Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar adetime 7gun varken test yaptm bılıyorum erkendı negatıftı ama dun yaptım basta negatftı sonradan ıkıncı cızgıyı gordum merak edıp bakınca ılk 10dk bakmstm bdha 2saat snra baktm ikinci silik cizgi tam yerınde. busabah da yaptm 30dk snra belırdı ıkncı cızgı yne epey silik. aranızda bunu yaşayan var mıı bugun bata 4gun var. bılac ark.a da bole olmus hamıleymıs erken zamanda cıkmyomus hemen bazen

Eklentiler

• CYMERA_20180318_213610.jpg
    CYMERA_20180318_213610.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Ilaclara beraber basladik senle dimi.. 16.günüm halen yumurtlamadim bugün doktora gittim sagda 18 solda 16 mm yumurtalar varmis carsamba tekrar gel dedi ..
Sen c.ignesi vuruldunmu

Sen hangi ilaçları kullandın bnm ilk defa erken gelişti yumurtam bide bn adetin 3.gunu ilaçlara başladım canım evet c.tesi gecesi kendim vurdum iğnemi doktora sordum biri 19bucuk diğeri 17bucuktu o da saat verdi o saatte vurdum canım bugünde aşılama yapıldı

Bence kan ver canım olmussun sen inşallah :KK200:
ay ama gec cıktı bu cızgıler canıım onceden olmuyordu ıster ıstemez umutlanyrm. 1 tane düşüğüm oldu Onda erken test ile 4 gün kala öğrenmiştim ama normal testte çıkmamıştı mesela.Oyuzden de umutlanıyrm gec cıkması nrmal.suan cızgı dye yumurtlamam 9martta gerceklestı. afedersin geğirme gaz problemi bel sancısı arada. kasık sızısı oluyor bazen aniden. sürekli kıvamlı akıntım varr durmuyorr kasıgımda sanki kelebek kanat cırpar gb oldu bıkackez.mesela gecengun mercimek köftesi yiyemedim çöp gibi koktu Tadı da kötü geldi Burnum tıkalı Nezle oldum acaba diyprum gebelik nezlesi fln mı:) Bir de gebelik oluşunca vücut ısısı yüksek çıkar ya birkaç gündür yüksek ilerliyor Ateş grafiği yapıyorum 37lerde atesım.hemen cıksa sonuc emın olcam da test kurudukca belırgınlesıyor cızgi ıkıgundur.

kuruyan testler hep yanıltıyor insanı:KK43:Erken gebelik alıp yapsanız?En azından kan da hezimet daha büyük oluyor çünkü:KK43:İnss vardırr:dua:
inşallah tesekkır edermm aslında yapmak ıstyrm erken test ama onu da 2gun kala yapmayı dusunyrm smdıı bır de bu testler hatalysa ve varsa da ıdrara gec gecerse hcg dye garantıye almak ıstıyorum ara verdımsmdı testlere dha garantı olsn dye erken testı de ıkıgun kala yapıcam ınsallah yanılmamstr test:KK43:

inşallah tesekkır edermm aslında yapmak ıstyrm erken test ama onu da 2gun kala yapmayı dusunyrm smdıı bır de bu testler hatalysa ve varsa da ıdrara gec gecerse hcg dye garantıye almak ıstıyorum ara verdımsmdı testlere dha garantı olsn dye erken testı de ıkıgun kala yapıcam ınsallah yanılmamstr test:KK43:
Ben de dün yaptım ışıkta falan vardı,buguın erken gebelik yaptım negatif.Gecen carsamba leke oldu 2 gün.Ona istinaden yapmıştım.Erken daha net veriyor cnm.
Hayırlı haberlerle gelirsin insallahh:dua:

Ben de dün yaptım ışıkta falan vardı,buguın erken gebelik yaptım negatif.Gecen carsamba leke oldu 2 gün.Ona istinaden yapmıştım.Erken daha net veriyor cnm.
Hayırlı haberlerle gelirsin insallahh:dua:
evet canımm erken guvenlr tabıkı smdı ara verdm 2gun snra bellı olur Allahım tum ısteyenlere sana bana herkese bıranonce hayırlı bır evlat nasıp etsın inşaAllah:dua: adet oldun mu peki kacgunun var

evet canımm erken guvenlr tabıkı smdı ara verdm 2gun snra bellı olur Allahım tum ısteyenlere sana bana herkese bıranonce hayırlı bır evlat nasıp etsın inşaAllah:dua: adet oldun mu peki kacgunun var
Benim durum biraz karışık.Asılama olcaktım gonalf iğne kullandım.cok yumurta oluşunca iptal oldu.Dr korunun dedi.Ama bizim arada 1 kez kacak oldu:)10 gün erken leke geldi regl oluyorm sandım.Gecen carsamba sabahı,arkası gelmedi.Perşembe sabah yine leke geldi sonra yine geln olmadı.Dr erken regl yapar demişti cok geliştiği için.Şimdi normal batı bekliyorm 24nde:)

Sen hangi ilaçları kullandın bnm ilk defa erken gelişti yumurtam bide bn adetin 3.gunu ilaçlara başladım canım evet c.tesi gecesi kendim vurdum iğnemi doktora sordum biri 19bucuk diğeri 17bucuktu o da saat verdi o saatte vurdum canım bugünde aşılama yapıldı
Klomen kullandim c.ignesi yapar diye bekliyorum iste carsambaya kadar catlamazsa tabi.. 16.günüm cok gecikti benimki malesef
Hayirlisi cnm yat dinlen tutunsun bebisin :)

Klomen kullandim c.ignesi yapar diye bekliyorum iste carsambaya kadar catlamazsa tabi.. 16.günüm cok gecikti benimki malesef
Hayirlisi cnm yat dinlen tutunsun bebisin :)

Çok geç değil yavrum ya üzme kendini sakın adaçayı iç bna onunda faydası oldu diye düşünüyorum bana klomen hiç yaramadı kaç defa kullandiysam letersan iyi geldi ama iğneleri vurulmadim diyebilirim gonal-f i iki kere vurdum o da en düşük doz bazı insanlara klomen ise yaramıyor

Benim durum biraz karışık.Asılama olcaktım gonalf iğne kullandım.cok yumurta oluşunca iptal oldu.Dr korunun dedi.Ama bizim arada 1 kez kacak oldu:)10 gün erken leke geldi regl oluyorm sandım.Gecen carsamba sabahı,arkası gelmedi.Perşembe sabah yine leke geldi sonra yine geln olmadı.Dr erken regl yapar demişti cok geliştiği için.Şimdi normal batı bekliyorm 24nde:)
bu iğneler ne iğnesi canım catlatma falan mı pek bilgim yok o konuda. ama adet olsaydın devamı gelmez mıydı. Belkı henuz hcg ıdrara gecmemıstırr kımınde cokgec cıkıyor ıdrarda

Erken test flan yapma direk kan ver

Çok geç değil yavrum ya üzme kendini sakın adaçayı iç bna onunda faydası oldu diye düşünüyorum bana klomen hiç yaramadı kaç defa kullandiysam letersan iyi geldi ama iğneleri vurulmadim diyebilirim gonal-f i iki kere vurdum o da en düşük doz bazı insanlara klomen ise yaramıyor
Banada yaramiyo sanki hap kullanmadigim zamanlarda genelde 14.15.günümde yumurtlama oluyor neyse hayirlisi bakalim

bu iğneler ne iğnesi canım catlatma falan mı pek bilgim yok o konuda. ama adet olsaydın devamı gelmez mıydı. Belkı henuz hcg ıdrara gecmemıstırr kımınde cokgec cıkıyor ıdrarda
Catlatma ignesi olmadım cnm.Kendi kendine catladı:işsiz:Bakalım ins öyledir:dua:Rabbim hepimize tez zamanda kabul olmus dualar nasip etsin insallah:dua:

X