- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Aynen canım bazen 1 bazen 1 den fazla yumurtluyoruz. Kullandığım ilaçlarla aşılamamda 3 yumurtam olmuştu maksat gebelik şansını döllendirmeyi arttırmak yani nasip işte ya. Hatta öyle ki Benim bi yengem var 9 aylık hamileyken tekrar hamile kaldı doğumuna az kala yumurtlamış ve döllenmiş doğumunu yapıyo 1 ay sonra öğreniyo hamile olduğunubuna kesinlikle katılıyorum. Annem hep mevlam beni evlatlarımla sınama inşallah diye dua eder. Kadın çok haklıymış sınavların en zoru evlat ile imtihan. Mevlam güzel ömürlü sağlıklı bebekler nasip etsin. Yoksa sadece sağlık değil nice tecavüzcü nice dolandırıcı da anne evladı. Bir keresinde Müge Anlı söylemişti. Mevlam evlat diye aratsın ama hayırsız evlat vermesin diye. Böylesine bir duayı etmek çok zor ama belki de doğrusu da bu. Kaldıramayacağımız yüklerle imtihan olmayalım inşallah :) Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Yani birden fazla yumurta mı yumurtluyoruz. Ben tek yumurta oluyor diye biliyorum. Bu konularda gerçekten çok cahilim çok kızdım şu an kendime. Hiç araştırmadığım konular. İnsan kendi anatomisine de bu kadar yabancı olmamalı. Gün aşırı ilişki hala bana uygun gelmiyor
Yok yok. Nasip değilmiş demek ki.. kürtajdan beri 7 ay oldu Ama hala Yok.
İnsallah canim benim. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Daha önceden böyle değildim. Kürtajdan bebeğimi kaybettikten sonra daha cok istemeye sürekli sürekli dua etmeye başladım. Ama galiba cok isteyince olmuyor... Allah büyük. İnsallah bizim de kucağımızı boş bırakmaz saglıkla hayırla gelir bebelerimiz.
Ama şöyle bir düşünsen 14. Gün yumurtluyosun ilişki oluyo ama tutar mı tutmaz mı diye streslisin ama sonrası günler kafan daha rahat yumurtlama olayın olsa dahi sakin kafayla olur ilişkin stressizbuna kesinlikle katılıyorum. Annem hep mevlam beni evlatlarımla sınama inşallah diye dua eder. Kadın çok haklıymış sınavların en zoru evlat ile imtihan. Mevlam güzel ömürlü sağlıklı bebekler nasip etsin. Yoksa sadece sağlık değil nice tecavüzcü nice dolandırıcı da anne evladı. Bir keresinde Müge Anlı söylemişti. Mevlam evlat diye aratsın ama hayırsız evlat vermesin diye. Böylesine bir duayı etmek çok zor ama belki de doğrusu da bu. Kaldıramayacağımız yüklerle imtihan olmayalım inşallah :) Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Yani birden fazla yumurta mı yumurtluyoruz. Ben tek yumurta oluyor diye biliyorum. Bu konularda gerçekten çok cahilim çok kızdım şu an kendime. Hiç araştırmadığım konular. İnsan kendi anatomisine de bu kadar yabancı olmamalı. Gün aşırı ilişki hala bana uygun gelmiyor
İnsallah sorunsuz geçmiştir canim
çok sağolun güzel dilekleriniz için çok şükür bitti umduğumdan daha kolaydı neyle karşılaşacağımı bilmediğim için çok stres yapmıştım ama vajinal muayeneden çok farklı değildi doktorum da çok rahatlattı beni Allah’a şükür bi tıkanıklık da yokmuşCanım ne yaptın tavsiyeler için kalmışım umarım rahat geçmiştir film çekilirken? Şimdi nasılsın
Kız
çok sağolun güzel dilekleriniz için çok şükür bitti umduğumdan daha kolaydı neyle karşılaşacağımı bilmediğim için çok stres yapmıştım ama vajinal muayeneden çok farklı değildi doktorum da çok rahatlattı beni Allah’a şükür bi tıkanıklık da yokmuş
Bu ay ki ovulasyon testim kızlar
Çok şükür canım gözün aydınKız
çok sağolun güzel dilekleriniz için çok şükür bitti umduğumdan daha kolaydı neyle karşılaşacağımı bilmediğim için çok stres yapmıştım ama vajinal muayeneden çok farklı değildi doktorum da çok rahatlattı beni Allah’a şükür bi tıkanıklık da yokmuş
14. Gün pik cnm 14. Günden bi gün önce başlasaydın ilişkiyeBu ay ki ovulasyon testim kızlar
Kız
Aynen canım 14 bugünEee 14. gün pil yapmış sanki, bugün müydü 14
Canım sadece bugünü ve yarını değerlendirme şansım var cuma günü eşim göreve gidiyo 20gün yok14. Gün pik cnm 14. Günden bi gün önce başlasaydın ilişkiye
Kürtaj sebebin neydi? benim kalp atışları yoktu 9. haftada kanamam geldi ve kürtaj oldum. Bi kere olduysa yine olacaktır. En güzeli olabildiğini biliyorsun. Ben hep bu düşünceyle bekledim lütfen sende aklından cıkarma. Ve cidden relax olabilmek çok önemli düşündükçe yoğunlaştıkça başa sarıyor insan. Biliyorum çok zor ama en iyisi oluruna bırakabilmek.
Yok yok. Nasip değilmiş demek ki.. kürtajdan beri 7 ay oldu Ama hala Yok.
Benim de 9 haftada kontrole gittiğimde kalp atışları Yok olmustu. 7. Haftada duymuştum kalp atışını. Kalbi durunca aldılar bebeğimi. Ondan beri de deniyoruz nasip. Bu arada teste şimdi baktım da resmini atıyorum. 1de yapmıştım bu testi sonra okula derse gittim şimdi baktim ki...
Benimde bebeğim düşmeseydi bayramda doğacaktı 9 aydır bekliyorum
kuzum çizgi var ama bak bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?