- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
Sogan kürünü,günde kaç defa içtin?Bu ay soğan kürüne başlamıştım ama pek iyi uygulayamadım maalesef. Sonra da Ramazan girecek. Artık beklenti ve çabalarım Ramazan sonrasına kalacak :)
Ben dört gün içemedim, ama içtiğim zamanlarda sabah akşam içtim canım :)Sogan kürünü,günde kaç defa içtin?
Ben sadece sabahları içtim.Akşam aç olmuyorum diye kullanmadım. Akşama kadar agzım boş kalmıyor.Bir şeyler yiyip duruyorum da
Beni de yazın ben de beklıyormmm grubu uzun süredir takıp edyrm bugun üye olablrmm bat 9 mayıs
Benim Bat'ta, 22 Mayıs
Yarın, ikinci klomen tedavisine başlayacağım bakalım Hayırlısı İnşallah
İlk Klomen tedavisinde kist oluştu ve tedaviyi bırakmıştı doktor.Bu ay tekrar başlayacağız.Haydi BİSMİLLAH diyelim bakalım sonuç ne olacak.Görelim mevlam ne eyler,ne eyler ise, güzel eyler inşallah
Bende bi hafta yaptm ve sadece sabahları ama sogan suyuyla az da olsa kanamam oldu acaba kist falan mı patladıSogan kürünü,günde kaç defa içtin?
Ben sadece sabahları içtim.Akşam aç olmuyorum diye kullanmadım. Akşama kadar agzım boş kalmıyor.Bir şeyler yiyip duruyorum da
bence diğer günler de kendini çok yorma ama yumurtlama günlerinde 3 gün üst üste yapmak daha garantiliYa kızlar bişey soracam hergun yada ıkı gunde bir ilişki yaşanıyorsa Ovulasyon testlerine ihtiyaç olur mu
ya kazıklarım cokk ağrıyor bugun yumurtlama gunun ondan olablr mii acababence diğer günler de kendini çok yorma ama yumurtlama günlerinde 3 gün üst üste yapmak daha garantili
Birşey sorabilir miyim, bu klomen i çok duyuyorum. Bunu neye dayanarak kullanıyorsunuz yani deneyip başarısız kaldıktan sonra mı veriyor doktor?Benim Bat'ta, 22 Mayıs
Yarın, ikinci klomen tedavisine başlayacağım bakalım Hayırlısı İnşallah
İlk Klomen tedavisinde kist oluştu ve tedaviyi bırakmıştı doktor.Bu ay tekrar başlayacağız.Haydi BİSMİLLAH diyelim bakalım sonuç ne olacak.Görelim mevlam ne eyler,ne eyler ise, güzel eyler inşallah
benim de dün cok kasık ağrım vardı yumurtlama Gunumdü değerlendirdk eşimle inş hepimizn tutarMerhabalarrrr günlerdir silik çıkan ovulasyon testim şükür bugun koyu cizgiyi gördüm. İnternete gore hesapladıgımda dün çatlama günümdü ama bu teste göre yarın. Geçen ay denemiştik belki bu yüzden tutmamış olabilir. İnşallah bu ay olur
Çizgiyi görünce çok mutlu oldum acaba yumurtam çatlamıyormu diye içim içimi yiyordu
Sanki hamilesin cnm
Merhabalarrrr günlerdir silik çıkan ovulasyon testim şükür bugun koyu cizgiyi gördüm. İnternete gore hesapladıgımda dün çatlama günümdü ama bu teste göre yarın. Geçen ay denemiştik belki bu yüzden tutmamış olabilir. İnşallah bu ay olur
Çizgiyi görünce çok mutlu oldum acaba yumurtam çatlamıyormu diye içim içimi yiyordu
Ay inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbimbenim de dün cok kasık ağrım vardı yumurtlama Gunumdü değerlendirdk eşimle inş hepimizn tutar