Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru söylüyorsun canim, hele esin dostun ailelerin olmaması yoruyordur senin. Tayinciyseniz gelirsiniz insallah bir an once
Tayinciyiz ama antalyaya gelmemize bi 15 senemiz var. Allah nasip ederse gebelik olursa doğumu mu antalyada yaparım o zaman sizlerden fikir alırım doğumu nerde yaptınız hangi doktor iyi diye

3 yada 4 damla ile yap ben ilk kullandigimda bnimde boyle dagiliyordu sonra burdaki arkadaşlar 3 damla damlat ddiler oyle yaptim daha da böyle dagilmadi
sağol canım ama artık yapmayacağım.zaten 16.gün bugün .benim dongum 24- 25 gün boşuna gitmesin.obur ay denerim.

Yapsan çıkmaz mi ki ya? Ben kendimden ümidi kestim ya sizleri kovalarım artık :) Bu ay bana da uzun geldi canim, bir de 31 yanı

Kalkıp eczaneye gideyim o zaman. Insallah insallah hayırlısıyla bebeğim gelir

Ay bitmek bilmiyor ki hakikaten. Zaman geçmiyor

Yaaaa beni delirtiyor yaaaa. tam bir sanat adamı. Kendisi aslan burcu. bu konuda bile gösteriş meraklısı. anı yakalayacak moda girecek sanatını icra edecek manyak. Ben de bir başak burcu olarak görev bilinciyle zamanı geldi mi hadi görev başına Duygu falan hallederiz onları yaaa kafasında sanırım o yüzden mevzu bebek olunca irkiliyor. Bir ara çocuk istemiyordu çaktırmadan takvimimi ezberlemiş günü sayıyor o hafta yüzüme bakmıyordu uyuz. Şimdi çocuk fikrine ılımlı ama yine de böyle çalışmalara gelebileceğini sanmıyorum Hakkımda hayırlısı. Mevlam beni kocamla çok muhatap etmeden evlat bağışlasın inşallah en büyük duam

Ben netten 60 li paket almıştım, içinde hiç bozuk olan çıkmadı. Takvim de dursun, hem karşılaştırmış olursun canim :)

Takvimler beni strese sokuyor. Normalde regl öncesi bende asabiyet olur. Bir gün öncesi herkesle tartışma potansiyeline sahip oluyorum. Bir keresinde yine döngümde sapma oldu. Program hatırlatmalara başladı. PMS 1 hafta. Regl 3 gün. Şakası yok 1 gün kaldı diye. Tabi ben sinyali aldım. Nasıl sinirliyim. Psikolojik olarak parçalıcak moddayım gel gör ki reglim 3 gün gecikti o sinir de benle boşu boşuna 3 gün kaldı çok komiktim. O yüzden programların üzerimdeki etkisine ve bakıp bakıp hesap yapmaya uyuz olduğumdan sildim. Ben bir de son 2 aydır 32 günde bir regl oldum. Normalde hep 29 gündedir o yüzden programın da suçu yok gerçi. Aman bilemedim yaa :) Şimdi cumartesi oruçla beraber ovülasyon testlerine başlayacağım bakalım :)

gunaydın kızlar biz adetın 9.gunu yani pazartesi denemeye baslamıstık.ama ben de dun ogleden sonra acık sarı bu sabah da beyaz akıntı oldu yumurtladım mı ben hıc takıp etmezdım sımdıye kadar. adetın 10.gunu yumurtlama akıntısı olsa..ki maalesef bos gecrdık.ben bugun de deneme yapsam tutma ıhtımalı var mıdır yaa

kaç günde bir adet olursun?
bugün kaçıncı gün

Var tabi yumurtladıysan 24-36 saat yaşama süresi var sanırım. Bu yüzden akıntıyı hissettiğin an denemelere devam et bence :)

Var tabi yumurtladıysan 24-36 saat yaşama süresi var sanırım. Bu yüzden akıntıyı hissettiğin an denemelere devam et bence :)
insallah canım allah affetsın ramazandan dolayı duzen degıstı ıftardan sonra 2-3 saat uyuyorum kafamı kaldıramıyorum..hele dun 4 saat uyumusum anlamadım yanı:)

insallah canım allah affetsın ramazandan dolayı duzen degıstı ıftardan sonra 2-3 saat uyuyorum kafamı kaldıramıyorum..hele dun 4 saat uyumusum anlamadım yanı:)

bende çalışıyorum iftar sahur derken ofiste uykusuz geziyorum çok zor gerçekten ama. Sen uyursan olmaz uyuma yımırtana sahip çık :):):)

Bu ayda nasip değilmiş. 2 gun var bata. Adet olurum birkaç güne. Negatif çıktı test.

hangi test bu erken gebelik mi? Yoksa normal mi? Normal testler regl öncesi göstermiyor olabilir mi acaba? Negatifse de önümüzdeki ay daha güzel sonuçlarımız olsun umarım. Benim de hazirandan umudum yok ama olmazsa da olur yani nolcak :) Üzülme bizimle kal :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…