- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Evet inanamadım. Şimdi gittim bi tane daha test aldım. Erken gebelik testi. Onu yapcam
Ayy hadi ilk müjdeli haberi sen ver canımEvet inanamadım. Şimdi gittim bi tane daha test aldım. Erken gebelik testi. Onu yapcam
Hadi bkliyoruz inşaallah hayırlı haber gelirEvet inanamadım. Şimdi gittim bi tane daha test aldım. Erken gebelik testi. Onu yapcam
Ne göreviCanım sadece bugünü ve yarını değerlendirme şansım var cuma günü eşim göreve gidiyo 20gün yok
Yok sanırım canım haber gelmedi arkadaştanHaber var mıııı?????
Ayy hadi ilk müjdeli haberi sen ver canım
Hadi bkliyoruz inşaallah hayırlı haber gelir
Haber var mıııı?????
İnan bebek yoksa erkenden regl en iyisi. Predictor ise kullandığın genelde doğru çıkıyo. Önümüzdeki maçlarda birlikte olalımNegatif çıktı kızlar. Sinirlerim bozuldu iyice. Test falan yapmayacağım daha adeti bekleyeceğim 2 gun kaldı. Olucam muhtemelen.
Canm normalde herkeste LH hormonu var ama yumurtlama ve hamilelik döneminde artıyor.normal zamanlarda Az da olsa olduğu için testte silik de olsa çıkar :)İnan bebek yoksa erkenden regl en iyisi. Predictor ise kullandığın genelde doğru çıkıyo. Önümüzdeki maçlarda birlikte olalım
Bu arada bende bugün ovülasyon testimi denedim. Reglimin 4. Günü hakikaten silik 2. Çizgi gözüküyor ben hiç silik çizgi çıkmaz diyordum çok ilginçmiş :) ben gebelik testi gibi hep tek çizgi olacak sonra çift olacak diye düşünmüştüm.
İnan bebek yoksa erkenden regl en iyisi. Predictor ise kullandığın genelde doğru çıkıyo. Önümüzdeki maçlarda birlikte olalım
Bu arada bende bugün ovülasyon testimi denedim. Reglimin 4. Günü hakikaten silik 2. Çizgi gözüküyor ben hiç silik çizgi çıkmaz diyordum çok ilginçmiş :) ben gebelik testi gibi hep tek çizgi olacak sonra çift olacak diye düşünmüştüm.
Çatlatma iğnesi kullandın mı?Negatif çıktı kızlar. Sinirlerim bozuldu iyice. Test falan yapmayacağım daha adeti bekleyeceğim 2 gun kaldı. Olucam muhtemelen.
İnan bebek yoksa erkenden regl en iyisi. Predictor ise kullandığın genelde doğru çıkıyo. Önümüzdeki maçlarda birlikte olalım
Bende regl olcam galiba yaa hafif lekelenme oldu kesin gerisi gelir
Arkadaşlar ovulasyon testi almak istiyorum hangi site ve markayı onerirsiniz
Ben geçen sene acaba kısır mıyım korkusuyla doktora muayene olmaya gitmiştim hayatımın en berbat günüydü ilk alt muayenemi gerçekleştirdim ben şok doktor o zaman da kist falan Yok tertemiz rahim kalınlığı da iyi demişti bende gaza gelip çok alakasız bir zamanda ovülasyon testi almıştım miratech idi. Onda sadece hep tek çizgi olmuştu hayalet bir çizgi bile yoktu bir hafta boyunca buradan birisi kendi testlerinin de öyle olduğunu söyledi dedim herhalde normali teki çizgi gebelik testi gibi O yüzden çok şaşırdım neyse bakalım 50 testim var reglim de yarın bitiyor ateş ölçmeye ve ovülasyon testine oruçla cuma başlayayım bariCanm normalde herkeste LH hormonu var ama yumurtlama ve hamilelik döneminde artıyor.normal zamanlarda Az da olsa olduğu için testte silik de olsa çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?