Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her gün yapma en erken 4 gün kala cıkar kuzum oda belki :) moralini bozar

her negatifte moralim bozuluyor ama en azından adet gününe dek umut var :)

bide ben yumurtlama zamanımı biliyorum eger tuttuysa eli kulağında silik çizginin inşallahhhh

her negatifte moralim bozuluyor ama en azından adet gününe dek umut var :)

bide ben yumurtlama zamanımı biliyorum eger tuttuysa eli kulağında silik çizginin inşallahhhh
hımmm o zaman sorun yok :) yumurtlama testi mi yaptın? bende akıntıdan anlamaya calıstım ama 5-6 gün sürdü akıntı yine anlayamadım bende bosverdim gün aşırı ilişki ile dönemi kapadık :)

hımmm o zaman sorun yok :) yumurtlama testi mi yaptın? bende akıntıdan anlamaya calıstım ama 5-6 gün sürdü akıntı yine anlayamadım bende bosverdim gün aşırı ilişki ile dönemi kapadık :)

evet canım test yaptım

gün aşırı yaptıysanız tamamdır

inşallah bebişlerimiz gelir :)

oh be güzel haberler ard arda eliyor. hayırlı olsun. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. içini ferah tut her sey yolunda gider :)

stres yapma canım yükselir o Allahın izni ile
hayırlı olsun:)

Ayyyy inş iğne etkisi değil bebiştir oo
Doktorun öyle demişse doğrudur
Acildeyiz doktor halt etmiş

Yaaa harika bi haber bu aman Allahım

ayy geldi bizim zilli sağol kuzum inşallah yükselir, en kısa zamanda anne olmak hepimize nasip olur inşallah
Amin canım inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın çok sevindim valla ben dedim ayın yirmisine dğru nüfus patlaması olcak dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…