- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
Bekle ben bir gun gece yapmsdim neqativ ama 4 gun gecikmeden sonra yaptim pozitivBugün adet günümdü dayanamadım şimdi test yaptım hiçbişi yok negatif artık bende bu işin peşini bırakmaya karar verdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle ben bir gun gece yapmsdim neqativ ama 4 gun gecikmeden sonra yaptim pozitivBugün adet günümdü dayanamadım şimdi test yaptım hiçbişi yok negatif artık bende bu işin peşini bırakmaya karar verdim.
Sonuçların çıktımı senin merak ediyorum adet olmayınca umutlandım ama olabilirimde gerçi negatif cıktı ama bakalımBekle ben bir gun gece yapmsdim neqativ ama 4 gun gecikmeden sonra yaptim pozitiv
Hayir iki saata cikicak .benimde karnimda fena agrilar var acaba hamilelikte normalmi?Sonuçların çıktımı senin merak ediyorum adet olmayınca umutlandım ama olabilirimde gerçi negatif cıktı ama bakalım
Ya kan testi için çok uzun sürdü biz bile çatladıkHayir iki saata cikicak .benimde karnimda fena agrilar var acaba hamilelikte normalmi?
Aynen ya arkadasım 1 saate öğrenmişti neydi bu böyle anlamadım bende sabahtan aksama bekletilenYa kan testi için çok uzun sürdü biz bile çatladık
Son bir saat kaldi ) heyecandan olucem cevabi ogrenmeden qalibeYa kan testi için çok uzun sürdü biz bile çatladık
Benimki 1 saatte çıktı kız nerde verdin kanı sen böyle:)Siz dusunun artik neler cektigimi )
Sonuc neqativmis inanmiyorum inanamiyorum uc testde bozukmu yani?belirtiler bosmu yani?inanamiyorumBenimki 1 saatte çıktı kız nerde verdin kanı sen böyle:)
Kaç çıktı sonuç?Sonuc neqativmis inanmiyorum inanamiyorum uc testde bozukmu yani?belirtiler bosmu yani?inanamiyorum
Cok uzuldum ya rabbim en kisa zaman da isteyen herkese bana da nasip edeer insallah . Beta hcg kac cikti acaba :/Sonuc neqativmis inanmiyorum inanamiyorum uc testde bozukmu yani?belirtiler bosmu yani?inanamiyorum
6 cikmis ama hamile degilmiskm anlamadim bende bir seyCok uzuldum ya rabbim en kisa zaman da isteyen herkese bana da nasip edeer insallah . Beta hcg kac cikti acaba :/
6 şüpheli bence birkac gün sonra tekrar yaptir6 cikmis ama hamile degilmiskm anlamadim bende bir sey
6 cikmis.sinir krizi geciricem aslinda 6hamileljkmis ama son adet tarihimle tutusdugunda boyle olmamamliymis anlamadim gitdi belki gec dollenmedir olamazmi?Kaç çıktı sonuç?
Olabilir canim insallah kimyasal degildir ve yukselir insallah6 cikmis.sinir krizi geciricem aslinda 6hamileljkmis ama son adet tarihimle tutusdugunda boyle olmamamliymis anlamadim gitdi belki gec dollenmedir olamazmi?
Gec döllenme olamaz mi diye sorsaydniz keske hakkinizda hayirlisi olsun :*6 cikmis ama hamile degilmiskm anlamadim bende bir sey
En son iliskim mayis ayinin 8 i olmusdu iki gun sonra kahve rengi akinti geldi mayis onunda 1hafta ara sira geldi ama cok az geldi sonra bitdi anlamadim bende bir seyBelki gec yumurtladin en son iliski ayin kacinda oldu
En son iliskim mayis ayinin 8 i olmusdu iki gun sonra kahve rengi akinti geldi mayis onunda 1hafta ara sira geldi ama cok az geldi sonra bitdi anlamadim bende bir sey
Hemen uzme kendini spermler iki uc gun yasiyormus belki ayin 10 unda dollenme oldu yerlesmesi 7 8 gun surse yerlestikten sonra bhcg artmaya basliyormus bekle birkac gun daha regl olursan diger aylar denemeye devam edersin uzme kendini ddigim gibi 6 cikmasi supheli doktorbirsey soylemedi miEn son iliskim mayis ayinin 8 i olmusdu iki gun sonra kahve rengi akinti geldi mayis onunda 1hafta ara sira geldi ama cok az geldi sonra bitdi anlamadim bende bir sey