Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar, benim de Bat 6 Mayıs , uzun süreden sonra bu ay ilk defa denedik . Umarım bebik çok bekletmez olur insallah, çevremizde sorun yaşayan çok kişi var. İlişkiden hemen sonra da nezle oldum hamilelikten olsa ya keşke :)
yasmin89 beni de yazabilirsin canım
Ay inşAllah canım.. nisan ayı baya bereketliydi orda.. dilerim Mayıs da bereketli geçer.. tabi bu bereketlilere biz de dahil oluruz inşAllahBende ordan buraya geldim Tabi ki yeşersin umutlar hepbirlikte inşallah
İnşallah canım, hiç olmayan enfeksiyon çıka geldi inşallah engel olmaz da:))Ekledim canım, hadi bakalım inş sende o "1 kere de oldu" diyenlerden olursun
Sabah test yaptim hemen cikmak zorundaydim kalkar kalkmaz yaptim ama cizgi cok cok silikti ya yumurtlamadim ya da catladi sen ne yaptin canim yapiyo musun testKoyulaşmış baya bence yumurtlama 24-36 saate olabilir. Benim akıntım oluyor ama hiçbir zaman kasık ağrısı yaşamadım mesela. Değişen bi durum bence o .
Bunu bende tam anlamadım , epey araştırdım da. Çatlama ne zaman oluyor anlayamiyoruz sanırım doğal olarak, akıntı varsa yumurtlama zamanı oluyorKızlar akıntımız olduğunda yumurtamız çatladı mı demek, yoksa çatlayacak mı demek
Merhaba herkese arkadaşlar; Nisan ayının ilk 10 günü bitti neredeyse. Bu ay gebe kalamayanların umutları mayısa kaldı. Haydi mayıs ayını birlikte bekleyelim, batlarınızı yazın hepinizi listeye ekleyim.
BAT
burcu_87 1 Mayıs
morceket 1 Mayıs
Why name is 1 Mayıs
eymecik 2 Mayıs
kzbnyns 3 Mayıs
RuveydaCihad 3 Mayıs
chloen 4 Mayıs
edirne1221 4 Mayıs
yasmin89 5 Mayıs
zuzumhmt 5 Mayıs
the_miss 5 Mayıs
teacheralla 5 Mayıs
SedaGretchen 5 Mayıs
Neic 6 Mayıs
Lothbrok 6 Mayıs
Bahunya 6 Mayıs
defne1453 6 Mayıs
platonikbaby 7 Mayıs
Evrem17 8 Mayıs
siirkiz 9 Mayıs
heytbengeldim 9 Mayıs
mylittlemiracl 11 Mayıs
sahra41 14 Mayıs
gokcesezer 14 Mayıs
Rapse 17 Mayıs
zeynepoztrk 18 Mayıs
Aayyssnnrr 18 Mayıs
esenglvedat 24 Mayıs
Hatticeee32 26 mayıs
Sabah test yaptim hemen cikmak zorundaydim kalkar kalkmaz yaptim ama cizgi cok cok silikti ya yumurtlamadim ya da catladi sen ne yaptin canim yapiyo musun test
Testlerden anlıyorsunuz değil mi catladigbi ? Tutar inşallah sizin deArtık bıraktım testi canım, çatladı benim yumurta belli. Ama ne olur ne olmaz gün aşırı devam ediyoruz. Seninde çatladı bence.
Ben pepapp kullanıyorum çok memnunum.. günlük bilgilendirmeler de yapıyor :))Bu arada adet takvimi için program kullanıyorum ama yumurtlama günlerini farklı gorteriyor,sizlerin kullanıp memnun kaldığınız program nedir?
Ben pepapp kullanıyorum çok memnunum.. günlük bilgilendirmeler de yapıyor :))