Sabah test yaptim hemen cikmak zorundaydim kalkar kalkmaz yaptim ama cizgi cok cok silikti ya yumurtlamadim ya da catladi sen ne yaptin canim yapiyo musun test
Selam kızlar benim bat 8 mayıs.. Geçen ay adetim gecikti ilaç kullandım sonra tekrar regl oldum ondan net bir tarih veremesem de muhtemelen 8 mayıs :/ çikolata kistim var malesef o sebeple artık umudum kalmadı ama yinede katılmak istedim topice..
Kızlar akıntımız olduğunda yumurtamız çatladı mı demek, yoksa çatlayacak mı demek
En alttakine göre yumurtlama zamanın gelmiş canım
Testlerden anlıyorsunuz değil mi catladigbi ? Tutar inşallah sizin de
Kizlarr ovu testi yapanlar bi bakarmisiniz pik bu mu demekkk ve dun sabah iliski olmustu bi daha ne zaman olmalii
Selam kizlar benimde bat 14 mayis gorunuyr uygulamada benide ekleyebilirmisin listeyeyasmin89 ..
Rabbim guzel olan gonlumuzdekileri hakkimizda hayirli olan eylesin kizlar hadi bakalim kimlerden alicaz guzel haberleri..ugur getirsin bu topik hepimize
Selam herkese beni de araniza alir misiniz? Ovu testine gore dun gece pik yapti. Bugun siliklesmeye basladi 6 Mayis BAT diyebilirim sanirim ama pcos var emin olamiyorum
Dun geceyi ve bugun sabahi degerlendirdimTabi ki alırız hoşgeldinDün gece pik yaptıysa hemen bu gece yarın geceyi falan değerlendir canım
Arkasi mavi olan dun gece, beyaz olan da bugun ogleden sonraki catlamis mi
yeni doğan bebek videolarini izledim heveslendim ins bize de nasip olur reglin bitmesine 2 gün kaldı bakalım:) sonra gelsin calismalar
Eğer adet döngün düzenli ise tutturuyor.. ama mevsimsel, stres vb gibi şeylerden dolayı yumurtlama geciktiğinde haliyle program yanılıyor.. yani eğer adetleriniz düzenli ise işe yarıyor :) benimkini 2 aydır tutturuyor. Lh testleriyle de kanıtlamış oldu ama 2 aydır 29 günde bir adet görüyorum o yüzdenBende kullanıyorum onu acaba başka değişik bir program kullanan varmıdır diye dedim .peki yumurtlama günlerini tutturuyormu
Eğer adet döngün düzenli ise tutturuyor.. ama mevsimsel, stres vb gibi şeylerden dolayı yumurtlama geciktiğinde haliyle program yanılıyor.. yani eğer adetleriniz düzenli ise işe yarıyor :) benimkini 2 aydır tutturuyor. Lh testleriyle de kanıtlamış oldu ama 2 aydır 29 günde bir adet görüyorum o yüzden
Anladım cnm.. ben bu ay yumurtlama takibi vs bıraktım bakalım ne olacak.. takip ettim 2 ay bir şey olmadı bi de takipsiz deneyelimBenimde bazen tutuyor bazen tutmuyor o yüzden 2 program kullanıyorum ama son aylarda 26 güne düştü