Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
drdan geldim kistim oldugu gibi duruyor bu ay klomen kullanamayiz inofolic combi kullan 12.gunden itibaren gun asiri iliski dedi bu ayda zor gorunuyor olmazsa brnde ovulasyon testleri alayim onunla deneyeyim

Geçmiş olsun canim. Antalya’dasin sanırım, hangi doktora gidiyorsun

Zor oluyor ya, hele Ramazan’da. Doktorun dediği günlerde ben zorlanıyorum, havaya giremiyorum deyip kalkıp dolaşıyorum falan. Öyle sürekli gunasiri beni cildirtir :) Ama esin de iyiymiş valla, çok güldüm kullanılmış hissediyorum lafına :)

Merhaba canim . Sana bir sey sormak istiyorum. Bende klomen ve catlatma ignesi vuruldum 22 mayista bat 8 haziran . Ilk hamile kaldiginda belirtilerin nelerdi? Bende sis kasik arada sag ve sol kasikta batma ve asiri akinti var. Bana destek olur musun? Simdiden tesekkurler.

canim ilk hamileligim10yil oldu inan hatirlamiyorum ama hicbir belirti hissetmedim gunum gecmisti supriz oldu cunku ilk klomenimi regl olmadigim zaman gitnisti. dr ozaman vermisti takipte olmamisti

canim ilk hamileligim10yil oldu inan hatirlamiyorum ama hicbir belirti hissetmedim gunum gecmisti supriz oldu cunku ilk klomenimi regl olmadigim zaman gitnisti. dr ozaman vermisti takipte olmamisti
Cevabin icin tesekkur ederim canim en azindan klomenle hamile kalan birini gormekte guzel:)) allah yavrularini sana bagislasin.

iyi denk gelmis sen hangi dr gidiyorsun

Lara’da Sibel usta benim doktorum. Evet ya iyi uydurmuşum :) Bir de hikayeni biliyorum ya, iki çocuğuna da klomenle kaldın falan. Eger bunu da uyduruyorsam artık, ben gidip bir doguk duş alayım

Uncalıdayım Dr um ayla üçkuyu eski Türkay otelin orda kral künefenin üstünde sen nerdesin doktorun kim

Bayindirdayim ben de meltem tarafında. Lara’da Sibel usta. Senin yakınmış sana ya, ben bir uçtan bir uca gidiyorum:)

bende soguksuda oturuyordum ama dr cok iyi oldugundan ona gidiyordum tam icime sinmedi biradaki dr ama el mahkum gidiyorum

Ben de bayindirdayim, senin yaptığın gibi laraya gidiyorum. İnsallah gönlüne göre bir doktor bulursun, enerji tutması çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…