6 cikmis ama hamile degilmiskm anlamadim bende bir sey
Benim de geç döllenmeydi ilk gebeliğim merak etme hamile olman çok olası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 cikmis ama hamile degilmiskm anlamadim bende bir sey
Gözün aydın canım hamilesinKızlar 3-4 günüm kaldı şimdi test böyle sizce
Hadi kızlar işallah benim sağlıkla devam etsin gruptaki isteyen herkesin hemencecik olsunGözün aydın canım hamilesin
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inşallahHadi kızlar işallah benim sağlıkla devam etsin gruptaki isteyen herkesin hemencecik olsun
Hayırlı olsuuunKızlar 3-4 günüm kaldı şimdi test böyle sizce
İnşallah vardır inşallah pazartesiye kadar olmam da umarım test yapacağımİnsallah ufaklık geliyordur merak ettim seni
Kremsi akıntı bende var hamile olabilirsin
İnşallah hamilesindirİyi akşamlar kızlar bende hikyemi paylaşıyım çoktandır okuyorum ama yazmadım . Bir oğlum var 4 yaşında ona kardeş istiyorum . Şubat ayında korunmayı bıraktık ve düzenli olan adetim bozuldu . Mart ayında adetim gelmedi nisan ayında adet oldum . Ve şimdi yeni adetimi bekliyorum . Bat 22 nisan felan 2 3 gündür göğüslerimde acı var gibi dokununca acıyolr . Ve fark ettimki 3 4 gündür sol kasığım ani batmalar oluyor çok canım yanıyo . Birde rahimde dokuluk şişlik var sanki karnımın alt kısmında . Test yapmak istemiyorum negatifi görmekten çok korkuyorum .
Tebrik ederim canım, hamilesin!Kızlar 3-4 günüm kaldı şimdi test böyle sizce
Albi marka test güvenilirmi sizce kızlar bugun adet günüm negatif çıktı
Tebrik ederim canım, hamilesin!
Tam olarak belirtilerini bizimle paylaşırmısın?
Bende cizgi belirmedi hiç adet olucak gibş belirtilerimde var gerçi o yüzden kan testi vermedim bi kaç gün beklicem umarım olmamalbi de sonradan çift çizgi oluyor.. beni bu ay hamile sandırdı maalesef.. pek güvenilir olduğu söylenemez canım.. başka bir test yap hatta en mantıklısı kan tahlili
Hayırlı olsun canımKızlar 3-4 günüm kaldı şimdi test böyle sizce
Kaç günde bir adetin canımEvet canim kucuk kucuk yumurtalar buyumuyor kiste donusub adetle atiliyor.tuylenme ve sac dokulmesi de var
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaBeni de ekleyin bat Mayıs 17 bugün evdeki testte çift çizgi 3.çocuğum ve mucize