- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.581
Ederim tabi kuzum hep ediyorum zaten, Allahım kimseyi kucağı boş bırakmasın, en kısa zamanda isteyen herkese versin bebişlerini güzel AllahımYaaa bebiş tabiki bizede duaet
Aminn hadi inşallahEderim tabi kuzum hep ediyorum zaten, Allahım kimseyi kucağı boş bırakmasın, en kısa zamanda isteyen herkese versin bebişlerini güzel Allahım
Napıon adam kadın doğumcunuza sorun dedi, inşallah yükselir, daha iki gün var bata ama hayırlısı bakalım, bebiştir dimi inşallah :)
inş canım teşekkür ederim, senin yöntemde iyi, önce çizgi silikleşir sonra da koyulaşır gün geçtikçe inşallahİnş değerin katlanarak artar
Ben de yarın testi tekrarlamayı düşünüyorum
İğnenin 9uncu günü ama çizginin açıklığı koyuluğu bana fikir verir diye düşünüyorum
inş canım teşekkür ederim, senin yöntemde iyi, önce çizgi silikleşir sonra da koyulaşır gün geçtikçe inşallah
Olur mu canım sen şu an iğnenin etkisini kontrol ediyorsun, çünkü eğer bebek tuttuysa yumurtlama döneminde ki inşallah tutmuştur, rahme inmesi 10-12 günü bulur, senin iğnenin daha 10. Günü falan değil mi? İğne 36 saatte çatlattıysa yumurtanı 6-12 saate de tüplerdeki yolculuk falan sonra rahme inişi derken henüz çok erken gebeliği anlaman içinYarın ki çizgi düne nazaran daha silik çıkarsa pek bir umudum kalmaz
Ya düşkü gibi ya da daha koyu bir çizgi çıkması lazım umutlanmam için
İnş o çizgiyi isteyen herkes görsün
Olur mu canım sen şu an iğnenin etkisini kontrol ediyorsun, çünkü eğer bebek tuttuysa yumurtlama döneminde ki inşallah tutmuştur, rahme inmesi 10-12 günü bulur, senin iğnenin daha 10. Günü falan değil mi? İğne 36 saatte çatlattıysa yumurtanı 6-12 saate de tüplerdeki yolculuk falan sonra rahme inişi derken henüz çok erken gebeliği anlaman için
Benim dediğim gibi yap sen, teste devam et testin varsa, negatifi gördüğünde iğnenin etkisi bitmiştir, sonra bebek için bata kadar devam et işte, yapma desem yapıcan çünkü :) çok sabırsız çıktın senKafam karıştı iyice yaaaa
Atıyorum yarın ki çizgi daha koyu çıkarsa ben ne anlam çıkaracağım bundan
İğnenin etkisi azalır artmaz ki
Ben bu mantıkla yola çıktım ama senin dediğin de doğru
Ooooffffff ben p.ertesi yapayım testi en iyisi ya da direk kan
P.ertesi iğnenin 11inci günü olacak İşte
Benim dediğim gibi yap sen, teste devam et testin varsa, negatifi gördüğünde iğnenin etkisi bitmiştir, sonra bebek için bata kadar devam et işte, yapma desem yapıcan çünkü :) çok sabırsız çıktın sen
Hayırlısı olur inşallah canım, Allah gönlüne göre versinAy bende pazartesi öğrenicem gebelik varmı yokmu diye..çok umutsuzum yaa nie böyle olduki.kasıklarımda değişik ağrılar batmalar hissediyorum arada ama gebelik olsaydı olmazmış gibi geliyo.adet ağrısı sanki bat 29 du
Aminnn inş cnm..pkolu olmak böyle keşke tedavisi olsaHayırlısı olur inşallah canım, Allah gönlüne göre versin
Evet iki testimdede ikinci cizgi oldugu halde..Aaa sen adet mi oldun canım
Merhaba kızlar,benim bu aydan pek umudum olmasa da sabah normal hamilelik testi yaptım. Bat 24 ağustos silik ikinci çizgi var gibi ama yanılıyor muyum
Cnm bende gordüm cizgiyi hamilesin benceMerhaba kızlar,benim bu aydan pek umudum olmasa da sabah normal hamilelik testi yaptım. Bat 24 ağustos silik ikinci çizgi var gibi ama yanılıyor muyum
Cnm cok cok merak ediyosan kanda cikar ama beklerim dersen de bat gunune kadar bekle.Canım öyle mi diyorsun Çok da umutlanmak istemiyorum kan da çıkar mı yoksa birkaç gün beklesem mi
Canim gozun aydin. Insallah yukselecek degerin hic stres yapma.Kızlar kan testini yaptırdım, hcg 28 çıktı ama acildeki doktor şu an gebelik var diyemem dedi, gündüz doktorumu aradım iğnenin etkisi geçmiştir dedi, ama ben yine de inanamıyorum. İki gün sonra testi tekrarlıycaz benim için de dua eder misiniz