- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Tayinciyiz ama antalyaya gelmemize bi 15 senemiz var. Allah nasip ederse gebelik olursa doğumu mu antalyada yaparım o zaman sizlerden fikir alırım doğumu nerde yaptınız hangi doktor iyi diyeDoğru söylüyorsun canim, hele esin dostun ailelerin olmaması yoruyordur senin. Tayinciyseniz gelirsiniz insallah bir an once
3 teb fazlaydı sanırım canım.4 5 damla vardi3 damla damlatiyorsun degil mi
3 yada 4 damla ile yap ben ilk kullandigimda bnimde boyle dagiliyordu sonra burdaki arkadaşlar 3 damla damlat ddiler oyle yaptim daha da böyle dagilmadi3 teb fazlaydı sanırım canım.4 5 damla vardi
Antalyacilar
Herbirinizde bi gece kalsak butun kk tatili bedavaya getirir sayenizde
sağol canım ama artık yapmayacağım.zaten 16.gün bugün .benim dongum 24- 25 gün boşuna gitmesin.obur ay denerim.3 yada 4 damla ile yap ben ilk kullandigimda bnimde boyle dagiliyordu sonra burdaki arkadaşlar 3 damla damlat ddiler oyle yaptim daha da böyle dagilmadi
Yapsan çıkmaz mi ki ya? Ben kendimden ümidi kestim ya sizleri kovalarım artık :) Bu ay bana da uzun geldi canim, bir de 31 yanı
Zor oluyor ya, hele Ramazan’da. Doktorun dediği günlerde ben zorlanıyorum, havaya giremiyorum deyip kalkıp dolaşıyorum falan. Öyle sürekli gunasiri beni cildirtir :) Ama esin de iyiymiş valla, çok güldüm kullanılmış hissediyorum lafına :)
Ben netten 60 li paket almıştım, içinde hiç bozuk olan çıkmadı. Takvim de dursun, hem karşılaştırmış olursun canim :)
Kalkıp eczaneye gideyim o zaman.Insallah insallah hayırlısıyla bebeğim gelir
Ay bitmek bilmiyor ki hakikaten. Zaman geçmiyor
gunaydın kızlar biz adetın 9.gunu yani pazartesi denemeye baslamıstık.ama ben de dun ogleden sonra acık sarı bu sabah da beyaz akıntı oldu yumurtladım mı ben hıc takıp etmezdım sımdıye kadar. adetın 10.gunu yumurtlama akıntısı olsa..ki maalesef bos gecrdık.ben bugun de deneme yapsam tutma ıhtımalı var mıdır yaa
gunaydın kızlar biz adetın 9.gunu yani pazartesi denemeye baslamıstık.ama ben de dun ogleden sonra acık sarı bu sabah da beyaz akıntı oldu yumurtladım mı ben hıc takıp etmezdım sımdıye kadar. adetın 10.gunu yumurtlama akıntısı olsa..ki maalesef bos gecrdık.ben bugun de deneme yapsam tutma ıhtımalı var mıdır yaa
kaç günde bir adet olursun?
bugün kaçıncı gün
gecen ay kurtaj oldum 33.gun adet olmustum. normalde 24 25..su an hala ufaktan batma oluyor. bugun 11.gunkaç günde bir adet olursun?
bugün kaçıncı gün
insallah canım allah affetsın ramazandan dolayı duzen degıstı ıftardan sonra 2-3 saat uyuyorum kafamı kaldıramıyorum..hele dun 4 saat uyumusum anlamadım yanı:)Var tabi yumurtladıysan 24-36 saat yaşama süresi var sanırım. Bu yüzden akıntıyı hissettiğin an denemelere devam et bence :)
gittinmi kuzum :)
insallah canım allah affetsın ramazandan dolayı duzen degıstı ıftardan sonra 2-3 saat uyuyorum kafamı kaldıramıyorum..hele dun 4 saat uyumusum anlamadım yanı:)
Bu ayda nasip değilmiş. 2 gun var bata. Adet olurum birkaç güne. Negatif çıktı test.
Bu ayda nasip değilmiş. 2 gun var bata. Adet olurum birkaç güne. Negatif çıktı test.
Buyrun beklerizAntalyacilar
Herbirinizde bi gece kalsak butun kk tatili bedavaya getirir sayenizde
Bekliyoruz heyecanla güzel haberiniKalkıp eczaneye gideyim o zaman.Insallah insallah hayırlısıyla bebeğim gelir
Ay bitmek bilmiyor ki hakikaten. Zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?