- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.521
Ben hergün test yapcam valla bgn yptım negatif ama yumurtlayalı 8 gün oldu ztn yarında bi erken gbelik testi yapayım dyorumAynen valla Allah yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hergün test yapcam valla bgn yptım negatif ama yumurtlayalı 8 gün oldu ztn yarında bi erken gbelik testi yapayım dyorumAynen valla Allah yardımcımız olsun
Bilmem ki yapma desemde yaparsın kendimden biliyorum o test evde var ise seni her türlü dürtüklüyo hatta şimdi sabah yapsammı diye düşündün demiBen hergün test yapcam valla bgn yptım negatif ama yumurtlayalı 8 gün oldu ztn yarında bi erken gbelik testi yapayım dyorum
Yok kız bgn bile yaptım 4 tane testim var bi tanesi erken gbelik her gün birini yapsam yoksa da btince regli olurum ztn yapmazsam bu merak beni öldürür surf yarın yapayım dye 3 test aldırdım eşimeBilmem ki yapma desemde yaparsın kendimden biliyorum o test evde var ise seni her türlü dürtüklüyo hatta şimdi sabah yapsammı diye düşündün demi
Yok canım kv de oturuyoruz öyle nereye gidiyonuz dicekler diye kaçamıyoruzEvBoregi nerdesiin kan testi yaptırdın mı
Kesin bende senin gibi yapacagim. İzindeyimYok kız bgn bile yaptım 4 tane testim var bi tanesi erken gbelik her gün birini yapsam yoksa da btince regli olurum ztn yapmazsam bu merak beni öldürür surf yarın yapayım dye 3 test aldırdım eşime
Yaaa tüh neyse sonu iyi olsunda önemli değilYok canım kv de oturuyoruz öyle nereye gidiyonuz dicekler diye kaçamıyoruz
Bnce çok eğlenceli ve heyecanlı en azından acaba tedt yapsam mı kafası olmuyo btün günKesin bende senin gibi yapacagim. İzindeyim
maşallah ben %1 umudum var yarım saatte bir ağrılarım başladı hafif hafif onun dışında bişiy yok regl yolda büyük ihtimalYok kız bgn bile yaptım 4 tane testim var bi tanesi erken gbelik her gün birini yapsam yoksa da btince regli olurum ztn yapmazsam bu merak beni öldürür surf yarın yapayım dye 3 test aldırdım eşime
Hiç belli olmaz valla inşllah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizemaşallah ben %1 umudum var yarım saatte bir ağrılarım başladı hafif hafif onun dışında bişiy yok regl yolda büyük ihtimal
Haftaya pazar sabahı başlıyorum testlere ayy gun gecmiyor valla. 2 tane test var. Birkac tane daha almam lazim. Eczaneleri zengin ettikBnce çok eğlenceli ve heyecanlı en azından acaba tedt yapsam mı kafası olmuyo btün gün
İnşallah kuzucum sen nasıl oldunYaaa tüh neyse sonu iyi olsunda önemli değil
Valla bn aynı cnm kasık ağrısı braz hafifledi sabah acayip derecede bacaklarım çekiliyordu sanki spor ypmışım gbi bgn göğüsler bya taş gbi ve çok değişik bi akıntıyla karşı karşıyayım yani ne ararsan var bndeİnşallah kuzucum sen nasıl oldun
Ayy hadi inşallah, bu arada benim de göğüs uçlarım coştu, sütyenden bile belli oluyor Benimki dalga geçiyor habire farlar açık kalmış diyeValla bn aynı cnm kasık ağrısı braz hafifledi sabah acayip derecede bacaklarım çekiliyordu sanki spor ypmışım gbi bgn göğüsler bya taş gbi ve çok değişik bi akıntıyla karşı karşıyayım yani ne ararsan var bnde
Yaa işte bu sonunda aynı blirtiyi yaşayan biri çıktı sorma eşimde bgün işten geldi seninkilerin uçları çıkmış bni grünce dyo bnde anlamadım srekli bi saygı duruşu car onlardaAyy hadi inşallah, bu arada benim de göğüs uçlarım coştu, sütyenden bile belli oluyor Benimki dalga geçiyor habire farlar açık kalmış diye
Canım resimleri varsa atsana grekim bzde inşallah yrında poziifi grürsünkizlar iyi aksamlar bugun 2tane test yapdum ikisindede hayalet cizgi vardi yarin sabah ilk idrarla yapicam .erken gebelik testim var 1adet.onu yapicam varsa cikar bisiler.cok heyecanliyim ve korkuyorum.bat 22.23agustos
canim resim cekdim ama pek bilinmiyor.yarin yapinca net cikarsa eklerim resim.ama belirtilerim cok fazla.gogus agrisi koltukaltdan basliyor 2gundur basladi.sik idrara cikma.kasik agrilari siskinlik uyku hali ve yorgunluk.cok fazla bide camasiri kirleten turden akintim var.belirti cok.ama gebelikdenmi yoksa psikolojikmi bilmiyorum.erken uyuyayimda yarin cabuk gelsin :))Canım resimleri varsa atsana grekim bzde inşallah yrında poziifi grürsün