mylittlemiracle st: 55746831 .!.:Adetim yeni bitti canım keşke hamile olsam :) sizler ne zamandır deniyorsunuz? Uyguladığınız birşeyler var mı?
Bizim 5 ay oldu. İlk denemeye başladığımızda hemen olmuştu ama malesef kimyasalmış. Sonrasında tekrar hamile kalamadım4 ay geçti. Her ay başka bişey deniyorum ama işin en önemli kısmı psikolojiyi rahat tutmak diyolar onu başaramadım bir türlü :)Bizim daha çok yeni şuan ikinci ayımızdayız. Ben bu ay sadece ovulasyon testi yapıyorum. Birde ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum falan, ekstra birşey yapmadım henüz. Doktora gittim kontrole, herşey normal dedi. Bakalım eğer 3 ay olmazsa, bende doğal yöntemlere başlarım. Siz kaç aydır istiyorsunuz canım
Bizim 5 ay oldu. İlk denemeye başladığımızda hemen olmuştu ama malesef kimyasalmış. Sonrasında tekrar hamile kalamadım4 ay geçti. Her ay başka bişey deniyorum ama işin en önemli kısmı psikolojiyi rahat tutmak diyolar onu başaramadım bir türlü :)
Canım benim akintim vardi bacagima agri girdi gecen ay igneden sonrada boyle bacagima agri girmisti kasiklarimda falan yok da test yaptim aksama dogru daginiklik gecmedi bi turluAminnn canım benim
Beklenen adet tarihi demek cnmMerhaba kızlar bizde eşimle bebek yapmaya karar verdik .dün adetim başladı ilk yumurtlama gününde denemeye başlayacağız bu arada bat nedir?
Bat nadıl hesaplıyorsunuz adetinizin bittiği günden sonra mı sayıyordunuz başladığı günden miMerhaba herkese arkadaşlar; Nisan ayının ilk 10 günü bitti neredeyse. Bu ay gebe kalamayanların umutları mayısa kaldı. Haydi mayıs ayını birlikte bekleyelim, batlarınızı yazın hepinizi listeye ekleyim.
BAT
burcu_87 1 Mayıs
morceket 1 Mayıs
Why name is 1 Mayıs
eymecik 2 Mayıs
kzbnyns 3 Mayıs
RuveydaCihad 3 Mayıs
chloen 4 Mayıs
edirne1221 4 Mayıs
yasmin89 5 Mayıs
zuzumhmt 5 Mayıs
the_miss 5 Mayıs
teacheralla 5 Mayıs
SedaGretchen 5 Mayıs
Neic 6 Mayıs
Lothbrok 6 Mayıs
Bahunya 6 Mayıs
platonikbaby 7 Mayıs
Evrem17 8 Mayıs
siirkiz 9 Mayıs
mylittlemiracl 11 Mayıs
sahra41 14 Mayıs
Rapse 17 Mayıs
zeynepoztrk 18 Mayıs
Aayyssnnrr 18 Mayıs
Hatticeee32 26 mayıs
Kimyasal gebelikte döllenme oluyor hcg artıyor ama sağlıklı ilerlemediği için vücut sonlandırıyor gebeliği hcg tekrar düşüyor. Benim hcg 300 lere kadar çıkmıştı adetim 15 gün kadar geçmişti sonra kanama başladı. Bazı kişilerde bir iki gün gecikme olup da kimyasal gebelik oluyormuş yani evet kimyasal olmuş olabilir canım senin de. Ama hemen ertesi ay hamile kalan o kadar çok kişi duydum ki hiç engel değil. Benim stresten olmadı aylardır tekrar. Doktor gülüyo artık :) stres yaptığın için yumurtlamıyosun yumurtlamazsan bebek olamaz diyo. Keşke söylemesi kadar uygulaması da kolay olsa :)Bende geçen ay kimyasal oldu sanırım yani ilk denediğimiz ay, hcg değerim bat tan önce 4 çıktı, 2 gün sonra 5, 2 gün sonra yeniden 4 çıktı ve bu arada 1 hafta boyunca azıcık azıcık hep kahverengi akıntım oldu. yerleşme kanaması sanmıştım hatta. ama sonra regl oldum bitti gitti herşey. sanırım kimyasal bu oluyor değil mi?
Adetin başladığı günden itibaren sayılıyor. Uygulamalar var telefonunuza indirip takip edebilirsinizBat nadıl hesaplıyorsunuz adetinizin bittiği günden sonra mı sayıyordunuz başladığı günden mi
Teşekkür ediyorumAdetin başladığı günden itibaren sayılıyor. Uygulamalar var telefonunuza indirip takip edebilirsiniz
Selam kızlar, bat nisan bekleyenler grubundan buraya transfer oldumMalum nisanda yiyince.. velhasıl-ı kelam beklenen adet tarihim 14 Mayıs.. yeniden yeşerse mi umutlar ne dersiniz?
Rica ederim siz yeni mi başladınız denemelereTeşekkür ediyorum
Canım benim akintim vardi bacagima agri girdi gecen ay igneden sonrada boyle bacagima agri girmisti kasiklarimda falan yok da test yaptim aksama dogru daginiklik gecmedi bi turlu
Bat nadıl hesaplıyorsunuz adetinizin bittiği günden sonra mı sayıyordunuz başladığı günden mi
Kimyasal gebelikte döllenme oluyor hcg artıyor ama sağlıklı ilerlemediği için vücut sonlandırıyor gebeliği hcg tekrar düşüyor. Benim hcg 300 lere kadar çıkmıştı adetim 15 gün kadar geçmişti sonra kanama başladı. Bazı kişilerde bir iki gün gecikme olup da kimyasal gebelik oluyormuş yani evet kimyasal olmuş olabilir canım senin de. Ama hemen ertesi ay hamile kalan o kadar çok kişi duydum ki hiç engel değil. Benim stresten olmadı aylardır tekrar. Doktor gülüyo artık :) stres yaptığın için yumurtlamıyosun yumurtlamazsan bebek olamaz diyo. Keşke söylemesi kadar uygulaması da kolay olsa :)
Evet en azından hamile kalabiliyoruz inşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ayEvet bende çok araştırdım ve kimyasal olması kimi zaman güzel birşey deniyor. Ayrıca çoğu kadın kimyasal yaşar ve bilmezmiş bile. Adetim gecikti 3-5 gün sonra oldum sanırlarmış. Birkez kimyasal olduktan sonra, diğer gebelikler daha sağlam ilerlermiş. Bunları okumuştum bende. İnş bu ay sağlıklı gebelik yaşarız
2.denememizdi adet oldumRica ederim siz yeni mi başladınız denemelere