- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.541
Canim bu yaptigin testlerde erken gebelik testi miydi? Insallah sabah daha belirgin cift cizgi olur canim.kizlar iyi aksamlar bugun 2tane test yapdum ikisindede hayalet cizgi vardi yarin sabah ilk idrarla yapicam .erken gebelik testim var 1adet.onu yapicam varsa cikar bisiler.cok heyecanliyim ve korkuyorum.bat 22.23agustos
hayir canim normal gebelik testi kiti idi.yarin yapacagum erken gebelik testi atesimde yuksek 36.8di bu sabah .adet olursam cok uzulucem cunki adete dair hicbir belirti yokCanim bu yaptigin testlerde erken gebelik testi miydi? Insallah sabah daha belirgin cift cizgi olur canim.
Ay heycanlandım hadi güzel haberler bekliyoruzz inşallahhhcanim resim cekdim ama pek bilinmiyor.yarin yapinca net cikarsa eklerim resim.ama belirtilerim cok fazla.gogus agrisi koltukaltdan basliyor 2gundur basladi.sik idrara cikma.kasik agrilari siskinlik uyku hali ve yorgunluk.cok fazla bide camasiri kirleten turden akintim var.belirti cok.ama gebelikdenmi yoksa psikolojikmi bilmiyorum.erken uyuyayimda yarin cabuk gelsin :))
Ay canim insallah olmazsinhayir canim normal gebelik testi kiti idi.yarin yapacagum erken gebelik testi atesimde yuksek 36.8di bu sabah .adet olursam cok uzulucem cunki adete dair hicbir belirti yok
Senin daha askerliğin çok çalışmaya devamBat 13 Eylülen cok ben beklicem ulen
Hiçte bile ben seni geçtimBat 13 Eylülen cok ben beklicem ulen
ortanızada ben gireyim bat 15 eylül :)Hiçte bile ben seni geçtimregl oldum bugün ve bat 18 eylül
ortanızada ben gireyim bat 15 eylül :)
inşallah cnm bu ay dinlenmek istiyorum ama bakalım durabilirseminşallah eylülde bzde güzel haberler alırız canım.
Aaa sen adet mi oldun canımortanızada ben gireyim bat 15 eylül :)
Aman allahım ne kadar uzun vakitHiçte bile ben seni geçtimregl oldum bugün ve bat 18 eylül
Ben seni hamile sanıyordum yanlıs mı hatırlıyorumortanızada ben gireyim bat 15 eylül :)
Kızlar iyi geceler
Dün erken gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ya,yarın sabah yine yapacağım bakalım ikinci çizgi daha mı belirecek yoksa silik mi çıkacak
Yarın çatlatma iğnesinin 9uncu günü
:) ay zaman gecmiyor bir türlü test yapmak için gününü bekleyecek misin?benim de 28
:) ay zaman gecmiyor bir türlü test yapmak için gününü bekleyecek misin?