Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hergün test yapcam valla bgn yptım negatif ama yumurtlayalı 8 gün oldu ztn yarında bi erken gbelik testi yapayım dyorum
Bilmem ki yapma desemde yaparsın kendimden biliyorum o test evde var ise seni her türlü dürtüklüyo hatta şimdi sabah yapsammı diye düşündün demi :işsiz:

Bilmem ki yapma desemde yaparsın kendimden biliyorum o test evde var ise seni her türlü dürtüklüyo hatta şimdi sabah yapsammı diye düşündün demi :işsiz:
Yok kız bgn bile yaptım 4 tane testim var bi tanesi erken gbelik her gün birini yapsam yoksa da btince regli olurum ztn :KK76:yapmazsam bu merak beni öldürür surf yarın yapayım dye 3 test aldırdım eşime :halay:

Yok kız bgn bile yaptım 4 tane testim var bi tanesi erken gbelik her gün birini yapsam yoksa da btince regli olurum ztn :KK76:yapmazsam bu merak beni öldürür surf yarın yapayım dye 3 test aldırdım eşime :halay:
maşallah ben %1 umudum var yarım saatte bir ağrılarım başladı hafif hafif onun dışında bişiy yok regl yolda büyük ihtimal :cry:

İnşallah kuzucum sen nasıl oldun
Valla bn aynı cnm kasık ağrısı braz hafifledi sabah acayip derecede bacaklarım çekiliyordu sanki spor ypmışım gbi bgn göğüsler bya taş gbi ve çok değişik bi akıntıyla karşı karşıyayım yani ne ararsan var bnde :KK70:

Valla bn aynı cnm kasık ağrısı braz hafifledi sabah acayip derecede bacaklarım çekiliyordu sanki spor ypmışım gbi bgn göğüsler bya taş gbi ve çok değişik bi akıntıyla karşı karşıyayım yani ne ararsan var bnde :KK70:
Ayy hadi inşallah, bu arada benim de göğüs uçlarım coştu, sütyenden bile belli oluyor :KK53: Benimki dalga geçiyor habire farlar açık kalmış diye :KK73:

Ayy hadi inşallah, bu arada benim de göğüs uçlarım coştu, sütyenden bile belli oluyor :KK53: Benimki dalga geçiyor habire farlar açık kalmış diye :KK73:
Yaa işte bu sonunda aynı blirtiyi yaşayan biri çıktı sorma eşimde bgün işten geldi seninkilerin uçları çıkmış bni grünce dyo :eek:bnde anlamadım srekli bi saygı duruşu car onlarda :KK53:

kizlar iyi aksamlar bugun 2tane test yapdum ikisindede hayalet cizgi vardi yarin sabah ilk idrarla yapicam .erken gebelik testim var 1adet.onu yapicam varsa cikar bisiler.cok heyecanliyim ve korkuyorum.bat 22.23agustos
Canım resimleri varsa atsana grekim bzde inşallah yrında poziifi grürsün

Canım resimleri varsa atsana grekim bzde inşallah yrında poziifi grürsün
canim resim cekdim ama pek bilinmiyor.yarin yapinca net cikarsa eklerim resim.ama belirtilerim cok fazla.gogus agrisi koltukaltdan basliyor 2gundur basladi.sik idrara cikma.kasik agrilari siskinlik uyku hali ve yorgunluk.cok fazla bide camasiri kirleten turden akintim var.belirti cok.ama gebelikdenmi yoksa psikolojikmi bilmiyorum.erken uyuyayimda yarin cabuk gelsin :))

X