• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur standarttır
ama değişebiliyor tabi bazı kadınlarda

benimde yumurtlamam o tarihte oldu.. ben akıntıdan anladım yani özel olarak birşey kullanmadım açıkcası saldım kendimi iyice.. demek bat 8 hazirana geliyor:KK49: doğum günüm ben hep kendimi 8 hazirana odaklamıştım kan tahlili yapacam o gün diye:halay: yine de tam günü

Yaaa benim de bir sorum olacak. Geçen hafta belim tutuldu. Kas gevşetici ilaç ve ağrı kesici kullanmaktan midem artık kalktı resmen. Dün de açılsın diye bayağı sıcak suyun altında kaldım bana mısın demedi gerçi de Reglimde azalma var normalde ilk 2 gün yoğun sonrasında 3. Gün nispeten az 4. Güne artık az az gelirdi şimdi kesildi gibi az az geliyor bu bir sıkıntı oluşturur mu acaba ya sıcak Sudan falan mı öyle oldu anlamadım

Yaaa benim de bir sorum olacak. Geçen hafta belim tutuldu. Kas gevşetici ilaç ve ağrı kesici kullanmaktan midem artık kalktı resmen. Dün de açılsın diye bayağı sıcak suyun altında kaldım bana mısın demedi gerçi de Reglimde azalma var normalde ilk 2 gün yoğun sonrasında 3. Gün nispeten az 4. Güne artık az az gelirdi şimdi kesildi gibi az az geliyor bu bir sıkıntı oluşturur mu acaba ya sıcak Sudan falan mı öyle oldu anlamadım
Bence sicak sudan degil ilaclardan..
Cunku ben tatil zamani reglime denk geldiginde antibiyotik iciyorum geciktirsin diye.
Simdi adet geciktirici neden icmiyorsun diyenler olabilir adet geciktirici bi sonraki reglimin duzenini bozuyor bunyem alt ust oluyor.
Yani kissadan hisse ilaclar kesilme yapmis olabilir :)

Bence sicak sudan degil ilaclardan..
Cunku ben tatil zamani reglime denk geldiginde antibiyotik iciyorum geciktirsin diye.
Simdi adet geciktirici neden icmiyorsun diyenler olabilir adet geciktirici bi sonraki reglimin duzenini bozuyor bunyem alt ust oluyor.
Yani kissadan hisse ilaclar kesilme yapmis olabilir :)

Normalde de rahatsızdım geçen sene kortizon tedavisi gördüm 2 ay öncesine kadar iğne tedavisi gördüm tam dedim oh iğne ilaç bitti rahatladım. Bu ay da grip oldum antibiyotikler ağrı kesiciler sonra belim yutuldu kas gevşetici iğneler ağrı kesiciler. Resmen vücudum ilaç bağımlısı olacak. İlaçsız ay geçirmez oldum yaaa hastalanmak istemiyorum artık :(

benimde yumurtlamam o tarihte oldu.. ben akıntıdan anladım yani özel olarak birşey kullanmadım açıkcası saldım kendimi iyice.. demek bat 8 hazirana geliyor:KK49: doğum günüm ben hep kendimi 8 hazirana odaklamıştım kan tahlili yapacam o gün diye:halay: yine de tam günü

hadi inşallah güzel haberlerle :)

yok ben olmadım da batı neye göre hesaplıyorlar onu merak ettim aslında.. 25 mayıs demek istedin sanirim yine 14 gün sonrası alınıyor değil mi diue
Pardon canım aynen 25 mayıs demek istedim;) ben normalde de 28 günde bir adet olduğum için bat 9 haziran dedim.. ama evet normalde de iğneden sonraki 14 gün sonra oluyor...

P_20180529_223118.jpg
Kızlar saat 4 te yaptın.8 gündür hep böyle

kızlar benim testlere ne diyosunuz?

Eklentiler

• 411D2DA3-1123-4216-9E72-FE0C8164F48A.jpeg
    411D2DA3-1123-4216-9E72-FE0C8164F48A.jpeg
    39,7 KB · Görüntüleme: 44
Af
Adet döngün nasıl canım seni yanıltmak istemem ama yumurtluyosun sanırım bugünleri değerlendirmen iyi olur:anneadayı:

canım ben geçen ay 15. gün pik yakaladım 16 da silikti
bu ay da sanki daha erken oldu agrılarımdan hissediyoeum
değerlendirdik bugünü:KK22:

Yaaaa bir ay boyunca gün boyu ilişki çok değil mi yaa bende internetten test aldım eve gidince deniyim bakalım gerçi regl dönemindeyim bişey çıkmaması gerekir değil mi? Ben biter bitmez başlıcam teste. Şimdi testler sorunlu deyince ben sildiğim takvimleri de yükleyeyim geri o zaman

Ben netten 60 li paket almıştım, içinde hiç bozuk olan çıkmadı. Takvim de dursun, hem karşılaştırmış olursun canim :)

Back