- 22 Kasım 2017
- 587
- 203
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #7.601
Oylemii yaa yarın adet günüm bugün yapıyım dedim böyle cıktıTest bozuk canim
Bekle adetin geçerse sabah idrarın ile ve 3 damla damlatarak yapOylemii yaa yarın adet günüm bugün yapıyım dedim böyle cıktı
Tamam öyle yapıyım teşekkür ederimBekle adetin geçerse sabah idrarın ile ve 3 damla damlatarak yap
Bekle adetin geçerse sabah idrarın ile ve 3 damla damlatarak yap
Test bozukSanki bi silik çizgi var gibi yaaa demi
Teste cok idrar damlatmissin ve cizgide yok tam ikinci cizginin yeri beyaz cikmis cnm iyi bakSanki bi silik çizgi var gibi yaaa demi
Sizce bu test bozuk mu yoksa doğrumu anlamadım adet günüm yarın
Sanki bi silik çizgi var gibi yaaa demi
Canım adetin geçerse yap geç yumurtladiysan geç döllenme olur büyük bir ihtimal rabbim gonlunuzdekini versin inşallahBenim de takvime göre adetim 4 gün gecikti ama bu ay 1 hafta geç yumurtladım, dolayısı ile adetim de 1 hafta geç gelir değil mi? Az önce test yaptım negatif. Günün her saati yapılan bir testti ondan sabahı bekleyemedim. Sence sabah tekrarlayayım mı? Sonucun değişeceğini sanmıyorum nedense regl olacakmışım gibi geliyor bana
Silik bi çizgi var ama doğru sonuç verdiğinden emin olmak için tekrar deneyin ve sadece 3 damla idrar damlatınSanki bi silik çizgi var gibi yaaa demi
Linaa hamile misin çoook mutlu oldummmSilik bi çizgi var ama doğru sonuç verdiğinden emin olmak için tekrar deneyin ve sadece 3 damla idrar damlatın
Evet bitanem çok şükür rabbime hamdolsun.Linaa hamile misin çoook mutlu oldummm
Aaa canım o kadar mutlu oldum ki bilemezsin kendi çocuğun olsa bu kadar mutlu olurum yaaa Allâh hayırlısıyla kucağına da almak nasip etsin hayırlı olsun inşallah bizde ocak ayında inşallah düşünüyoruz inşallah olur canım dua et bırakmıştık düşünmüyorduj 2haftadır olabilir dedik inşallah olur rabbim büyük kızıma bir kardeş istiyoruzEvet bitanem çok şükür rabbime hamdolsun.
Hepiniz duamdasiniz darısı sizlere inşallah ❤
Amin çok teşekkürler canm olur hiç üzülme bak ben tam umudumu yitirmiş iken geldi meleğim sende asla umudunu kaybetme rabbim ol deyince bak nasıl da oluveriyor.Dilerim seninde meleğin seni fazla bekletmez rabbim cümle isteyenlerin kucağını doldursun inşallahAaa canım o kadar mutlu oldum ki bilemezsin kendi çocuğun olsa bu kadar mutlu olurum yaaa Allâh hayırlısıyla kucağına da almak nasip etsin hayırlı olsun inşallah bizde ocak ayında inşallah düşünüyoruz inşallah olur canım dua et bırakmıştık düşünmüyorduj 2haftadır olabilir dedik inşallah olur rabbim büyük kızıma bir kardeş istiyoruz
İnşallah canım bakalım Allâh büyükAmin çok teşekkürler canm olur hiç üzülme bak ben tam umudumu yitirmiş iken geldi meleğim sende asla umudunu kaybetme rabbim ol deyince bak nasıl da oluveriyor.Dilerim seninde meleğin seni fazla bekletmez rabbim cümle isteyenlerin kucağını doldursun inşallah
Ne zaman öğrendin hamile oldunu Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah:))Evet bitanem çok şükür rabbime hamdolsun.
Hepiniz duamdasiniz darısı sizlere inşallah ❤
Adetime 5 gün varken öğrendim canmN
Ne zaman öğrendin hamile oldunu Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah:))