- 5 Haziran 2017
- 84
- 109
- 43
- Konu Sahibi rainbow4607
-
hangi test bu erken gebelik mi? Yoksa normal mi? Normal testler regl öncesi göstermiyor olabilir mi acaba? Negatifse de önümüzdeki ay daha güzel sonuçlarımız olsun umarım. Benim de hazirandan umudum yok ama olmazsa da olur yani nolcak :) Üzülme bizimle kal :):)
canım biraz kırmızılık dağılsın bekle az
Bekliyoruz heyecanla güzel haberini
Ayy yapmışsın bile erken gebelik değilse 2 gün sonra bi daha dene olma sa da bozma moralini illa görücez o çift çizgiyi Allah’ın izniyleBu ayda nasip değilmiş. 2 gun var bata. Adet olurum birkaç güne. Negatif çıktı test.
Ayy yapmışsın bile erken gebelik değilse 2 gün sonra bi daha dene olma sa da bozma moralini illa görücez o çift çizgiyi Allah’ın izniyle
öğretmenım ben de..bu sene cok yoruldum onun acısı cıkıyor toplu olarak galıba..dun uyudum ama bugun yumurtaya sahıp cıkacam ınsallah :))bende çalışıyorum iftar sahur derken ofiste uykusuz geziyorum çok zor gerçekten ama. Sen uyursan olmaz uyuma yımırtana sahip çık :):):)
hangi test bu erken gebelik mi? Yoksa normal mi? Normal testler regl öncesi göstermiyor olabilir mi acaba? Negatifse de önümüzdeki ay daha güzel sonuçlarımız olsun umarım. Benim de hazirandan umudum yok ama olmazsa da olur yani nolcak :) Üzülme bizimle kal :):)
Tebrik ederim canım çok sevindim topiğimizin ilk güzel haberini sen verdin ayağını sürü arkandan gelelim tek tek :) bu kadar erken iken bu değer süper ayy darısı bizeMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 5 mayıs. Çok erken olduğunu bilmeme rağmen dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsizdi ama çıktı ikinci çizgi. Buna istinaden ertesi günü yani dün kan testi yaptırdım ve B-hCG değerim 14.75 çıktı. Cuma günü tekrar yaptırcam testi bakalım yükselecek mi değer ? Gebelik varsa bile daha 4. haftayı tamamlamadığı için değerin düşük olması normal ama yine de korkuyorum kimyasal bi gebelik olabilir mi bu diye. Geçen sene aynı zamanlarda hamile olduğumu öğrenmiş ama düşükle sonuçlanmıştı. Sizlerle paylaşmak istedim . Umarım bu defa Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder. Ve tabii isteyen herkese.
10 dk oldu testi yapalı. 2 gun var adetime. Normal gebelik testiydi erken olanlardan diil. Önümüzdeki aya kaldı benim umutlarda.. Allah tez vakitte yüzümüzü güldürsün insallah.
teacheralla canım hayırlısı 2 gun sonra yıne yap olmazsa da canını sıkma saglıklı hayırlı olsun da dogru zamanda gelecek ınsallah bebışlerımız
ama sanki bu tesst pozitif olabilir gibi geldi bana
İdrar testi yaptığında kaçıncı gündü, herhangi bir tedavi uygulanmışmıydı, yumurtlama gününü biliyormusun, yumurtlamanın kaçıncı günüydü , herhangi bir hamilelik belirtin oldumu.... sorular sorular ... bizi aydınlat lütfenMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 5 mayıs. Çok erken olduğunu bilmeme rağmen dayanamadım idrar testi yaptım çok belirsizdi ama çıktı ikinci çizgi. Buna istinaden ertesi günü yani dün kan testi yaptırdım ve B-hCG değerim 14.75 çıktı. Cuma günü tekrar yaptırcam testi bakalım yükselecek mi değer ? Gebelik varsa bile daha 4. haftayı tamamlamadığı için değerin düşük olması normal ama yine de korkuyorum kimyasal bi gebelik olabilir mi bu diye. Geçen sene aynı zamanlarda hamile olduğumu öğrenmiş ama düşükle sonuçlanmıştı. Sizlerle paylaşmak istedim . Umarım bu defa Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder. Ve tabii isteyen herkese.
İnsallah insallah önümüzdeki aya yüzümüz güler.
Yeniden yaptım canim. Alttaki yeni yaptıgım test. Tertemiz bembeyaz. Negatif.
Kızlaarrr 12 buçuk ta rahim filmi çekilecek Dr anaesteziye gerek yok dedi çok korkuyorum hem çektirmekten hem sonucundan dua edin nolurr
ovu testim kızlar
Ben hiç denemedim tam bilmiyorum ama bir gün sonra tam kırmızı olacak gibi. Ama sen bugünü de değerlendirsen mi acaba sonra yarın birden silik çıkarsa ne olur ne olmaz :)
Sağol canımm çok teşekkürlerDualarımız seninleee. Ölümden öte her şey mübah :) allah çaresiz dert vermesin inşallah. Güzel haberler alacaksın ben inanıyorum. Kalbini ferah tut. Tedavisi olduğu sürece hiç sıkıntı yapma. Moral en önemli şey. Ve sonuç ne olursa olsun İnan. İyiye güzele doğruya İnandığın sürece her şey çok gÜzel olacak seninleyiiiizzz
Baya koyu değerlendir muhakkak yarın daha da koyulaşsa bile yarın yine yaparsınız yapmasanızda zaten sperm üç gün caniı kalıyorevet ben bugün herüfü sıkıştırayım :))
Baya koyu değerlendir muhakkak yarın daha da koyulaşsa bile yarın yine yaparsınız yapmasanızda zaten sperm üç gün caniı kalıyor
Allaahhhh bu gece sabahlar olmasinovu testim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?