Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar iyi aksamlar bugun 2tane test yapdum ikisindede hayalet cizgi vardi yarin sabah ilk idrarla yapicam .erken gebelik testim var 1adet.onu yapicam varsa cikar bisiler.cok heyecanliyim ve korkuyorum.bat 22.23agustos
Canim bu yaptigin testlerde erken gebelik testi miydi? Insallah sabah daha belirgin cift cizgi olur canim.

canim resim cekdim ama pek bilinmiyor.yarin yapinca net cikarsa eklerim resim.ama belirtilerim cok fazla.gogus agrisi koltukaltdan basliyor 2gundur basladi.sik idrara cikma.kasik agrilari siskinlik uyku hali ve yorgunluk.cok fazla bide camasiri kirleten turden akintim var.belirti cok.ama gebelikdenmi yoksa psikolojikmi bilmiyorum.erken uyuyayimda yarin cabuk gelsin :))
Ay heycanlandım hadi güzel haberler bekliyoruzz inşallahhh :KK200:

hayir canim normal gebelik testi kiti idi.yarin yapacagum erken gebelik testi atesimde yuksek 36.8di bu sabah .adet olursam cok uzulucem cunki adete dair hicbir belirti yok
Ay canim insallah olmazsin :dua: Bende 4 gun onceden test yapmayi dusunuyorum. Sabah hemen haber ver merakla bekliyorum sonucu.

Kızlar iyi geceler
Dün erken gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ya,yarın sabah yine yapacağım bakalım ikinci çizgi daha mı belirecek yoksa silik mi çıkacak
Yarın çatlatma iğnesinin 9uncu günü

Dünkü testim bu
Bat 25,26 ağustos
Yarın inş buna benzer ya da bundan daha koyu çizgi çıkarsa olumlu düşünmeye başlayacağım
Aksi takdirde bekleyeceğim yine

Eklentiler

• IMG_3004.JPG
    IMG_3004.JPG
    47,3 KB · Görüntüleme: 43
X