile en baştan çözersin. Testler adet oncesinde negatif cikabiliyor sen adet gecikmesi olmasını bekle olursa testi tekrarlarsin. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Yum testi yapmadım ama genelde 28günde bir adet oluyorum buna göre 14mayıs olmalıcanım öncesinde düşük olmamış olsa normay adet ile bu süreci yaşamış olsam belki gebelik olabilir umudum olurdu ama bilemiyorum yinede
canım inşallah meleğin geliyordur seninde senin bat ne zaman şimdi
benim kullandığım cep telde bir takvim var kadınlar için takvimim adındaYum testi yapmadım ama genelde 28günde bir adet oluyorum buna göre 14mayıs olmalı
Kuzum bn doktorumun dediğini yaptım gün aşırı ilişki yani 1 gun yapıp 1 gun yapmadım.Bu cok onemlıymıs sperm kalıtesı için .Sol kasıkta ara ara agrılar var halsızlık falanda adetıme son 1 gun var .Normalde adetıme yakın yanı 1 gun kala goguslerım agrır ve şişerdi .Bu ay 10 gun oncesınde basladı ve benım normalde adetıme yakın kasıklar falan agrır ve krempler girerdi .Ama bu ay sadece sol kasık agrıyor.Bakalım hayırlısı insaallah.Kendımı de cok kaptırmak ıstemıyorum .Sonu cok acı oluyor sonra .HAYIRLISI deyıp geçiyorum artık.biliyorum doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor ama bu ay hergünü değerlendirmek gibi bir niyetim var. geçen ay ovulasyon testi ile çalıştık ama genede olmadı. sizler hangi yolda ilerliyorsunuz. yada hamişler formülünüz var mıydı