Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzel sabah sabh hamile hberleri yayılmış bn sabh sekzde arken gbelik testi yaptım bat son 3 ve nefatif hayali falan da yok yani :halay:ama ztn çıkmayacağını biliyodum

Yaa ne güzel sabah sabh hamile hberleri yayılmış bn sabh sekzde arken gbelik testi yaptım bat son 3 ve nefatif hayali falan da yok yani :halay:ama ztn çıkmayacağını biliyodum
Kuzum bata kadar bekle öyle yap. Negarifi de atma eşine sürpriz yaparken kullanırsın başta negatif cıktı yine diye gösterirsin :KK70:

Kizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenmeoldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karisti :KK43:
Cnm o silik çizgi çıkıyo ztn ikisinin aynı olması laxım

Kızlar bu kuzenimin bugünkü ovu testi. İki gün dur başladı. Regli biteli 3. Gün batın 9.günü. sizce erken değilmi çatlama için. Siz daha tecrübelisiniz diye bi sorayım dedim

Eklentiler

• 20170819_111904-1.jpg
    20170819_111904-1.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bu kuzenimin bugünkü ovu testi. İki gün dur başladı. Regli biteli 3. Gün batın 9.günü. sizce erken değilmi çatlama için. Siz daha tecrübelisiniz diye bi sorayım dedim
Erken yumurtlama olabilir canm bnce bugünü değerlendirsin yrında silik çıkarsa yumurta çatlamış demektir o günü de değerlendirsin

Ben yanlis okumusum cnm.ayyyyy kusura bakma.ama senden cok ümitliydim yaaaa.tüm belirtiler vardi bide ya o yüzden
Yok cnm ne kusuru bn olsada şuanda çıkıcağını sanmıyrum ztn çnkü yumurtam 11 de çatladı yani daha üzerinde 8 gün gcti anca knda bellidir varsa dyorum byük bi ihtimal regli tarihinden snra öğrenebilirim tabi kırmızılar gelmezse :eek:

X