- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.561
Dünkü testim bu
Bat 25,26 ağustos
Yarın inş buna benzer ya da bundan daha koyu çizgi çıkarsa olumlu düşünmeye başlayacağım
Aksi takdirde bekleyeceğim yine
ay canım hayırlı olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünkü testim bu
Bat 25,26 ağustos
Yarın inş buna benzer ya da bundan daha koyu çizgi çıkarsa olumlu düşünmeye başlayacağım
Aksi takdirde bekleyeceğim yine
hayırlı olsun canım
Bu sonuç yanıltıcı olabilir çünkü çatlatma iğnesi vuruldum.Bundan sebepte ikinci çizgi çıkmış olabiliray canım hayırlı olsun :)
her gün yapma en erken 4 gün kala cıkar kuzum oda belki :) moralini bozarbugün yaptım canım :) negatif
tabiki dayanamicam hergün yapıcam elimde değil
her gün yapma en erken 4 gün kala cıkar kuzum oda belki :) moralini bozar
hımmm o zaman sorun yok :) yumurtlama testi mi yaptın? bende akıntıdan anlamaya calıstım ama 5-6 gün sürdü akıntı yine anlayamadım bende bosverdim gün aşırı ilişki ile dönemi kapadık :)her negatifte moralim bozuluyor ama en azından adet gününe dek umut var :)
bide ben yumurtlama zamanımı biliyorum eger tuttuysa eli kulağında silik çizginin inşallahhhh
hımmm o zaman sorun yok :) yumurtlama testi mi yaptın? bende akıntıdan anlamaya calıstım ama 5-6 gün sürdü akıntı yine anlayamadım bende bosverdim gün aşırı ilişki ile dönemi kapadık :)
inşallah canım ya sıkıldım beklemektenevet canım test yaptım
gün aşırı yaptıysanız tamamdır
inşallah bebişlerimiz gelir :)
oh be güzel haberler ard arda eliyor. hayırlı olsun. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. içini ferah tut her sey yolunda gider :)Kızlar kan testini yaptırdım, hcg 28 çıktı ama acildeki doktor şu an gebelik var diyemem dedi, gündüz doktorumu aradım iğnenin etkisi geçmiştir dedi, ama ben yine de inanamıyorum. İki gün sonra testi tekrarlıycaz benim için de dua eder misiniz
Amin canım çok teşekkür ederim, hepimiz için allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallahoh be güzel haberler ard arda eliyor. hayırlı olsun. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. içini ferah tut her sey yolunda gider :)
Kızlar kan testini yaptırdım, hcg 28 çıktı ama acildeki doktor şu an gebelik var diyemem dedi, gündüz doktorumu aradım iğnenin etkisi geçmiştir dedi, ama ben yine de inanamıyorum. İki gün sonra testi tekrarlıycaz benim için de dua eder misiniz
inşallah canım ya sıkıldım beklemekten
Kızlar kan testini yaptırdım, hcg 28 çıktı ama acildeki doktor şu an gebelik var diyemem dedi, gündüz doktorumu aradım iğnenin etkisi geçmiştir dedi, ama ben yine de inanamıyorum. İki gün sonra testi tekrarlıycaz benim için de dua eder misiniz
İnşallah tatlım teşekkür ederimstres yapma canım yükselir o Allahın izni ile
hayırlı olsun:)
Napıon adam kadın doğumcunuza sorun dedi, inşallah yükselir, daha iki gün var bata ama hayırlısı bakalım, bebiştir dimi inşallah :)Ayyyy inş iğne etkisi değil bebiştir oo
Doktorun öyle demişse doğrudur
Acildeyiz doktor halt etmiş
Yaaa harika bi haber bu aman AllahımKızlar kan testini yaptırdım, hcg 28 çıktı ama acildeki doktor şu an gebelik var diyemem dedi, gündüz doktorumu aradım iğnenin etkisi geçmiştir dedi, ama ben yine de inanamıyorum. İki gün sonra testi tekrarlıycaz benim için de dua eder misiniz
ayy geldi bizim zilli sağol kuzum inşallah yükselir, en kısa zamanda anne olmak hepimize nasip olur inşallahYaaa harika bi haber bu aman Allahım
Yaaa bebiş tabiki bizede dua etNapıon adam kadın doğumcunuza sorun dedi, inşallah yükselir, daha iki gün var bata ama hayırlısı bakalım, bebiştir dimi inşallah :)
Amin canım inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın çok sevindim valla ben dedim ayın yirmisine dğru nüfus patlaması olcak dyeayy geldi bizim zilli sağol kuzum inşallah yükselir, en kısa zamanda anne olmak hepimize nasip olur inşallah