Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 31-02 arası olması gerek. Dün test yaptım negatif çıktı. Çok munerken yaptım? Sonradan pozitif olabilir mi?
Yumurtlama günüm 17/18 aralıktı.

Bugün 2gunum olmadım kızlar kaşık ağrım var arada ayol başka birşey yok zati bı haftayi devirmeden test yapamayacak vallahi .

Bugün 2gunum olmadım kızlar kaşık ağrım var arada ayol başka birşey yok zati bı haftayi devirmeden test yapamayacak vallahi .
Bende bugün olmam gerekiyodu olmadım yarın olcam mi bakalım inşallah olmayız yarın mübarek gün abdest aldm dua edicem hepimiz için rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin :) hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah

Aminn inşallah canımım ağzına sağlık sende meleğini sağlıklı kucağına alırsın:)

Amin canım Allah razı olsun Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin

Amin ağzına sağlık Sana da Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin :)

Maşallah çok sevindim canım hamile olduğunu şimdi okudum Allah kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…