Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 5 mayıs. Çok erken olduğunu bilmeme rağmen dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsizdi ama çıktı ikinci çizgi. Buna istinaden ertesi günü yani dün kan testi yaptırdım ve B-hCG değerim 14.75 çıktı. Cuma günü tekrar yaptırcam testi bakalım yükselecek mi değer ? Gebelik varsa bile daha 4. haftayı tamamlamadığı için değerin düşük olması normal ama yine de korkuyorum kimyasal bi gebelik olabilir mi bu diye. Geçen sene aynı zamanlarda hamile olduğumu öğrenmiş ama düşükle sonuçlanmıştı. Sizlerle paylaşmak istedim . Umarım bu defa Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder. Ve tabii isteyen herkese.

10 dk oldu testi yapalı. 2 gun var adetime. Normal gebelik testiydi erken olanlardan diil. Önümüzdeki aya kaldı benim umutlarda.. Allah tez vakitte yüzümüzü güldürsün insallah.

canım biraz kırmızılık dağılsın bekle az

Bekliyoruz heyecanla güzel haberini

öğretmenım ben de..bu sene cok yoruldum onun acısı cıkıyor toplu olarak galıba..dun uyudum ama bugun yumurtaya sahıp cıkacam ınsallah :))

Tebrik ederim canım çok sevindim topiğimizin ilk güzel haberini sen verdin ayağını sürü arkandan gelelim tek tek :) bu kadar erken iken bu değer süper ayy darısı bize

10 dk oldu testi yapalı. 2 gun var adetime. Normal gebelik testiydi erken olanlardan diil. Önümüzdeki aya kaldı benim umutlarda.. Allah tez vakitte yüzümüzü güldürsün insallah.

ama sanki bu tesst pozitif olabilir gibi geldi bana

Eklentiler

• 4DB981BC-4893-438C-B429-42B8E1BDC23B.jpeg
    25,1 KB · Görüntüleme: 41
İdrar testi yaptığında kaçıncı gündü, herhangi bir tedavi uygulanmışmıydı, yumurtlama gününü biliyormusun, yumurtlamanın kaçıncı günüydü , herhangi bir hamilelik belirtin oldumu.... sorular sorular ... bizi aydınlat lütfen Delikedicik

Kızlaarrr 12 buçuk ta rahim filmi çekilecek Dr anaesteziye gerek yok dedi çok korkuyorum hem çektirmekten hem sonucundan dua edin nolurr

Kızlaarrr 12 buçuk ta rahim filmi çekilecek Dr anaesteziye gerek yok dedi çok korkuyorum hem çektirmekten hem sonucundan dua edin nolurr

Dualarımız seninleee. Ölümden öte her şey mübah :) allah çaresiz dert vermesin inşallah. Güzel haberler alacaksın ben inanıyorum. Kalbini ferah tut. Tedavisi olduğu sürece hiç sıkıntı yapma. Moral en önemli şey. Ve sonuç ne olursa olsun İnan. İyiye güzele doğruya İnandığın sürece her şey çok gÜzel olacak seninleyiiiizzz

ovu testim kızlar

Eklentiler

• 1A94C47F-706E-4D94-B16E-659FA3564160.jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 26
Sağol canımm çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…