Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif çıktı kızlar. Sinirlerim bozuldu iyice. Test falan yapmayacağım daha adeti bekleyeceğim 2 gun kaldı. Olucam muhtemelen.
İnan bebek yoksa erkenden regl en iyisi. Predictor ise kullandığın genelde doğru çıkıyo. Önümüzdeki maçlarda birlikte olalım

Bu arada bende bugün ovülasyon testimi denedim. Reglimin 4. Günü hakikaten silik 2. Çizgi gözüküyor ben hiç silik çizgi çıkmaz diyordum çok ilginçmiş :) ben gebelik testi gibi hep tek çizgi olacak sonra çift olacak diye düşünmüştüm.

Eklentiler

• 3848879B-17BF-428B-ACD4-32FE959AF164.jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 30
Canm normalde herkeste LH hormonu var ama yumurtlama ve hamilelik döneminde artıyor.normal zamanlarda Az da olsa olduğu için testte silik de olsa çıkar :)

Hakkımızda hayırlısı. İnsallah tez vakitte çift çizgiyi götürürüz.

Bende regl olcam galiba yaa hafif lekelenme oldu kesin gerisi gelir

lh hormonu bizde hep var canım erkeklerde yok :)
o nedenle o silik çizgi her daim çıkar
biz zirvesini yakalamayı bekliyoruz çünkü zirveye cıkınca 24 saat içinde yumurta çatlicak diyor bize
yapmaya devam et :)

Ya bu rahat olmayı başarabilen var mı? Ben yapamıyorum yani sonuçta çocuğa karar verdikten sonra o işlemi yapış amacımız belli O yüzden reglden sonra her an aklıma geliyor yok yumurtlamasıydı yok tuttu mu tutmadı diye diğer regle kadar zaman öyle geçiyor

Canm normalde herkeste LH hormonu var ama yumurtlama ve hamilelik döneminde artıyor.normal zamanlarda Az da olsa olduğu için testte silik de olsa çıkar :)
Ben geçen sene acaba kısır mıyım korkusuyla doktora muayene olmaya gitmiştim hayatımın en berbat günüydü ilk alt muayenemi gerçekleştirdim ben şok doktor o zaman da kist falan Yok tertemiz rahim kalınlığı da iyi demişti bende gaza gelip çok alakasız bir zamanda ovülasyon testi almıştım miratech idi. Onda sadece hep tek çizgi olmuştu hayalet bir çizgi bile yoktu bir hafta boyunca buradan birisi kendi testlerinin de öyle olduğunu söyledi dedim herhalde normali teki çizgi gebelik testi gibi O yüzden çok şaşırdım neyse bakalım 50 testim var reglim de yarın bitiyor ateş ölçmeye ve ovülasyon testine oruçla cuma başlayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…