Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay doktorum bana bıraktı isersenbu ayda kendi haline bırakalım yada aşılama yapalım dedi bilemedim napsam sizce bu 6. Ayımız yaş 36 , 2 aydır Dr. Kontrolündeyim, Dr herhangi bir sorun olmadığı için , bunu tedavi ettik hadi bide böyle deneyelim diyemiyoruz o yüzden aşılama denenebilir diyor ama bir yandan da daha yeni çok vakit kaybedilmemiş kendi haline bırakabilirsin bu ayda diyor bilemedim

Bir soru yoksa bir iki ay daha yumurta takibi yapın isterseniz. Daha cok yeni çünkü. 26 yaşındayım. Kürtaj olduğum gebeliğe 7. Ayda hamile kalmıştım. Kürtajdan beri 6 ay bitti beklemedeyiz Halen. Arkadasım 32 yasında 1 sene denediler olmayınca direkt tüp bebek yaptılar. Hiçbir sorun yoktu onların da. Aşılamanın da ihtimali cok yüksek değilmiş o yüzden Acıbadem’de onun doktoru direkt tüp bebek yapmayı uygun görmüştü hemen de tuttu. Bence biraz daha deneyin olmadı direkt tup bebek deneyin.

Bence de bir iki ay daha akışına bırakabilirsin :) Baktın olmuyor alternatif yolları denersin. Ama kafanı rahatlatman gerek. Eğer bir sorun yoksa sende her zaman yaptığından farklı şeyler deneyebilirsin. Yani mesela stresliysen stresi önleme gibi çok takıyorsan farklı meşgaleler bulma gibi. çok çabalıyorsan anı yaşama gibi gibi :) Bir iki ay sana bir şey kaybettirmez bence :)

inofolic combi kullanan varmi aranizda benim kist oldugundan buay onu kullanacagim yumurtalarin gelisiminde katki sagliyormus acaba bende ise yararmi pkosum

Yarından itibaren sonuçlar gelmeye başlar kızlar hamilelerle dolsun topiğimiz inşallah şöyle listemizde baştan aşağı hamile emojileri olsun:)) Benim ayın 18i sonlara kaldığı için çoğunuzu öğrenmiş oluruz hadi bakalım hayırlı olsun hayırlı gelsin Haziran hepimize:))

Öyle deme belirti mi var test yapmadın dimi sen
8 gün kala dayanamayıp yapmıştım onu saymazsak yapmadım dün çokkkkk hafif pembe geldi bilmiyom göğüslerimde ağrı vardı yürürken bile rahatsız ediyodu dünden beri sadece dolgunluğu var başka bişey yok baş dönmesi var az önce dışarı çıktım eve zor geldim ama ümitli değilim test alacaktım içimden bibses boşver alma dedi almadım

Kızlar aşılama yaptırmış biri olarak diyorum aşılama normal ilişkiden hiç bir farkı yok. Bide folik asit kullanıyosunuz demi kızlar lütfen ihmal etmeyin onu bebeğinizin omurilik yapısı ve diğer faaliyetleri için çok önemli çünkü biz gebeliğimizi öğrendiğimizde bebeğimizin omurilik gelişimi tamamlanmış oluyo. Dış devletlerde kadınlar 18 yaşından itibaren folik asit kullanması zorunludur. Sağlık görevlileri bakmışlar bu kuralı aksatanlar var şehirlerin şebeke içme sularına folik asit karıştırmışlar en azından bu şekilde almış olsunlar diye. Bide folbiol diye folik asit var onu kullanmanızı tavsiye etmem ilk doktorum bana yazmıştı onu ama sonra doktor değiştirmiştim yeni doktorum o ilacının dozu yüksek olduğunu ve engelli gebeliklerde kullanıldığını demişti.

Bana doktorum yaZdı folbiol 5 mg ama yarısını kullan dedi tamamını kullanmıyorum :) aşılama ne oluyor bu arada biri beni aydınlatsın :):) yaaa 14 mayıstan beri hastayım resmen önce grip oldum şimdi geçen hafta belim tutuldu. Hala belim düzelemedi. Ağlamak istiyorummm yaaa resmen evren çoğalmamı istemiyor

Ya ben doktoru bıraktığımda doktorum folik asiti bıraktırmıştı bana folbiol kullansammı acaba geçen ay tereddütte kaldım reçetesiz mi satılıyo

Spermleri alıp en kalitelilerini seçip sana enjekte ediyo

Bilgilendirme için teşekkür ederim :) eşimden ben zor sperm alıyorum bunu hastahane ortamında kimse yapamaz herhalde benim işim de zor :/

Ya ben doktoru bıraktığımda doktorum folik asiti bıraktırmıştı bana folbiol kullansammı acaba geçen ay tereddütte kaldım reçetesiz mi satılıyo

Ben reçete ile aldım ama doktor yazsa daha iyi değil mi bir de doktor bana özellikle yarım iç diye tembihledi demek ki sebebi dozajın yüksek oluşuymuş.

Evet onu duymuştum eltimde kullandı doktor yarım iç demiş akıllı tam içiyodu :))

Canım gebelik düşünmeden 3 ay önce folik aside başlanılması lazım kullan bence ama folbiol değil de inofolic combi yada folden gibi folikasitleri al derim ben

Kızlar ben mayısın 14 ünce adet oldum.adet döngüm 24 25 gün.bugün sağ kasıgım acayip battı.dayanamadım erken gebelik testi yaptım.negatif.zaten ovulasyon testini hergun yaptım.hatta günde 2 kere yaptım.o da hep negatifti.Ben yumurtlamıyor muyum.zaten adet olayın doktora gidip yumurta takibi yaptıracam.erken gebelik testi içinde erken mi acaba

Ya evet aslında bende hiç istemiyorum aşılama denen şeyde sadece spermlerin yolu kısaltılıyor normal ilişkideki olma olasılığını çok da arttırdığını düşünmüyorum ve üstüne iki kat daha stres maliyetinde cabası bakalım akşam eşimle bi toplantı yapalım :)

Canım gebelik düşünmeden 3 ay önce folik aside başlanılması lazım kullan bence ama folbiol değil de inofolic combi yada folden gibi folikasitleri al derim ben
Folidoce kullanıyodum inofolic hangis mavi olanı kullanıyodum doktor yetersiz gelir sana diyip folidoce vermişti

Ah o stres yokmu o stres bizi bu kadar bekleten o zaten herşeyin sorumlusu , ben tüm hastalıkların beyinle ilişkisi olduğuna inanırım dediklerin o kadar doğru ki inş uygulayabilirim

Neyse 2 gün kaldı sabredelim o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…