Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle adetin geçerse sabah idrarın ile ve 3 damla damlatarak yap

Benim de takvime göre adetim 4 gün gecikti ama bu ay 1 hafta geç yumurtladım, dolayısı ile adetim de 1 hafta geç gelir değil mi? Az önce test yaptım negatif. Günün her saati yapılan bir testti ondan sabahı bekleyemedim. Sence sabah tekrarlayayım mı? Sonucun değişeceğini sanmıyorum nedense regl olacakmışım gibi geliyor bana

Canım adetin geçerse yap geç yumurtladiysan geç döllenme olur büyük bir ihtimal rabbim gonlunuzdekini versin inşallah

Evet bitanem çok şükür rabbime hamdolsun.
Hepiniz duamdasiniz darısı sizlere inşallah ❤
Aaa canım o kadar mutlu oldum ki bilemezsin kendi çocuğun olsa bu kadar mutlu olurum yaaa Allâh hayırlısıyla kucağına da almak nasip etsin hayırlı olsun inşallah bizde ocak ayında inşallah düşünüyoruz inşallah olur canım dua et bırakmıştık düşünmüyorduj 2haftadır olabilir dedik inşallah olur rabbim büyük kızıma bir kardeş istiyoruz

Amin çok teşekkürler canm olur hiç üzülme bak ben tam umudumu yitirmiş iken geldi meleğim sende asla umudunu kaybetme rabbim ol deyince bak nasıl da oluveriyor.Dilerim seninde meleğin seni fazla bekletmez rabbim cümle isteyenlerin kucağını doldursun inşallah

İnşallah canım bakalım Allâh büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…