- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
hayırlı olsunEki Görüntüle 2144956 Kızlar gunaydın. Sabah test yaptım
bize taktikleri ver hemen :)))))belirtileri paylaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsunEki Görüntüle 2144956 Kızlar gunaydın. Sabah test yaptım
reglin gecikmismiy diEki Görüntüle 2144956 Kızlar gunaydın. Sabah test yaptım
olmadım canım ama ben gebelkten olduğunu düşünmüyorum biliyorsun o kadar yer gezdik geldik hava değişimleri oldu ondandır. yarına test yaparım ama emin olmak içinA anneveoglusu canımmm hadi adet olmadım dee
Eki Görüntüle 2144956 Kızlar gunaydın. Sabah test yaptım
5 mayısda olmam gerekiyordu. normal de pek gecikmez . cok tesekkur ederim darısı hemececık sızlere olsun inşreglin gecikmismiy di
çok tesekkur ederim. ama heveslenemiyorum ocak ayında da olmustu bole ama kese de bozukluk oldugu ıcın kalp atısı bıle duyulmadan alınmıstı. simdi de o yuzden doktora bıle gtmeye korkuyorum. sizlere yazdım hemen baska da kımseye soylmedım .hayırlı olsun
bize taktikleri ver hemen :)))))belirtileri paylaş
ayrıca belirti olarak da sadece tek taraflı sag kasıgımda batma hıssı reglye benzer bır agrı oldu okdarçok tesekkur ederim. ama heveslenemiyorum ocak ayında da olmustu bole ama kese de bozukluk oldugu ıcın kalp atısı bıle duyulmadan alınmıstı. simdi de o yuzden doktora bıle gtmeye korkuyorum. sizlere yazdım hemen baska da kımseye soylmedım .
allah hayal kırıklığı yaşatmasin insayrıca belirti olarak da sadece tek taraflı sag kasıgımda batma hıssı reglye benzer bır agrı oldu okdar
Hayırlı olsunnnn canımmm :)Eki Görüntüle 2144956 Kızlar gunaydın. Sabah test yaptım
Canım haklı olabilirsin ama anlamadıgım luteal faz sabit değil mi yani yumurtlamadan sonra 14gün sora kesin adet olunmuyor muydu? Ya ben gebelikten oldıguna inanmak istiyorum. Dün çok adet sancım oldu ama bir saat sonra geçti umutlanmaya korkuyorım ama inş hamileyimdirolmadım canım ama ben gebelkten olduğunu düşünmüyorum biliyorsun o kadar yer gezdik geldik hava değişimleri oldu ondandır. yarına test yaparım ama emin olmak için
Kötü düşünme her seferinde aynı sorun olacak diye bir şey yok bekle bakalım umarım sıkıntı çıkmazçok tesekkur ederim. ama heveslenemiyorum ocak ayında da olmustu bole ama kese de bozukluk oldugu ıcın kalp atısı bıle duyulmadan alınmıstı. simdi de o yuzden doktora bıle gtmeye korkuyorum. sizlere yazdım hemen baska da kımseye soylmedım .
Ben onu anlamadım kesin olarak yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet olunuyorCanım haklı olabilirsin ama anlamadıgım luteal faz sabit değil mi yani yumurtlamadan sonra 14gün sora kesin adet olunmuyor muydu? Ya ben gebelikten oldıguna inanmak istiyorum. Dün çok adet sancım oldu ama bir saat sonra geçti umutlanmaya korkuyorım ama inş hamileyimdir
Kesinlikle normal hatta bir süre sonra o ay hangi yumurtaliktan catladigini ne zaman catladigini falan da anliyor insan. Istersen ovulasyon testi ile takip et tam gününü kacirmamis olursunMerhaba kızlar. Ben yumurtlama dönemindeyim şu günlerde. Geçen adet bitiminden beri de bebek istiyoruz. Bugün ara ara sağ ve sol kasıkta batma tarzı ağrılarım oluyor. Yumurtlama döneminde normal midir?
Canım benim bu ay yumurtam çatlamadı diye hissediyorum ben çünkü ağrım sızım hiç olmadı malesef Bi de zaten benim yumurtalar küçüktü doktor küçükken vurdurdu 18 ve 19 buçuk mm. İdi yumurtalar o an hemen vırdurdu. Kaç tane test yaptım İnan canım gölge bile Yok hayalet çizgi bile Yok kocaman negatif. Bu ay prolaktinim yüksekti dostinex yuttum Bi sürü hp yuttum Bi halta yaramadı yoruldum artık 1 sene oldu ya insan Bi kere bile hamile kalamaz mı düşüğüm bile olmadı arkadaşım var onun hemen 4 ayda 2 kere hamile kaldı kız benim herşeyim sorunlu
Yumurta döllendikten sonra rahime yerleşirken az bir kanama veya lekelenme seklinde görülüyormuş. Ama her hamilelikte olacak diye bir kural da yok. Dollenmeden 7-12 gün sonra olduğu soyleniyor yani adetten once. Ama hissedilen bir belirtisi yokmus bazen hafif sancı oluyomus ama adet gibi bisey değil yani. Umarim en kısa zamanda hamile kalirsin canimBu yerleşme kanamasını hiç anlamadım gerçi hiç. Gebe de kalamadım belki o yuzden biri iyice anlatsa keşke nedir ne zamn gelir adetten farkı ne
Hmm adetten sonra da olabiliyor demekki bu yerlesme kanamasi. Üzüldüm senin için ama inşallah bir daha umutlarin boşa çıkmaz rabbim bir an önce verir bebeğiniBen de 8 ay kadar önce kimyasal gebelik oldu adetim 1 hafta geciktikten sonra pembe bir akıntı geldi yerleşme kanamasiydi tabi test yaptım pozitif çiktı ertesi gün dra gittim ama malesef olmadı hâlâ bekliyorum
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikinizi de korusunEki Görüntüle 2144956 Kızlar gunaydın. Sabah test yaptım
Canım haklı olabilirsin ama anlamadıgım luteal faz sabit değil mi yani yumurtlamadan sonra 14gün sora kesin adet olunmuyor muydu? Ya ben gebelikten oldıguna inanmak istiyorum. Dün çok adet sancım oldu ama bir saat sonra geçti umutlanmaya korkuyorım ama inş hamileyimdir