- 22 Kasım 2017
- 587
- 203
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.641
Tek taraflı kramp giriyo arada başka yokAynen kızlar bende olmadım hala son adet tarihim 29 ocak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek taraflı kramp giriyo arada başka yokAynen kızlar bende olmadım hala son adet tarihim 29 ocak
Aynen kızlar bende olmadım hala son adet tarihim 29 ocak
Tek taraflı kramp giriyo arada başka yok
Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum sürekli evde oldum için havalar nasi ilgilenmiyorumO zaman havalar mi etkiledi bizi acaba hepimiz geciktik antibiyotik ve ağrı kesici de bni geciktiriyor sizde etki ediomu
Bende hep evdeyim nasil etkilediyse benide artik 8 günümü yedi :))Ben hiç bi ilaç kullanmıyorum sürekli evde oldum için havalar nasi ilgilenmiyorum
Yumurtlamandan 12 13 gün gectiyse test yapsana cnmO zaman havalar mi etkiledi bizi acaba hepimiz geciktik antibiyotik ve ağrı kesici de bni geciktiriyor sizde etki ediomu
Kuzum yumurtlamamdan tammmm 20 gün geçmiş wuhuuuu yarın sabah yapicam haber ederim nolur hamiş olayım nulurrr:))Bende hep evdeyim nasil etkilediyse benide artik 8 günümü yedi :))
Yumurtlamandan 12 13 gün gectiyse test yapsana cnm
Herhangi bir belirtin varmi :)Kuzum yumurtlamamdan tammmm 20 gün geçmiş wuhuuuu yarın sabah yapicam haber ederim nolur hamiş olayım nulurrr:))
Çok karışık ya kuzum sen adetmi oldunHerhangi bir belirtin varmi :)
Valla ben anlamadim yumurtlamamdan eminim bu ay aslina yani suan 24 gün gecmis olmasi lazimdi yumurtlamamdan ama bugun adet oldugumu sayarsak öyle olmuyo tabi anlamadm gitti
Belirtim hiç yokyaÇok karışık ya kuzum sen adetmi oldun
Evet oldum canimÇok karışık ya kuzum sen adetmi oldun
Test yaptinmi :)Belirtim hiç yokya
İyiyim canım çok teşekkür ederim ❤Onur_hira_ela nasılsın canım bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
Bende iyiyim çok şükür canım hayırlı evlat olsun inşallah :)İyiyim canım çok teşekkür ederim ❤
Bebegim erkek insallah degismezse
sen nasılsın
Kuzum yumurtlamamdan tammmm 20 gün geçmiş wuhuuuu yarın sabah yapicam haber ederim nolur hamiş olayım nulurrr:))
Amin canım senin cinsiyet ne?Bende iyiyim çok şükür canım hayırlı evlat olsun inşallah :)
Benimki kız :) birde oğlum varAmin canım senin cinsiyet ne?
Ayyy masallah çok sevindim senin adına ne güzel rabbim tüm hamile olanlara ve tabiki bizlere sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümle hamile kalmak isteyenlere de haklarında hayırlı evlat nasip etsinBenimki kız :) birde oğlum var
Allah razı olsun canım aminn diyorum bütün dualarınaAyyy masallah çok sevindim senin adına ne güzel rabbim tüm hamile olanlara ve tabiki bizlere sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümle hamile kalmak isteyenlere de haklarında hayırlı evlat nasip etsin