- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 33
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.601
Hadi gozun aydin cnm. Bata kac gun var.kan testi yaptir hemenEki Görüntüle 2035135 kizlar hamileyim :)
Merhaba kızlar,benim bu aydan pek umudum olmasa da sabah normal hamilelik testi yaptım. Bat 24 ağustos silik ikinci çizgi var gibi ama yanılıyor muyum
Eki Görüntüle 2035135 kizlar hamileyim :)
canım merakıma yenilip kan testi vereceğim galiba öğleden sonra. yine de çok umutlanmak istemiyorum bu ay olma ihtimali baya düşüktü.Kızlarrr gözünüz aydınn çokkk güzel bir haberr hadi verin kan testlerinizi . Allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin.
Benim de 25benim de 28
TebrriklerrrEki Görüntüle 2035135 kizlar hamileyim :)
Sabah test yapacak olanlar vardi neredeler acaba......
Neden düşük ihtimal diyorsun insanlar tek iliişkiyle bile hamile kalıyorUmutsun olma gayet belli ikinci çizgicanım merakıma yenilip kan testi vereceğim galiba öğleden sonra. yine de çok umutlanmak istemiyorum bu ay olma ihtimali baya düşüktü.
Canim gozun aydin. Ay masallah hep guzel haberler alnaya basladik. Bizde sizinle mutlu oluyoruz. Kucaginada almak nasip olsun canim.Eki Görüntüle 2035135 kizlar hamileyim :)
canım benim de iki ilişki ve yumurtlamadan çok önce olduğu için öyle dedim :) ama kısmet tabi olabilir bugün kan testi yaptıracağım kızlar size de güzel haber veririm inşallah :)Neden düşük ihtimal diyorsun insanlar tek iliişkiyle bile hamile kalıyorUmutsun olma gayet belli ikinci çizgi
Hadi gözün aydın allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bize de dua ettEki Görüntüle 2035135 kizlar hamileyim :)
Merhaba kızlar,benim bu aydan pek umudum olmasa da sabah normal hamilelik testi yaptım. Bat 24 ağustos silik ikinci çizgi var gibi ama yanılıyor muyum
Benim de 25 agustos dün erken gebelik testi yaptım negatifBenim de 25
Canim 2 gun gecikti reglim. Bugun kan testi de yaptiracagim inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHadi gozun aydin cnm. Bata kac gun var.kan testi yaptir hemen
Amin canım inşallahKızlarrr gözünüz aydınn çokkk güzel bir haberr hadi verin kan testlerinizi . Allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin.
Amin tatlım inşallah, darısı tüm isteyenlere olsunhayırlı olsun gözün aydın sağlıkla doğsun inşallah :)
Teşekkürler canım, darısı sana olsun inşallahTebrriklerrr
Gözün aydın